محسن زنگنه، نماینده مجلس، مدعی شد محمدباقر قالیباف در جریان جنگ ۴۰ روزه دو بار تا «مرز قطعی شهادت» پیش رفته و حتی ساعاتی زیر آوار گرفتار شده است.
به گفته زنگنه، در دو نوبت محل حضور قالیباف هدف حمله قرار گرفته و او به همراه تعدادی دیگر زیر آوار ماندهاند، اما در نهایت توانستهاند از محل خارج شوند.
نماینده تربتحیدریه در مجلس، این ادعاها را در واکنش به برخی تحلیلها درباره فعالیتهای سیاسی قالیباف مطرح کرد و گفت نسبت دادن این اقدامات به اهداف انتخاباتی «بیانصافی» است.
زنگنه همچنین حضور قالیباف و برخی مسئولان در مأموریتهای خارجی را همراه با «پذیرش خطرات جانی» توصیف کرد و گفت: «من رفتن ایشان به پاکستان در این شرایط را شبیه به واقعه «لیلهالمبیت» میدانم؛ همان شبی که توطئه قتل پیامبر (ص) چیده شد و امیرالمؤمنین (ع) با جانفشانی به جای ایشان خوابیدند.»





بدون نظر