گالری گردی روزیاتو؛ پرتره شجریان به نگارخانه هنر ایران آمد

گزارش روزیاتو از روزهای داغ نگارخانه های پایتخت

گالری گردی روزیاتو؛ پرتره شجریان به نگارخانه هنر ایران آمد

در این شماره از گالری گردی، برای آگاهی از چند و چون دنیای هنر تهران، با ما همراه باشید.

پرتره استاد در نگارخانه هنر ایران

G01
تصویر اینستاگرام نقاش جوان

دیروز، نگارخانه هنر ایران، میزبان نمایش آثار نگار سلیمیان، نقاش جوان اصفهانی بود که آثار خود را تا ۲۹ دی در این گالری در معرض دید علاقمندان به هنر نقاشی قرار داد. وی با وجود اینکه کارشناسی ریاضی خوانده، اما زیر نظر استادانی همچون محمود براتی و جواد دادخواه، نقاشی را فرا گرفت.

در این نمایشگاه ۱۶ تابلوی نقاشی در ابعاد بزرگ و با تکنیک آبرنگ به‌نمایش گذاشته شده است. آثار به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ یک بخش مربوط به چهره‌های بنام موسیقی مانند استاد شجریان، کیهان کلهر و حسین علیزاده است و بخش دیگر گزیده‌ای از طبیعت و سنگ‌ها.

او گفته بود که در بخش موسیقی به‌دلیل علاقه‌ام به فرهنگ، موسیقی و رقص بومی خراسان، تعدادی از تابلوها با این موضوعات کار شده‌اند. همچنین چهره نورمحمد دُرپور و حاج قربان سلیمانی که دو نفر از هنرمندان موسیقی خراسان هستند در این مجموعه قرار دارد.

G02

سلیمیان درباره تکنیک به کار رفته در آثار نقاشی‌اش می گوید: آبرنگ را به‌صورت تخصصی‌تر دنبال می‌کنم و تمام نقاشی‌های این مجموعه با این متریال خلق شده‌اند.  سوژه‌ها اگرچه از روی تصویر کار شده‌اند، اما در نهایت حس و حال خودم را در آن‌ها پیاده کرده‌ام. به‌عنوان مثال نوع به کار بردن رنگ‌ها در ترسیم چهره استاد شجریان به‌گونه‌ای است که نقاشی را نسبت به دیگر تصویرهایی که از این هنرمند دیده‌ایم متفاوت کرده است.

G03
پرتره استاد لطفی با تکنیک آبرنگ نگار سلیمیان

نگارخانه «هنر ایران» به نشانی چهارراه ولیعصر (عج) به سمت میدان فردوسی، خیابان خارک، ضلع غربی تالار وحدت، شماره ۱۹ افتتاح می‌شود و تا ۲۹ دی از ساعت ۱۱ تا ۱۹ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. گالری روزهای شنبه تعطیل است.

نگارخانه مهروا با رو به رو

g1

رو به رو، عنوان نمایشگاه طراحی است که در نگارخانه مهروا تهران تا ۴ بهمن در معرض دید علاقمندان هنر طراحی قرار دارد. سوگل جواهری، هدی درودیان، حورا سلیمانی، نازگل فدایی و زهرا یزدانی نیا، جدید ترین آثار خود به نمایش گذاشته اند. در بیانیه این نمایشگاه آمده است:

کند و کاو در عمق چهره هایی که بر ما ظهور می کنند می تواند آغازگر اندیشه ای باشد، اندیشه ای که از کشمکش درونی ما در مواجهه با صورت های دیگران خبر می دهد.

در پس جغرافیای هر چهره رشته های بی شمار و خیال انگیز افکار است، رشته هایی آشنا و غریب که کنکاشی را ممکن و لذت بخش می سازد.

این نمایشگاه حاصل جست و جویی تصویریست میان ما و چهره های رو به رو.

نگارخانه مهروا در نشانی خیابان کریمخان، خیابان شهید عضدی، شماره ۳۸ در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر به درگاه آن مراجعه کنید.

