
عکاسِ «آژانس عکاسی آرشیوی Getty Images» موسوم به «ماریو تاما»، چندی پیش به همراه محققان پروژه عملیات آیسبریج ناسا به مقصد قطب شمال ۸ ساعت پرواز هوائی تحقیقاتی داشت و در طول مسیر از کانادا، گرینلند و اقیانوس قطب شمال عبور و از چشم اندازهای مسیر عکاسی کرد.
دانشمندان عملیات آیسبریج ناسا در طول ۹ سال گذشته به کنترل وضعیت عمومی قطب شمال و بررسی میزان یخ های ذوب شده پرداخته و در زمینه چگونگی فرگشت یخ های قطبی مشغول مطالعه و تحقیق هستند.
آن ها برای ماموریت جدید خود با هواپیمای بسیار مجهز ۱۹۶۶ لاکهید P-3 و از پایگاه هوایی ثول واقع در شمال غربی گرینلند، پرواز خود را آغاز کردند.
«تاما» در رابطه با این سفر بیان داشته که: «بر اساس بیانات دانشمندان ناسا و پایگاه داده ی ملی برف و یخ، یخ دریا در قطب شمال در ۷ مارس امسال کمترین میزان ثبت شده در روزهای زمستانی در سال های اخیر را داشته است.»
در همین رابطه، از شما دعوت می کنیم عکس هایی که این خبرنگار در طول سفر خود از آسمان کانادا، گرینلند و قطب شمال برداشته است را در ادامه ببینید.

چشم اندازی از یخچال طبیعی که از داخل هواپیمای تیم تحقیقاتی ماموریت آیسبریج ناسا در تاریخ ۲۹ مارس سال ۲۰۱۷ از بالای جزیره السمر در کانادا گرفته شده است.
زمین های یخی جزیره Ellesmere به دلیل گرم شدن هوا در حال عقب نشینی هستند.

در ۲۶ مارس ۲۰۱۷ در پیتوفیک واقع در گرینلند، یکی از دانشمندان ناسا به نام «ناثان کورتز» در حال بررسی یک توده یخ کوه است که در نزدیکی پایگاه هوایی ثول در دریای یخ گرفتار شده است.
اعضای تیم تحقیقاتی آیسبریج عموما خیلی به ندرت فرصت بررسی یخ دریا در کنار در نزدیکی پایگاه از سطح زمین را دارند.

هواپیمای تیم تحقیقاتی عملیات آیسبریج ناسا (در بالا) در حال فرود آمدن در پایگاه هوایی ثول، ۲۴ مارس ۲۰۱۷، پیتوفیک، گرینلند

مهندس پرواز ناسا، لائورن پرینسکی در حال تماشای مناظر بیرون از داخل هواپیمای تیم تحقیقاتی عملیات آیسبریج ناسا، ۳۰ مارس ۲۰۱۷

چشم اندازی از یخرود از داخل هواپیمای تیم تحقیقاتی عملیات آیسبریج ناسا، ۲۹ مارس ۲۰۱۷، جزیره السمر، کانادا

یکی از دانشمندان ناسا موسوم به «جان سونتاگ» در حال کار در اتاقک خلبان هواپیمای تیم تحقیقاتی عملیات آیسبریج ناسا، ۲۷ مارس، ۲۰۱۷

یخ دریا (در بالا) در برخورد با زمین از داخل هواپیمای تیم تحقیقاتی عملیات آیسبریج ناسا، ۲۷ مارس، ۲۰۱۷
بدون نظر