ژنرال بازنشسته و بسیار چاق روسی با 130 کیلوگرم وزن به جنگ اوکراین فرا خوانده شد

ژنرال بازنشسته و بسیار چاق روسی با 130 کیلوگرم وزن به جنگ اوکراین فرا خوانده شد

بر اساس گزارش ها، بدنبال کشته شدن ده ها ژنرال و فرمانده ارشد روسی در اوکراین، ولادیمیر پوتین یکی از فرماندهان بازنشسته خود را به خدمت فرا خوانده است، ژنرالی که بسیار چاق و 130 کیلوگرم وزن دارد. این ژنرال 67 ساله روسی که پاول نام دارد علاقه زیادی به مشروب الکلی ودکا دارد. گفته می شود ژنرال پاول روزی 5 وعده غذا خورده و یک لیتر ودکا روی آن می ریزد. گفته می شود این ژنرال بازنشسته که بار دیگر به خدمت فرا خوانده شده، رهبری نیروهای ویژه پوتین در شرق اوکراین را بر عهده گرفته است، پس از آن که فرمانده سابق این گروه در حمله توپخانه ای به شدت زخمی شده است. گفته می شود که ژنرال پاول در عملیات شوروی سابق در افغانستان در دهه 1980 نیز حضور داشته و بیش از 4 دهه تجربه در زمینه نظامی دارد.

او اولین بار حدود 25 سال پیش به عنوان فرمانده یک گروه نیروهای ویژه منصوب شد اما مدت هاست بازنشسته شده و از آن زمان به شدت چاق شده است. گفته می شود این ژنرال روسی در مناطق حومه شهر مسکو زندگی کرده و از پنج سال پیش بازنشسته شده بود اما ماه قبل به وی دستور داده شد که بار دیگر به خدمت ارتش روسیه بازگردد. اما ژنرال پاول دیگر مانند گذشته کارآیی نداشته و به علت چاقی فراوان، یونیفرم نظامی اش را به طور ویژه برای او تهیه کرده اند به طوری که باید دو جلیقه ضد گلوله بپوشد تا تمام نیم تنه بالایی اش را پوشش دهد.

یک منبع اطلاعاتی در این باره گفته است: «پوتین اکنون کفگیرش به ته دیگ خورده است. اکثر بهترین و کارآزموده ترین فرماندهان ارشد او در نبردهای اوکراین کشته یا زخمی شده اند و به همین خاطر او به فرستادن افسران درجه دوم به خط مقدم روی آورده است، کسانی که خیلی زنده نخواهند ماند. او اکنون ژنرال ها را از بازنشستگی خارج می کند و یکی از آن ها ژنرال پاول است. پوتین مثل یک رییس مافیاست که کسی جرأت مخالفت با او را ندارد. اگر یک ژنرال بازنشسته پیامی از پوتین دریافت کند که مادرت روسیه به تو نیاز دارد تا در اوکراین بجنگی، او کار زیادی نمی تواند بکند. به لطف تحریم ها هیچ راه فراری از روسیه وجود ندارد».

بر اساس گزارش ها، تاکنون 9 ژنرال ارشد و 55 سرهنگ روسی در جنگ با اوکراین کشته شده اند. تازه ترین مورد آن ها ژنرال سرگئی گوندوروف 51 ساله بود که هلیکوپتر وی توسط یک سرباز اوکراینی با موشک زمین به هوای غربی مورد هدف قرار گرفته و ژنرال روسی را کشت. تعداد تلفات روس ها در اوکراین، بر اساس ادعاها، به بیش از 30,000 نفر کشته و 100,000 زخمی رسیده است.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • وحید تیر 6, 1401

    روسیه کثیف،خدایا با چه جانوری ماهمکاری میکنیم،این ژنرال اگه توسط سربازان اکراینی به هرنحوی بترکه،خوب دیگه چیزی از اکراین باقی نمیمونه،بنظرم قدرت ترکیدنش ازبمب هسته ای وحشتناکتره،پوتین چون اینو میدونسته فرستادتش جلو که مثل ژنرالهای کثیف دیگش،اکراینیها جرات کشتن اینونداشته باشن.عجب مارمولکیه پوتین کثیف