بازگشت کریستوفر نولان با یک اثر حماسی دیگر؛ تریلر جدید «ادیسه» منتشر شد

بازگشت کریستوفر نولان با یک اثر حماسی دیگر؛ تریلر جدید «ادیسه» منتشر شد

تریلر جدید فیلم ادیسه (The Odyssey) به نویسندگی و کارگردانی کریستوفر نولان منتشر شد. فیلمی حماسی، اکشن و فانتزی که یکی از موردانتظارترین آثار سینمایی سال ۲۰۲۶ به حساب می‌آید. بنا به اعلام وب‌سایت رسمی ادیسه، این فیلم قرار است ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶، برابر با ۲۶ تیر ۱۴۰۵، توسط یونیورسال پیکچرز روی پرده سینماها برود.

ادیسه اقتباسی از منظومه مشهور هومر، شاعر یونان باستان، است و داستان اودیسئوس، پادشاه ایتاکا، را پس از پایان جنگ تروا روایت می‌کند. در تریلر تازه، بخش‌هایی از این جهان اسطوره‌ای، از هیولاها و گرداب‌های مرگبار تا چهره‌های اصلی داستان، دیده می‌شود.

در این فیلم، مت دیمون نقش اودیسئوس را بازی می‌کند. تام هالند در نقش تلماخوس، پسر اودیسئوس، ظاهر شده و ان هتوی نقش پنه‌لوپه، همسر اودیسئوس را برعهده دارد. رابرت پتینسون، زندیا، لوپیتا نیونگو و شارلیز ترون نیز از دیگر بازیگران مهم فیلم هستند.

مت دیمون در فیلم ادیسه

آن هاتاوی در فیلم ادیسه

فیلم ادیسه کریستوفر نولان

کریستوفر نولان علاوه بر کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی فیلم را نیز برعهده دارد و اما توماس، همسر و شریک همیشگی او، از تهیه‌کنندگان پروژه است. گزارش‌ها بودجه فیلم را حدود ۲۵۰ میلیون دلار اعلام کرده‌اند؛ رقمی که ادیسه را به یکی از پرهزینه‌ترین پروژه‌های کارنامه نولان تبدیل می‌کند.

پوستر فیلم ادیسه

این فیلم پس از موفقیت بزرگ اوپنهایمر ساخته شده و همکاری دوباره نولان با یونیورسال پیکچرز را رقم می‌زند. با توجه به ترکیب بازیگران پرستاره، منبع اقتباس مشهور، فیلمبرداری کامل با فرمت آی‌مکس (IMAX) و سابقه نولان در ساخت آثار عظیم سینمایی، ادیسه از همین حالا یکی از مهم‌ترین شانس‌های گیشه سال ۲۰۲۶ به شمار می‌رود.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
6 نظر

ورود

  • کریستوفر یسلان اردیبهشت 15, 1405

    کارگرانی که به جز چرند چیزی نساخته، متاسفانه به شاهکار هومر رو هم می خواد خراب کنه.

    حتی ترلیر این اثر قابل مقایسه با ادیسه 1997 نیست دیگه خودش که هیچی.

    طراحی صحنه های متوسطی همیشه انتخاب کرده به نظرم آثاری که کارگردانی کرده هر کس دیگری بود بهتر نولان در میاورد. حتی اگه برای دهه ها قبل باشه.

    • امیر اردیبهشت 15, 1405

      یه لطفی کن دیگه هیچ وقت راجع به چیزی که نمیدونی نظر نده باشه!؟ 🤫

      • کریستوفر یسلان اردیبهشت 16, 1405

        دقیقا
        یه لطفی کن دیگه هیچ وقت راجع به چیزی که نمیدونی نظر نده باشه!؟ 🤫
        خوبه که خودت نظری نداشی.
        البته اینم در نظر داشته باش که ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست.
        مهم اینه اگه دانشش نداری بری و کسب کنی.

        • امیر اردیبهشت 16, 1405

          جوک سال
          نولان نمیدونه بعد تو حالیته!؟ 🤣🤣
          چهارتا از فیلم‌هایی که ساختی اسم ببر ببینم!؟ 😆😆
          الان این مثلا نظره که دادی!؟ 😂😂
          بیا پایین بابا سرمون درد گرفت 😅😅

          • کریستوفر یسلان اردیبهشت 16, 1405

            نولان؟
            نکنه فکر کردی مخاطب پاسخ من نولان بود.
            ضمن اینکه از ادبیاتی که داری میزان درکت از جملات مشخصه.
            جوک سال میزان درک مخاطب من بود.

          • امیر اردیبهشت 16, 1405

            حالا خوبه کامنت اولت هست که نوشتی به جز چرند چیزی نساخته مخاطب این جمله کیه!؟ عمه منه!؟
            شما نگران ادبیات این و اون نباش فقط کافیه هر چرتی که به ذهنت میرسه نگی همین! بیشتر تلاش کن!