جزئیات آتش‌سوزی در برج زمرد تبریز و مجتمع تجاری مشهد + ویدئو

جزئیات آتش‌سوزی در برج زمرد تبریز و مجتمع تجاری مشهد + ویدئو

امروز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴، دو آتش‌سوزی مجزا اما قابل‌توجه در شهرهای تبریز و مشهد رخ داد که هر دو واکنش گسترده نیروهای امدادی و آتش‌نشانی را به دنبال داشت. در تبریز، حریق در یکی از طبقات برج زمرد با یک مصدوم سطحی و خسارات محدود مهار شد؛ در حالی که در مشهد، آتش‌سوزی مهیب در یک مجتمع تجاری در میدان ۱۷ شهریور، بیش از ۱۵۰ آتش‌نشان را برای مهار حریق بسیج کرد و عملیات اطفا تا ساعت‌ها ادامه داشت.

آتش‌سوزی در برج زمرد تبریز

صبح امروز در برج اداری–خدماتی زمرد در خیابان امام خمینی تبریز (روبروی دانشگاه تبریز) یک آتش‌سوزی رخ داد. به گفته سیامک نوروزی، مسئول روابط عمومی آتش‌نشانی تبریز، آتش‌نشانان با حضور به‌موقع، حریق را در کمتر از نیم‌ساعت مهار کردند. به گزارش ایسنا این حادثه تنها یک مصدوم سطحی (سوختگی خفیف) داشت و هیچ کشته‌ای در پی نداشت؛ بخش محدودی از سازه برج دچار آسیب سطحی شده است و خسارات مالی قابل توجهی گزارش نشده است. کارشناسان ایمنی در محل حضور دارند تا علت دقیق وقوع حادثه را بررسی کنند که تاکنون اعلام نشده است.

آتش‌سوزی در مجتمع تجاری میدان ۱۷ شهریور مشهد

در ساعات اولیه بامداد امروز یک مجتمع تجاری در میدان ۱۷ شهریور مشهد نیز دچار حریق گسترده شد. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد، اعلام کرد کانون حریق طبقه منفی یک این مجتمع (فروشگاه لوازم آرایشی-بهداشتی) بوده و آتش به سرعت گسترش یافته است. در عملیات اطفای حریق بیش از ۱۵۰ آتش‌نشان با حدود ۵۰ دستگاه خودروی آتش‌نشانی از ۴۰ ایستگاه شرکت کردند و با گذشت بیش از چهار ساعت همچنان در تلاش برای مهار کامل آتش هستند. تا کنون هیچ مصدوم یا کشته‌ای گزارش نشده و جزئیات خسارات مالی اولیه منتشر نشده است.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود