هم‌میهن: «مهم‌ترین نقطه ضعف ایران نظام اطلاع‌رسانی رسمی و صداوسیما است»

هم‌میهن: «مهم‌ترین نقطه ضعف ایران نظام اطلاع‌رسانی رسمی و صداوسیما است»

با اجرا شدن طرح آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، بسیاری از رسانه‌ها به بررسی نقاط ضعف و قدرت ایران در این جنگ ۱۲ روزه پرداخته‌اند. روزنامه هم‌میهن در سرمقاله امروز خود، «مردم» را رکن اصلی قدرت دفاعی ایران دانسته و «نظام اطلاع‌رسانی رسمی و صداوسیما» را مهم‌ترین نقطه ضعف ایران توصیف کرده است.

روزنامه هم‌میهن در سرمقاله امروز خود مردم را به عنوان نخستین مولفه قدرت ملی ایران معرفی کرده و نوشته: «این مردم برای دفاع از موجودیتی بی‌بدیل به‌نام ایران گرد هم آمدند و اجازه ندادند که زمینه‌های نارضایتی موجود، موجب شود که مسئله ایران به فراموشی سپرده شود؛ بنابراین برای حفظ رکن اصلی قدرت دفاعی ایران باید هوای این مردم را داشت. هنگامی که می‌گوییم مردم؛ منظور قریب‌به‌اتفاق آحاد مردم هستند که دشمن این ملت انتظار داشت که رفتار دیگری از خود بروز دهند و روی چنین رفتاری حساب باز کرده بودند.»

هم‌میهن با تاکید بر اینکه «راه مقابله با هر متجاوزی، حفظ و تقویت این سرمایه لایزال و بی‌بدیل است» نوشته: «نباید اجازه داد که تندرو‌های داخلی که عملاً تاکنون در زمین مقابل بازی کرده‌اند، معنای بسیار محدودی از مردم را ارائه دهند و با این کار خود مهم‌ترین مولفه دفاعی ایران را تضعیف کنند. آنان که سعی داشتند با هر ترفندی شده خود را حامیان سخت قدرت نشان دهند و از این طریق امتیاز بگیرند، نشان دادند در شرایطی که موجودیت ایران دچار خطر شود هیچ کاری از آنان ساخته نیست و تمامی ملت هستند که پای کار می‌آیند.»

این روزنامه دومین مولفه قدرت ایران را توان نظامی کشور دانسته و نوشته: «بر خلاف بخش آفندی قدرت ایران در بخش پدافندی و دفاع غیرعامل نیازمند بازنگری و تقویت اساسی است. همچنین در بخش ضداطلاعات (در این باره باید مفصل و جداگانه نوشت) و امنیت سایبری باید توجه می‌کردیم که این حد از محدودیت‌ها و رواج فیلترشکن‌ها به سود این امنیت نیست.»

هم‌میهن در ادامه از ضعف شدید در نظام اطلاع‌رسانی رسمی کشور و صداوسیما انتقاد کرده و آن را یکی از گلوگاه‌های استراتژیک در نبرد‌های آینده دانسته است. این روزنامه نوشته: «مهمترین نقطه ضعف ایران نظام اطلاع‌رسانی رسمی و صداوسیماست که همچنان بدون رقیب داخلی یکه‌تازی می‌کند ولی در عمل میدان اطلاع‌رسانی را رسانه‌های فرامرزی از آن ربوده‌اند و فیلتر بودن تلگرام نیز این بحران را عمیق‌تر نموده است. واقعیت این است که شبکه‌های مجازی واجد نقاط مثبت و منفی هستند و به صرف شمردن نقاط منفی آنها، نباید جامعه را از دسترسی به آنها محروم کرد.»

دیجیاتو
بدون نظر

ورود