همین چند روز پیش نوجوانی ۱۳ ساله در پارک سیتی ایالت یوتا بر اثر اُوِر دُز در مصرف مخدری جدید به نام پینک (Pink) جان خود را از دست داد. مخدری که از آن به عنوان جایگزینی برای هروئین یاد می شود و توسط اداره پست ایالات متحده مقابل درب منزل تحویل متقاضی می شود.
مرگ این نوجوان در حالی رسانه ای می شود که تنها دو روز پیش گرنت سیور، بهترین دوست وی نیز بدلیل زیاده روی در مصرف همین مخدر وحشتناک جان خود را از دست داده بود.
یکی از همکلاسی های این دو نوجوان امریکایی در مراسم خاکسپاری دوستان سابقش در حالیکه اشک از چشمانش سرازیر بود این چند کلمه را مدام تکرار می کرد: کاش به ما هشدار داده می شد، اما اکنون خیلی دیر است.
بازپرسان این دو پرونده با بیان اینکه آمار مرگ و میر بر اثر مصرف این مخدر می تواند به مراتب بدتر از شرایط کنونی باشد، تاکید کرد: این مخدر ترکیبی به شکلی فزاینده در بین نوجوانان آمریکایی رواج پیدا کرده است و نشانه های این تهدید بالقوه را می توان در فضای مجازی و گفتگو های آنلاین نوجوانان ردیابی کرد.
وِید کارپنتر رئیس پلیس پارک سیتی با بیان اینکه “Pink” یکی از خطرناک ترین مخدرهای مجازی است که در حال حاضر در کشور توزیع می شود، تصریح کرد: مشکل اینجاست که اگر یک تلفن همراه و کارت اعتباری داشته باشید، این مخدر درب منزل تحویل شما می شود.
“Pink” که در بین شیمی دان ها به U-47700 مشهور است، هشت بار قوی تر از هروئین است و در خانواده مخدرهای صنعتی ترکیبی طبقه بندی می شود. پینک را می توان به شکل گرد، پودر و قرص تهیه کرد و می توان آن را دنباله رو مخدرهایی بسیار خطرناک همچون نمک حمام و یا کروکودیل دانست که از چین و دیگر نقاط جهان وارد آمریکا می شوند.
اگرچه تا کنون تنها چهار ایالت آمریکا این مخدر را قانونی اعلام کرده اند اما بنظر می رسد با توجه به اقبال و تقاضای عمومی هر روز بر شمار این ایالت ها افزوده شود. در این چهار ایالت تنها کافی است جستجویی ساده در اینترنت انجام دهید و با صرف تنها پنج دلار محموله کشنده خود را مقابل درب منزل تحویل بگیرید.
آمار نگران کننده دیگر توسط اداره کنترل بیماری های آمریکا منتشر شده است که بر اساس آن اعداد مرگ و میر ناشی از اُور دُز مواد مخدر از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ تقریبا ۴ برابر گشته. به بیان دیگر این عدد از ۸۰۵۰ تا ۲۸۶۴۷ نفر افزایش داشته است که بسیار نگران کننده است.
آمار قابل تامل دیگر بر این نکته تاکید دارد که تنها طی ۹ ماه گذشته ۸۰ مورد مرگ ناشی از مصرف “Pink” در ایالت های مختلف آمریکا گزارش شده است تا نگرانی های عمومی در خصوص این مخدر جدید را بیش از پیش تشدید کند.
۷ اکتبر سال جاری میلادی، اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا در تلاش برای منع سراسری توزیع و مصرف “Pink” پیش نویس قانونی را منتشر کرد که باید به تصویب مجلس نمایندگان برسد.
البته بسیاری از ایالت ها معطل کاغذبازی های اداری و زمانبندی های قانونی نماندند؛ برای مثال اواخر سپتامبر، دادستان کل ایالت فلوریدا با امضا قانونی اضطراری توزیع این مخدر را در سطح ایالتی ممنوع اعلام کردند.
این اقدام پس از آن انجام گرفت که هشت نفر طی چند ماه بر اثر سوء مصرف این مخدر در فلوریدا جان خود را از دست داده بودند. اوهیایو و جورجیا دیگر ایالاتی بودند که بصورت یکجانبه “Pink” را غیر قانونی اعلام کردند.
اگرچه ساز و کارهای قانونی برای منع دائم توزیع و مصرف مخدرهایی همچون “Pink” در جریان است اما کارشناسان امر بر این باورند بهترین راه مقابله با اینگونه مشکلات، از منزل آغاز می شود. جایی که خانواده ها می بایست با وقت گذاشن برای نوجوانانشان آنها را از تبعات سوء ورود به “بازی مرگ” آگاه سازند.
این که آزادی نیست ! این ول کردنه
سلام
این دقیقا مثله آزادی هست که خدا باتوجه به گندی که درونمون برنامه ریزی کرده که دیگه نمیشه بهش گفت اژادی میشه گفت ولمون کرده به حال خودمون
بقول عارف این آزادی نیست این ول کردن هست
بدترین نوع ضربه زدن همینه که یک نفر که نادان هست یا کاملا خالی از هرگونه آگاهی ولش کنی به حال خودش ، دقیقا مثله کاری که خدا از همون اول با انسان انجام داد