نگارخانه جرجانی

g2

ترانه خدایی تا ۴ بهمن ماه، نمایشگاه عکس خود را با موضوع تمبر، در معرض دید علاقمندان به کلکسیون تمبر قرار داده است. در بیانیه نمایشگاه آورده است:

امسال اولین سالی بود که قبل از تحویل سال عمیقا به سن و سالم فکر کردم (این سی سالگی حتی برای بالزاک هم مهم بود)، دو ماه و بیست و دو روز بعدش سی سالم می شد، به کرده ها و نکرده هایم و به این که دیدن سپیدی موها و خط های کنار لب و چشم و چروک های روی پیشانی می تواند شانس بزرگی باشد و ما به سمت میان سالی می رویم, می رویم تا نباشیم.

عکس های گرفته شده با اسکنر، خطوطی محو دارند انگار صاحب عکس دارد در محیطش حل و با آن یکی می شود پس اینجا هستیم با سی ساله هایی با قصه های مختلف و فقط یک وجه اشتراک سال تولدمان. در سال ۱۳۶۵ طبق آمار اداره ثبت احوال کشور ۲,۲۵۶,۹۷۱ نفر در ایران متولد شده اند که در ارایه من حتی مشت هم نیست که نشان خروار باشد ولی شیطنت من است.

تمبرها مهر و مومی هستند بر سال تولدمان، امسال (۱۳۹۵) اداره پست ایران ۱۳ تمبر چاپ کرد. در سال (۱۳۶۵:در حالی که سه سال مانده به پایان جنگ ایران_عراق و هیچ چیز آرام نیست.)  حدود ۵۶ تمبر چاپ شد. من به تمبرها ابژه هایی اضافه کرده ام که حال و هوا و روحیات شخصیت داخل قاب را نشان می دهد.

این گالری در نشانی خیابان ولیعصر، بالای پارک وی، کوی خیام، شماره ۴ در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر به درگاه آن مراجعه کنید.

نگارخانه زیر زمین دستان

g3

نگارخانه جدیدی که به فهرست گالری گردی این هفته روزیاتو اضافه شده ، نگارهانه زیر زمین دستان است که در آن نمایشگاهی با عنوان خوش آمدید تا ۱۳ بهمن سال جاری برپا شده است.

نقاشی های جالب کارتون ملودی سادات، اکنون در معرض دید علاقمندان به هنر نقاشی قرار دارد. برای مشاهده آثار به خیابان فرشته، خیابان بیدار شماره ۶ مراجعه کنید. درگاه نگارخانه زیر زمین دستان در این لینک در دسترس است.

نگارخانه نقش جهان

g4

نمایشگاه رخنه در خاک، نخستین نمایشگاه مجسمه پارمیس پور صمیمی است که تا ۲۹ دی در معرض دید علاقمندان به هنر مجسمه سازی قرار دارد.

گالری «نقش جهان»، «پارمیس پورصمیمی» در این نمایشگاه ۲۶ اثر با سبک اکسپرسیون و تکنیک پتینه شیشه و رنگ را به معرض نمایش علاقمندان خواهد گذاشت.

«پارمیس پورصمیمی» درباره آثار خود گفت: مایه ی تمام کارها از گل بوده و تمامی آنها بدون فکر و کاملا حسی به وجود آمده اند.

وی که اولین نمایشگاه مجسمه خود را برگزار می کند، افزود: این آثار بداهه هستند و بنا به حس و حال لحظه ای که حین کار داشتم، ساخته شده‌اند.

«پارمیس پورصمیمی» نقاشی و طراحی را از ۱۰سالگی آغاز نموده و از ۲۰ سالگی نیز کارآموزی نقش برجسته را آغاز کرده است. وی همچنین از شاگردی اساتیدی همچون «علی نظریان» و «سارا هوشمند» بهره برده است.

مراسم افتتاحیه آثار «پارمیس پورصمیمی» جمعه ۲۴ دی از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری «نقش جهان» با حضور علاقمندان هنرهای تجسمی برگزار می‌شود.

این نمایشگاه تا ۲۹ دی ماه در نگارخانه «نقش جهان» به آدرس نیاوران، کوچه همایونفر، کوچه سعدی، کوچه حافظ، خیابان محمودی۲، پلاک۹ برقرار است.

ریتم های عاشقانه آمد

g5

نگارخانه آیریک این روزها میزبان نمایش آثار نقاشی رضا فرمانی است که دستاوردهای خود را تا ۳۰ دی ماه سال جاری در معرض دید عاشقان نقاشی قرار می دهد. نگارخانه آیریک در اتوبان ستاری، بلوار فردوس شرق نبش وفا آذر مجتمع ایریک سنتر جنوبی طبقه سوم در دسترس است.

نگارخانه زرنا

g6

نمایشگاه نقاشی ایرج یزدان پناه در نگارخانه زرنا، تا ۳۰ دی ماه در معرض دید علاقمندان قرار دارد. آثار استاد یزدان پناه هم از نظر فرم و تکنیک و هم خلاقیت هنری، جایگاه خاصی دارد که می تواند برای عاشقان هنر نقاشی، نکته های خوبی را به ارمغان آورد.

نمایشگاه زرنا در خیابان شهر آرا، خیابان سیزدهم، شماره ۱۲ در دسترس است.

نگارخانه راه ابریشم

g7

نگارخانه راه ابریشم تا ۴ بهمن ماه، میزبان نمایش آثار ده ها هنرمند جوان کشور است که آثار خود را در زمینه چند رسانه ای، در معرض دید قرار داده اند. مهرداد افسری، حمید بهجت، اعظم حسین آبادی، کریستف رضاعی، سیف الله صمدیان، آوین فرهادی و همکارانشان، در این نمایشگاه حضور دارند.

برای مشاهده آثار جالب این نگارخانه، به نشانی بلوار کشاورز، بین وصال شیرازی، ساختمان تکنو آجر شماره ۲۱۰ مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

گالری شیرین

g8

«من مقدس» عنوان نمایشگاه نقاشی خلیل جابلو در نگارخانه شیرین است که تا ششم بهمن ماه سال جاری در معرض دید علاقمندان قرار دارد. این نگارخانه در نشانی خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوی سیزدهم، شماره ۵ قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه کنید.

در گالری شیرین شماره ۲ نیز، نمایشگاهی با عنوان رهین و رهینه تا ششم بهمن ماه در جریان است که آثار حجم شکیبا پرورش را در معرض دید علاقمندان قرار می دهد.

در گالری شیرین شماره ۳ نیز، نمایشگاه آثار سهیل فراهانی راد تا ششم بهمن ماه در جریان است.

نگارخانه ثالث

g9

به بهانه چشمانت، عنوان نمایشگاه حجم علی کوره چیان است که آثار خود را تا ششم بهمن ماه به نمایش عمومی گذاشته است. در بیانیه نمایشگاه آمده:

چرایی انتخاب موضوع «ماسک» برگرفته است از مفاهیم چند لایه شعرهای ایرانی که از وجود پرده ای بر حقیقت جهان هستی سخن گفته‌اند. اما چگونگی رسیدن به این احجام ماسک گونه محصول اعمال تاثیر معنا و وزن واژگان مورد استفاده شاعر فارسی زبان بر عناصر تشکیل دهنده این احجام است.

همانطور که شاعر فارسی زبان صورت شعر خود را با چینش کلماتی می سازد که خود از سی و دو حرف الفبای فارسی تشکیل شده‌اند؛ در این آثار نیز کلید واژه مورد استفاده از میان مجموعه کلمات استفاده شده در شعر، بر اساس پتانسیل‌های بصری حروف تشکیل دهنده کلمه در حجم و همچنین مفهوم اصلی شعر انتخاب شدند.

سپس شخصیت خط به موازات شکل گیری ارگونومی صورت و حجم، به گونه‌ای انتخاب گردید که رسم‌الخط آن نیز در کنار عناصر مبانی هنرهای تجسمی بکار رفته در احجام، تکمیل کننده انتقال مفهوم مورد نظر از حجم به مخاطب باشد.

استفاده از ویژگی بصری حروف الفبا در کنار معانی پشت آن‌ها و ترکیب آن‌ها با الفبای مبانی هنرهای تجسمی (نقطه، خط، سطح، حجم) علاوه بر اینکه مخاطب را با منشاء الهام اثر آشنا می کند، سیالیت و نرمی فرم خوشنویسی را نیز به کلیت اثر می‌بخشد که یادآور ترکیب با غمزه کلمات و معانی در شعر فارسی است.

اما نتیجه بصری این ترکیب نیز با توجه به نحوه بکارگیری مبانی هنرهای های تجسمی و تغییری که در ساختار دو بعدی خوشنویسی اعمال شد تجربه‌ی جدیدی است.

چرا که با اعمال تغییراتی در ساختار دو بعدی خوشنویسی و ارتقا آن به فرمی سه بعدی، سیال اما کماکان خوانا در فضا؛ یک وحدت فرمی میان عناصر مبانی هنرهای تجسمی (نقطه، خط، سطح، حجم) و حروف حاصل شد. این وحدت فرمی از آن جهت حائز اهمیت است که درک مفهوم این آثار را برای هر دو مخاطب فارسی زبان و غیر فارسی زبان میسر می‌سازد.

پیک آن جوانان

g10

نگارخانه فردا، نمایشگاه نقاشی ده ها تن از هنرمندان جوان را تا ۳۰ دی ماه سال جاری در معرض دید علاقمندان قرار داده است. در بیانیه نمایشگاه آمده است:

نمایشگاه نقاشی پیک .آن جوانان، گزیده‌ای از آثار هنرجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشگاه آزاد اسلامی است که اهدافی همچون بروز قابلیت‌های فردی در تجلی احساس، تخیل و اقتباس را دنبال نموده‌است.

این آثار در روندی آموزشی مراحلی آفرینشگری خود را طی نموده، که می‌تواند نمایشی از باور ، ذوق و  توان فردی  با گویش‌های متنوع باشد، که  در مسند انتخاب هایی آنی و هدفمند به منصه ظهور رسیدند. و  البته «هیچ داعیه‌ایی از هیچ» ندارد. باشد که دانش‌آموختگان شایسته‌ی مقام «هنر» باشیم.

نگارخانه فردا در نشانی خیابان کریم خان زند، خیابان حسینی، کوی اعرابی، شماره ۲ در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه کنید.

نگارخانه بن

g11

نگارخانه بن، با موضوع ریشه ها، تا ۲۰ بهمن ماه میزبان نمایش آثار شماری از هنرمندان طراح کشور است. در بیانیه نمایشگاه می خوانیم:

«طراحی»” از مناقشه‌آمیز‌ترین مفاهیم هنرهای تجسمی است. هر چند ادراک متفاوت هنرمندان از مفهومی واحد شکل‌های متفاوتی از هنر را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد، اما برای همه‌ی هنرمندان -تقریبا بدون استثنا- شکل‌گیری این ادراک از «مسیر» مشترکی می‌گذرد. در این «مسیر» نخست‌ «مطالعه‌ی» اشیای قابل رویت و سپس، به آهستگی، تبدیل این تجربه به بیان ویژه‌ی هنرهای تجسمی، یعنی ترجمه‌ی آن به خطوط و سطوح نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

نمایشگاه حاضر بخش مهمی از «مسیر طی شده‌ی» تعدادی از هنرمندان شناخته شده‌ی ایرانی را پیش روی بازدیدکنندگان قرار می‌دهد؛ تعدادی از این هنرمندان در حال حاضر با درکی متفاوت از آنچه در این نمایشگاه ارائه کرده‌اند به فعالیت هنری خود ادامه می‌دهد، اما آنچه که سخاوتمندانه ارائه کرده‌اند از آن جهت ارزشمند است که «مسیر طی شده‌ی‌» جستجوهای هنری آنان را در مقابل دیدگان ما قرار می‌دهد؛

در نتیجه آنچه که مخاطبان این مجموعه با آن روبرو می‌شوند گاه شاخه‌های گسترده‌ی یافته‌های هنری این هنرمندان، و گاه نمایانگر ریشه‌های عمیق کاوش‌های تجسمی آنان است.

برای مشاهده آثار به نشانی خیابان درکه، خیابان احمد پور، شماره ۶۰ مراجعه کنید.

نگارخانه ایده پارسی

g12

گاه پنهان و گاه آشکار، نمایشگاه نقاشی فریبا رجب پور است که آثار خود را تا ۲۹ دی در معرض دید علاقمندان به نقاشی قرار می دهد. در بیانیه نمایشگاه می خوانیم:

برهان شکل گیری این مجموعه، پرداختن به حس ترس و تسلط موجود در ضمیر انسان هاست. انسانی که پیوسته کوشیده است تا خود را از شکاف ترس بیرون کشیده و بر آن چیره شود. غلبه بر تضادها، همزیستی با آن ها و سازگاری با ناسازگاری ها.

پس به ناگزیر برای مبارزه با آن ها، می بایست خود را در معرض ازدحام، همهمه، ترس، تضاد و تسلط قرار داد تا شاید با تابش خورشید ناب درونی، راه تسلط بر تیرگی شب های طوفانی نمایان شود.

اینک با همه شلوغی، ازدحام و همهمه های پیرامون، حس بی کسی، تنهایی و نیز ترس از تنهایی در قالبی گاه پنهان و گاه آشکار، زندگی انسان امروزی را در بر گرفته است، شاید گاه گاه، خالی از لطف نباشد که برای محک زدن خویشتن خویش، آن را در معرض تضاد، وهم و گرفتگی ها قرار دهیم تا بدینسان درخشش الماس نهان وجود آدمی، در پس تیرگی رنگ های غبارآلود زندگی دو چندان گردد.

برای مشاهده آثار به خیابان شریعتی، خیابان کلاهدوز، نرسیده به سه راه نشاط، کوی اله وردی شماره ۲۸ مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از این لینک استفاده نمایید.

جوهر عکس

g13

نگارخانه امکان، تا ۱۱ بهمن سال جاری میزان نمایش آثار عکس غزاله هدایت، عکاس جوان تهرانی است. برای مشاهده آثار به میدان هفت تیر، کوی آقا محمدی شماره ۷۷ مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از درگاه نگارخانه استفاده نمایید.

نگارخانه ۲۶

g14

انهدام عنوان نمایشگاه نقاشی وحید بهری است که تا ۳۰ دی ماه آثار خود را در معرض دید علاقمندان قرار می دهد. در بیانیه نمایشگاه آورده است:

از کودکیم چیز زیادى به یاد ندارم. با این وجود خوب یادم هست صف هاى طویل مردم را، استوانه هاى فلزى در دست.

آن روزها درک درستى از این ماجرا نداشتم اما با خود مى گفتم هر چه که هست حتماً از نان با ارزش تر است که صفى طولانى تر از صف نانوایى دارد.

بزرگتر که شدم عمیقاً پى بردم که زندگى من و اطرافیانم در رابطه اى مستقیم با همین ماده ى عجیب، دائماً دستخوش تغییر است . سى سال از آن ماجرا مى گذرد و زندگى من همچنان به واسطه ى شغلى مرتبط و نه دلخواه، در نفت غوطه ور است.

این نگارخانه در خیابن فرمانیه شرقی، خیابان سلمان پور،ظهیر، شماره ۲۶ واقع شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این درگاه مراجعه کنید.

نگارخانه الهه

g15

من شهرم، عنوان نمایشگاه عکس آرش اکبری سنه است که آثار خود را تا ۴ بهمن ماه سال جاری در این نگارخانه در معرض دید علاقمندان هنری عکاسی قرار داده است.

در بیانیه نمایشگاه آمده:

همه از من می گویند؛ گویا موجود عجیبی هستم.

از اینکه پاک یا آلوده، خلوت یا شلوغ  و زیبا یا زشت هستم.

میلیون ها نفر در من زندگی می کنند و هزاران هزار نفر روزانه به سمتم سفر می کنند تا من را ببیند.

در من مغازه، خانه، موزه، خیابان و تفریحگاه می سازند و دست آخر هم بر روی دیوارهایم نقاشی می کنند.

در من زندگی می کنند و در من می میرند.

می گویند هر شهر داستانی دارد و این داستان من است.

این نگارخانه در نشانی آفریقا، انتهای خیابان پلفام، سمت راست بین بست امینی شماره ۳ واقع شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این درگاه مراجعه کنید.

نگارخانه لاله

g16

نمایشگاه گروهی «یادداشت‌های کنار مانده» با حضور ۱۷ هنرمند  روز جمعه ۲۴ دی۱۳۹۵ در نگارخانه لاله افتتاح شد. در این نمایشگاه آثاری در قالب پیش طرح ها، نقاشی، و یا نمونه مطالعات و ایده‌های تصویری هنرمندان برای شکل‌گیری ویدئو آرت و یا فتوآرت به نمایش در خواهد آمد.

در بخشی از مقدمه این نمایشگاه آمده است:

بسیاری از نویسندگان آماتور یا حرفه ایی همواره نوشته هایی کوتاه دارند که برگه های یادداشت، امانت دار آن ها هستند. در مسیر کار هنری نیز قطعات ابتدایی، ناتمام، طرح واره ها و فراموش شده قرار دارند. این امکان آیا هست که به صدای آن ها گوش سپرد؟

گوشه آتلیه ها و تاریکی انبارها هم اکنون اجازه نمایش برخی از آن ها را می دهند.

هنرمندان شرکت کننده:

پرویز روزبه، فاطمه پری نژاد، محمود کاظمیان، منصور دهستانی، داوود خلیلی،مسعود غلامی،علی معتمدیان،سوگند نبی،رهی محمدی، فواد شریفی، مریم عیوضی، شهباز سلمانی، زروان روح بخشان، مریم جهانی، ،سمانه حسینی، فرید امین الاسلام، المیرا روزبه

این نمایشگاه  از تاریخ ۲۵ تا ۲۹ دی،  از ساعت ۹تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۹ ادامه خواهد داشت.

نگارخانه لاله در خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، جنب هتل لاله قرار دارد.تلفن:۸۸۹۶۰۴۹۲

کهن الگو

g17

نگارخانه گلستان، تا ۲۹ دی میزبان نمایش آثار نقاشی رویا حسینی با موضوع کهن الگو است. خیابان دروس، خیابان کماسایی شماره ۳۴، نشانی نگارخانه گلستان است. برای کسب اطلاعات بیشتر به درگاه آن مراجعه کنید.

نمایشگاه شیرهای ایرانی

g18

نگارخانه آریانا، تا اول بهمن ماه میزبان نمایش آثار مهدی نبوی است. در بیانیه این نمایشگاه می خوانیم:

مهدی نبوی در مسیر خلق آثارش که بسیار پرکار و نیازمند دقت و ظرافت فراوان هستند با چالشی از تلفیق سنت با مقوله معاصر بودن روبروست.

او سعی دارد از بار معنایی آینه کاری سنتی ایرانی که نوستالژی هایی از دیرینگی و تقدس را با خود دارد به بیان مفاهیمی معاصر بپردازد و یا ردپای آن دیرینگی را در زندگی امروز بیابد .

اینکه او تا چه اندازه در مقصود خود موفق بوده است را باید در رزومه هنرمند جستجو کرد.

برای مشاهده آثار به نشانی الهیه، خیابان مریم شرقی، ابتدای خیابان فرشته شماره ۹ مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

فرهنگسرای ارسباران

دومین نمایشگاه نقاشی کودکان کار با شعار «هوای شهرم را آبی کشیدم» همزمان با روز «هوای پاک» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

‎این نمایشگاه ۲۹ دی‌ماه همزمان با روز هوای پاک از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در فرهنگسرای ارسباران برگزار خواهد شد.

موسسه صبا

نمایشگاه طراحی‌های جلد کتاب نرگس زیانی در موسسه صبا برپاست. در این نمایشگاه ۹۵ اثر طراحی جلد کتاب در تالار لرزاده به نمایش گذاشته شده است. نرگس زیانی، کارشناس ارشد گرافیک و عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۳ دی‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ (به‌جز روزهای تعطیل) به موسسه صبا واقع در خیابان ولیعصر (عج)، نرسیده به طالقانی، شماره ۱۵۵۲، تالار لرزاده مراجعه کنند.

منبع: ایسنا ، مهر
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۵ نظر

ورود

  • راحله دی ۲۵, ۱۳۹۵

    همیشه استاد
    عاشق استادم. امیدوارم همیشه سالم باشند. آبرنگ زیبایی بود

  • شیما کلهر دی ۲۵, ۱۳۹۵

    خیلی اینا خوبه که میزارید. من هفته پیش گالری شیرین رو با معرفی این صفحه رفتم
    خیلی خیلی ممنون

    • کامران دی ۲۵, ۱۳۹۵

      همینطوره. با اینها میشه آمار گالری ها رو گرفت. منم چند هفته هست دنبال میکنم و توی گروهمون میدم
      باتشکر بسیار

  • نگارخانه نقش جهان دی ۲۷, ۱۳۹۵

    بسیار از معرفی گالری ها متشکرم
    موفق باشید

  • سیما دی ۲۸, ۱۳۹۵

    نیاوران و ارسباران واقعا برنامه هاشون متنوعه. البته نه اینکه بقیه اینطور نباشه. اما خوب سالن های زیادی دارن.
    شجریان رو این خانوم خوب کشیده بود