بالاخره مشخص شد عشق جدید ایلان ماسک چه کسی است؟ او کسی نیست جز ناتاشا باست، بازیگر 27 ساله استرالیایی که در فیلم زندگینامه الویس پرسلی که به زودی روی پرده خواهد رفت، بازی کرده است. ناتاشا باست در روز پنجشنبه در حال پایین آمدن از جت شخصی ایلان ماسک در لس آنجلس دیده شده است.
به گزارش دیلی میل، او در این فیلم، نقش دیکسی لاک، دوست الویس را بازی خواهد کرد. آستین باتلر، در نقش خواننده ی محبوب و تام هنکس نیز در نقش مدیر برنامه های وی ظاهر خواهند شد. این فیلم که کارگردانی اش را باز لورمن استرالیایی به عهده داشته در 24 ژوئن روی پرده خواهد رفت.

هویت عشق ایلان ماسک توسط HollywoodLife فاش شده و این منبع مدعی شده که این دو رابطه ای انحصاری را آغاز کرده اند. این رسانه گفته که این دو چند ماه است که با هم وارد رابطه شده اند.
باست در سیدنیِ استرالیا به دنیا آمد و بزرگ شد و در سال 2019 برای حضور در مدرسه تئاتر راهی نیویورک شد. او در سریال های تلویزیونی متعددی حضور داشته است. بزرگ ترین نقش او تا پیش از فیلم زندگینامه الویس، نقش گلوریا دلامور در فیلم «درود بر سزار» جوئل و اتان کوئن بوده است. او همچنین در فیلم تلویزیونی «بریتنی تا ابد» ساخته 2017 نقش بریتنی اسپیرز را ایفا کرده است.

ایلان ماسک 50 ساله که ارزش تقریبی اش 245 میلیارد دلار است در حالی از هواپیما پایین می آمد که لباس تیره به تن داشت. لحظه ای بعد، این بازیگر استرالیایی از پله ها پایین آمد. باست کت بلند تیره ای به تن و بوت های سفید به پا داشت و عینک آفتابی زده بود.

سپتامبر گذشته ایلان ماسک و گرایمزِ خواننده بعد از 3 سال زندگی مشترک از هم جدا شدند.

حاصل زندگی مشترک این دو، پسری یک ساله با نام X Æ A-Xii است که قرار است هر دو حضانت مشترکش را به عهده داشته باشند.

قبل از گرایمز، ماسک از سال 2000 تا 2008 همسر جاستین ماسکِ نویسنده بود. حاصل زندگی مشترک این دو نفر، 6 فرزند بود. بعد از جاستین، ماسک با تلولا رایلیِ بازیگر وارد رابطه شد. آن ها در سال 2010 ازدواج کردند و در سال 2012 از هم جدا شدند. اما یک سال بعد دوباره با هم ازدواج کردند و در سال 2016 دوباره از هم جدا شدند.

ماسک از سال 2017 تا 2018 نیز با امبر هرد رابطه داشت.
بیشتر بخوانید:
Tesla Bot؛ رباتهای دارای شخصیت ایلان ماسک که با انسان دوست میشوند + ویدیو





اینها هم همشون به خاطر جذبه مردانه اش باهاش وارد رابطه شدند و ربطی به ثروتش نداره .
آهاااااااااااااااااااا … جذبه !!!!!!!!
پول چه ها که نمیکنه.شهرت میاره.احترام میاره.کلا تو دنیا حرف اول رو میزنه .
در یاد داشته باشید که چه پادشاه و یا چه گدا باشیم روزی از این دنیا میرویم در هر قاره و هر کشوری باشیم میرویم و مهم ترین چیز در این دنیا اعمال نیک ما است نه ثروت اندکی نیکی ارزش دارد هزاران گنج در این دنیا گنج نیکی و اعمال بهتر از گنج نا جاویدانند
همسر اولش زیباتر بوده