نیک واکر قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد؛ بهروز تابانی در جایگاه هشتم قرار گرفت + ویدیو

نیک واکر قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد؛ بهروز تابانی در جایگاه هشتم قرار گرفت + ویدیو

رقابت‌های مستر المپیا ۲۰۲۶ در لاس‌وگاس با برگزاری فینال دسته اوپن مردان و مشخص شدن قهرمان این دوره به پایان رسید. در مهم‌ترین بخش مسابقات، نیک واکر توانست بالاتر از سایر مدعیان قرار بگیرد و برای نخستین بار عنوان قهرمانی مستر المپیا را به دست آورد.

نیک واکر

در جدول نهایی، سامسون داودا پس از نیک واکر در جایگاه دوم قرار گرفت و درک لانسفورد نیز سوم شد. اندرو جکد و تونیو برتون هم به ترتیب چهارم و پنجم شدند. رده‌بندی پنج ورزشکار برتر دسته اوپن به شرح زیر است:

۱. نیک واکر
۲. سامسون داودا
۳. درک لانسفورد
۴. اندرو جکد
۵. تونیو برتون

جایزه نقدی قهرمان این دوره ۶۰۰ هزار دلار بود و سامسون داودا و درک لانسفورد نیز به ترتیب ۲۰۰ هزار و ۱۰۰ هزار دلار جایزه دریافت کردند.

بهروز تابانی، نماینده ایران، نیز در رقابت اوپن حضور داشت. او در نخستین فراخوان داوران در جمع ورزشکاران روی صحنه قرار نگرفت و در مرحله بعد به گروهی اضافه شد که برای تعیین جایگاه‌های پنجم تا دهم مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت به رتبه هشتم رسید.

مستر المپیا

مسابقات امسال از شب نخست با برگزاری رقابت‌های دسته‌های کلاسیک فیزیک و فیگور آغاز شده بود و در نهایت با مشخص شدن نتایج بخش اوپن در بامداد یکشنبه مورخه ۵ مهر به پایان رسید.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • sadeq مهر 6, 1405

    بهروز تابانی تو دور مقدماتی حذف شد و اصلا جزو ده تا هم نشد..چجوری هشتم شده!!؟؟