انتقاد تند شراره رخام از نوید محمدزاده به‌خاطر بوسه جنجالی او و همسرش در جشنواره کن

انتقاد تند شراره رخام از نوید محمدزاده به‌خاطر بوسه جنجالی او و همسرش در جشنواره کن

شراره رخام بازیگر سینما و تلویزیون به‌تازگی در یک گفت‌وگوی اینترنتی درباره ماجرای بوسه جنجالی نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۲ اظهارنظر کرد.

رخام در مصاحبه با تی‌وی‌ پلاس گفت:

زن حرمت دارد. زن جنس نیست. زن وسیله‌ تو نیست که حرمتش را بشکنی تا دیده شوی. نوید محمدزاده انسان و بازیگر بسیار خوبی‌ست ولی آن کارش اشتباه بود. ایشان اگر می‌خواست همسرش را ببوسد می‌توانست پیشانی‌اش را ببوسد، گونه‌اش را ببوسد، سر شانه‌اش را ببوسد و جایگاه زنش را زیر سوال نبرد. در حالی که با همسرش مثل یک جنس رفتار کرد. انگار می‌خواست بگوید این جنس من است، مال من است، اما به چه قیمتی؟

نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره کن

در همان زمان نوید محمدزاده در پاسخ به جنجال‌ها پیرامون این موضوع گفته بود:

درباره آن بوسه باید بگویم که زنم است و دوست داشتم ماچش کنم. به نظرم واکنش‌ها به این ماجرا هم بیشتر مثبت بوده است. واقعیتش در دوره‌ای که زندگی می‌کنیم، به نظرم واجب است که به عشق احترام بگذاریم.

در شرایط امروزی، آدم‌ها با هم مهربان نیستد، برخورد خوبی با یکدیگر ندارند، حواس‌شان به یکدیگر نیست. من وظیفه‌ام بود که حتما از کسی که باعث شد زندگی من آرامش داشته باشد، قدردانی کنم.

پیش‌تر بخش دیگری از صحبت‌های شراره رخام درباره درخواست عجیب و غیراخلاقی یک کارگردان از او نیز خبرساز شده بود.

مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود