اظهارات عجیب کارشناس صداوسیما؛ پیشنهاد بستن فرودگاه مهرآباد برای جلوگیری از مذاکره!

اظهارات عجیب کارشناس صداوسیما؛ پیشنهاد بستن فرودگاه مهرآباد برای جلوگیری از مذاکره!

بخشی از اظهارات مطرح‌شده در برنامه به وقت ایران از شبکه خبر صداوسیما با واکنش‌های گسترده کاربران در شبکه‌های اجتماعی همراه شده است.

یکی از کارشناسان ثابت این برنامه که صداوسیما آن را «پربیننده‌ترین برنامه در ایام جنگ» عنوان کرده، روز گذشته مدعی شد که در شرایط خاص، تنها بستن تنگه هرمز کافی نیست و باید فرودگاه مهرآباد تهران نیز تعطیل شود تا مسئولین به مذاکرات نروند.

روایت عجیب کارشناس صداوسیما از مهارت تیراندازی آیت‌الله خمینی در کودکی

انتشار ویدئوی این بخش از برنامه به سرعت در فضای مجازی بازنشر شد و واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشت. برخی کاربران این اظهارات را عجیب و غیرعملی توصیف کردند و برخی دیگر نیز درباره پیامدهای احتمالی چنین پیشنهادهایی به بحث پرداختند.

به وقت ایران با اجرای سرباز روح‌الله رضوی محصول سازمان اوج با همکاری شبکه خبر روی آنتن می‌رود و دو کارشناس ثابت دارد: نیما اکبرخانی کارشناس مسائل نظامی و وحید خضاب مترجم و پژوهشگر.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود