آیا می دانستید تحمل تنها بودن برای زنان بسیار راحت تر از مردان است؟

آیا می دانستید تحمل تنها بودن برای زنان بسیار راحت تر از مردان است؟

مطالعات جدید نشان می دهد که زنان در صورت مجرد و تنها بودن بسیار خوشحال تر از مردان تنها خواهند بود زیرا رابطه داشتن با جنس مخالف برای زنان بسیار سخت تر است. بر اساس یک تحقیق جامع توسط موسسه مینتل،۶۱ درصد از زنان مجرد اعلام کرده اند که مجرد بودن باعث می شود شاد باشند در حالی که این مقدار برای مردان مجرد تنها ۴۹ درصد بوده است. همچنین این مطالعه نشان داد که ۷۵ درصد زنان مجرد در یک سال گذشته تلاش فعالانه ای برای ایجاد رابطه با جنس مخالف نداشته اند در حالی که تنها ۶۵ درصد مردان مصاحبه شده چنین شرایطی داشتند.

علت این است که بودن در یک رابطه ی عاطفی با جنس مخالف برای زنان بسیار از مردان است و روی هم رفته به تلاش و کار زیادی از جانب آنان نیاز دارد.پروفسور امیلی گراندی از دانشگاه اسکس در این باره چنین می گوید:” شواهد نشان می دهد که زنان مدت زمان بیشتری را نسبت به مردان به انجام کارهای خانه می گذرانند و من فکر می کنم که فعالیت عاطفی آنان نیز بیشتر است- در واقع علاوه بر انجام کار عاطفی بیشتر، آن ها کارهای خانگی، آشپزی و کارهای دیگر بیشتری را نیز انجام می دهند”.

از آن جایی که رابطه داشتن با جنس مخالف به منزله ی صرف کردن زمان و هزینه ی بسیار بیشتری برای حفظ و بهبود شرایط ظاهری  و همچنین تلاش بیشتر برای حل مشکلات و درگیری هاست، پس روی هم رفته چنین رابطه ای برای زنان بسیار بیشتر از مردان دردسرساز و مشغله آور است. به طور ساده و در شرایط معمول، زنان در هنگام تنها بودن بسیار شادتر از مردانی هستند که شرایط مشابهی دارند. زنان در کنار آمدن با خود بسیار بهتر از دیگران عمل می کنند. از آن مهم تر این که احتمال این که زنان دوستانی داشت باشند که بتوانند و بدانند که می توانند در صورت نیاز روحی و عاطفی به آن ها مراجعه کنند بسیار بیشتر است.

دکتر گراندی می گوید:” معمولاً زن ها در داشتن گزینه های جایگزین اجتماعی و دیگر منابع مورد اطمینان عملکرد و شرایط بهتری دارند در حالی که مردان در این مورد به شدت به زنانشان وابسته اند و روابط اجتماعی بسیار کمتری با دیگر افراد دارند”. مطالعات زیادی نشان داده اند که زنان تنها بیش از همتایان متاهل خود در فعالیت های اجتماعی شرکت کرده و دوستان بسیار بیشتری نیز داند در حالی که این شرایط برای مردان کاملاً متفاوت و البته برعکس است، مردانی که شریک زندگی ندارند کمتر با دیگران دوست شده و روابط اجتماعی گسترده ای دارند. از این رو شاید دلیل این باشد که زنان در صورت نداشتن رابطه با جنس مخالف، گزینه های جایگزین بسیار بیشتری پیش روی خود خواهند داشت.

علاوه بر این دیگر مجرد بودن و تنها بودن برای زنان مانند گذشته یک ننگ و عیب به شمار نمی آید و دیگر به ندرت پیش می آید از واژه های «ترشیده» یا «مجرد» برای دختران و زنان تنها استفاده شود و جامعه نیز به این نتیجه رسیده است که علی رغم برخی مشکلات و ناهنجاری ها واقعیت این است که زنان و دختران تنها از مستقل بودن و آزادی در انجام هر کاری که دوست دارند لذت برده و در واقع به هیچ چیز دیگری نیاز ندارند. بنابراین در روزگاری که مجرد ماندن و کاهش آمار ازدواج در کشور به یک معضل تبدیل شده می توان با دادن آزادی های معقول بیشتر به زنان بر روی ترجیح آن ها برای تنها ماندن تاثیر گذاشت.

منبع: independent
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۶ نظر

ورود

  • sasan بهمن ۱۷, ۱۳۹۶

    شت… چقد خوش این زنا…. من ۷ ساله تنهام . سرویس شدم

  • hamid دی ۳۰, ۱۳۹۹

    این صحبتها در جامعه توسعه یافته غربی درسته ولی در جامعه سنتی و جهان سومی ما صدق نمیکنه
    من یه مرد ۴۱ ساله هستم که به دلایلی نتوستم ازدواج کنم جهت اطلاعتون بگم نه تنها جلوی پیشرفت شغلی من به علت مجرد موندن گرفته شده بلکه توهینی نیست که به من نشده باشه . اگر میدونستم که تا این سن مجرد میمونم در سن ۲۴ سالگی پس از اتمام تحصیلات دانشگاه مهاجرت میکردم. جامعه ما تفکرات جهان سومی داره و جای امثال من درش نیست ما اینجا زیادی هستیم

    • علی زمانی دی ۳۰, ۱۳۹۹

      میشه بفرمایید کجا درخواست شغل دادین یا چه کاری قصد راه اندازی به عنوان کارفرما داشتین که مجرد بودن باعث شده کسب و کار مورد علاقه یا شرکت مورد نظر استخدام نشید!
      الانم برای مهاجرت در سن ۴۰ سالگی دیر نیست.
      به نظر گاهی باید با تفکراتی که جهان سومی خطاب میکنید و گاها از ذهن فریبکار به قصد گول زدن خودمان استفاده میکنیم، فاصله بگیریم.
      این صحبت ها که «تحمل تنها بودن برای زنان راحت تر از مردان است» به درد کتابهای انگیزشی و مثبت باش و این چیزها میخوره وعلمی نیست. ذهن خود را با این چیزها از مسائل مهم گمراه نکنید

      • هامازاسپ اوهانجانيان دی ۳۰, ۱۳۹۹

        یعنی شما میفرمایین مطلبی که سایت خودتون نوشتن علمی نیست؟ اخه توی متن بر اساس صحبتهای کارشناسان و مطالعات صورت گرفته همچین ادعایی شده

        • علی زمانی دی ۳۰, ۱۳۹۹

          در واقع یافته های یک تحقیق با جامعه آماری محدود را نمی توان یک واقعیت علمی در نظر گرفته و به کل بشریت تعمیم داد. بحث اینه. ادعا و دیسکاشن که همیشه بوده و خواهد بود.

  • من مرداد ۶, ۱۴۰۰

    باشه