طوفان حراجی هنر تهران با فروش ۷۸ تابلو به قیمت ۳۱ میلیارد تومان

فروش ۵ میلیارد تومانی تابلو ۳ متری سهراب سپهری در هتل پارسیان تهران

طوفان حراجی هنر تهران با فروش ۷۸ تابلو به قیمت ۳۱ میلیارد تومان

حراجی تهران برای چندمین سال پیاپی درسالن  هتل مجلل پارسیان آزادی پایتخت با حضور ۸۰۰ مهمان دعوت شده برگزار شد و ده ها کلکسیونر هنری از سراسر کشور در این شب طوفانی خرید و فروش تابلوهای نقاشی حضور یافتند. در این حراجی که همچون سالهای گذشته، آثار هنری از هنرمندان جوان و پیشکسوت عرضه شده بود، در مجموع ۷۸ اثر معرفی شد که به قیمت ۳۱ میلیارد تومان به فروش رفت. گران ترین تابلو نقاشی به فروش رفته در حراجی تهران، باز هم اثری از سهراب سپهری بود که با قیمت پنج میلیارد و یک صد میلیون تومان به فروش رفت. جزییات طوفانی ترین جشن حراجی ایران را در گزارش امروز سرویس هنری روزیاتو بخوانید. برادران پاکدل و رضا کیانیان که خود دستی بر آتش نقاشی و عکاسی و حضور در حراجی های بین المللی دارند، در نهمین حراجی تهران همچون دوره های پیش حضور داشتند.

حراجی تهران
تابلو ۳ متری اثری از سهراب سپهری

حراجی تهران بزودی جهانی می شود

خبر برگزاری حراجی تهران هر سال، در کانون توجه رسانه های هنری جهان قرار می گیرد. بازتاب این حراجی را میتوان در حراجی دوبی مشاهده کرد که برخی از کلکسیونرهای ایرانی، آثار منتخب خود را به بهای قابل توجهی در آنجا به فروش رسانده اند. در شب هشتم تیر ماه ۹۷، بیش از ۸۰۰ دعوت شده به سالن مجلل هتل پارسیان آزادی تهران، رقابتی برای خرید معروف ترین تابلوهای نقاشی ایران شد که در مجموع، گردش ۳۱ میلیارد تومانی را ثبت کرد و نشان داد که همچنان، هنر نقاشی یکی از زمینه های عالی برای سرمایه گذاری بلند مدت بوده و اقتصاد هنر در ایران در مسیر شکوفایی قرار دارد. قبلا در گزارش های گالری گردی روزیاتو به این موضوع اشاره کرده بودیم که خرید آثار هنری به خصوص جنش های جدید نقاشی ایران و جهان به نگاه ۱ یا ۳ دهه آینده، میتواند سود سرشاری را نصیب خریداران تابلوهای نقاشی کند.

تابلو نقاشی خط عرضه شده در نهمین حراجی میلیاردی تهران

در این شب فقط ۱۳ اثر زیر یکصد میلیون تومان به فروش رسیدند:

  • ۳ اثر از ناصر اویسی، گارنیک درهاکوپیان، جعفر روحبخش هر یک ۸۵ میلیون تومان
  • اثری از دوستعلی معیرالممالک ۸۰ میلیون تومان
  • دو اثر از سمبات درکیورقیان و هانیبال الخاص ۷۵ میلیون تومان
  •  اثری از ابوالحسن صدیقی ۷۰ میلیون تومان
  •  اثری از محمود جوادی پور ۶۰ میلیون تومان
  •  کاری از عیسی بهادری ۵۵ میلیون تومان
  •  ۳ اثر از احمد اسفندیاری، سیاوش کسرایی و حسین شیخ ۴۰ میلیون تومان
  • اثری از محسن سهیلی ۳۸ میلیون تومان

گزارشی از یک شب میلیاردی

از تابلوهای میلیون تومانی به فروش رفته در نهمین حراجی تهران

در شب طوفانی حراج نقاشی های راه یافته به حراج تهران در سال ۹۷، عنوان گران قیمت ترین  اثر به تابلوی بزرگ ۱۰۰ در ۳۰۰ سانتی متری از زنده یاد سهراب سپهری  رسید که به رقم بیش از ۵ میلیارد تومان به فروش رسید. این اثر را کلکسیونری به نام خانواده گلستان به حراجی عرضه کرد که با چکش اول خریداری شد. اثری کمینه گرا، شاعرانه با هماهنگی رنگی بسیار زیبا از سهراب شعر فارسی. نقاشی از منصور قندریز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و اثری از رضا مافی یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان فروخته شدند.

تابلو استاد فرشچیان به قیمت ۸۰۰ میلیون تومان در نهمین حراجی تهران به فروش رفت

استاد محمود فرشچیان، اسطوره مینیاتور معاصر ایران نیز در این حراجی با ارائه یک اثر رکورد دار شد و تابلو او با قیمت ۹۰۰ میلیون تومان به فروش رسید. اثری بدون عنوان از استاد منوچهر یکتایی نیز با قیمت قابل ملاحظه  ۸۰۰ میلیون تومانی به فروش  رسید. علاوه بر این ها، یک اثر با آینه از منیر فرمانفرمائیان، مجسمه پرنده از بهمن محصص و نقاشی از فریده لاشایی هر یک ۷۵۰ میلیون تومان، پرتره ای از رجال دوران کمال الملک ۷۰۰ میلیون تومان، نقاشی دو قطعه ای از آیدین آغداشلو ۶۵۰ میلیون تومان، آثاری از پرویز تناولی و سید محمد احصایی هر یک ۶۰۰ میلیون تومان، دو اثر از کوروش شیشه گران و سیراک ملکونیان هر یک ۵۵۰ میلیون تومان و اثر آیینه کاری از منیر فرمانفرمائیان ۵۲۰ میلیون تومان حائز رتبه های بعدی فروش شدند.

لحظه فروش اثر سهراب

در نهمین حراج تهران اثر دیگری از منوچهر یکتایی ۴۸۰ میلیون تومان، مجسمه هیچ پرویز تناولی و نقاشی فرامرز پیلارام هر یک ۴۵۰ میلیون تومان، دو اثر خط از حسن زرین قلم و سید محمد احصایی هر یک ۴۲۰ میلیون تومان و نقاشی از مسعود عربشاهی ۴۰۰ میلیون تومان چکش خورند.

نقاشی از حسین کاظمی ۳۸۰ میلیون تومان، اثری از مسعود عربشاهی ۳۶۰ میلیون تومان، مجسمه ای از ژازه تباتبایی ۳۴۰ میلیون تومان، نقاشی از ابوالقاسم  سعیدی ۳۲۰ میلیون تومان فروخته شدند و پنج اثر روی قیمت مشابه ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رسیدند: پرویز کلانتری، پروانه اعتمادی، نصرالله افجه ای، حسین کاظمی و حسین زنده رودی.

در این شب «هیچ» دیگری از پرویز تناولی ۲۹۰ میلیون تومان، نقاشی از ناصر عصار ۲۸۰ میلیون تومان، دو اثر غلامحسین نامی و مهدی ویشکایی هر یک ۲۵۰ میلیون تومان، دو اثر لیلی متین دفتری و ناصر عصار هر یک ۲۴۰ میلیون تومان به فروش رسیدند و سه اثر روی قیمت مشابه ۲۲۰ میلیون تومان چکش خوردند: محسن وزیری مقدم، عباس کیارستمی و کیخسرو خروش.

حسین پاکدل، مجری اسبق شبکه اول سیما و بازیگر سینما، همچون سالهای پیش، اجرای مراسم نهمین حراجی تهران را عهده دار بود

در حراج نهم تهران دو اثر از جلیل رسولی و بهجت صدر هر یک ۱۹۰ میلیون تومان، نقاشی از عبدالرضا دریابیگی ۱۸۰ میلیون تومان، سه اثر از حسین خطایی، مهدی ویشکایی و حسین محجوبی هر یک ۱۶۰ میلیون تومان، نقاشی از عباس کاتوزیان ۱۵۰ میلیون تومان، چهار اثر از ابوالقاسم سعیدی، سونیا بالاسانیان، علیرضا اسپهبد و ناصر اویسی هر یک ۱۴۰ میلیون تومان، سه اثر از مش اسماعیل، عبدالرضا دریابیگی و جعفر روحبخش هر یک ۱۳۰ میلیون تومان، نقاشی از هوشنگ پزشک نیا ۱۲۰ میلیون تومان، چهار اثر از رضا مافی، پروانه اعتمادی، فرشید ملکی، یرواند نهاپتیان هر یک ۱۱۰ میلیون تومان و سه اثر منوچهر نیازی، محسن وزیری مقدم و محمود زنگنه یکصد میلیون تومان چکش خوردند.

فروش های میلیاردی حراج تهران در سال های اخیر و استقبال گسترده جهانی از آثار نقاشی و نقاشی خط و مجسمه سازی هنرمندان ایرانی در حراجی هنر دوبی و دیگر کشورهای آسیایی نشان دهنده این واقعیت است که ارزش آثار هنری هنرمندان ایرانی در نگاه بلند مدت، به مراتب بیشتر از قیمت های امروزی آنهم در قیاس با دلار ۸ هزار تومانی است. آثاری که با گذشت زمان و شهرت هنرمند، به بهای خارق العاده ای در حراجی های مطرح جهان عرضه می شود. سرمایه گذاری در هنر را جدی بگیرید و گالری گردی را فراموش نکنید.

منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود