اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از امروز عصر

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از امروز عصر

در پی ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال، پلیس راهور محدودیت‌های ترافیکی اعمال کرده است. بر این اساس این دو محور عصر امروز یک طرفه می‌شوند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل ترافیک سنگین خبر داد.

سرهنگ احمد کرمی‌اسد گفت: «به منظور مدیریت ترافیک و تخلیه بار ترافیکی، از ساعت ۱۴:۰۰ امروز، تردد انواع وسایل نقلیه در آزادراه تهران-شمال و محور کرج-چالوس ممنوع شده است.»

وی افزود: «همچنین از ساعت ۱۶:۰۰، مسیر شمال به جنوب (مرزن‌آباد به تهران و کرج) به صورت یک‌طرفه خواهد بود. این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی در این دو محور ادامه خواهد داشت.»

سرهنگ کرمی‌اسد از شهروندان خواست پیش از برنامه‌ریزی سفر، اطلاعات مربوط به محدودیت‌های ترافیکی را بررسی کرده و همکاری لازم را با پلیس راه داشته باشند.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود