جهان سرشار از ابداعات و اختراعات جالب، عجیب و خلاقانه است؛ ابداعاتی که در ساده سازی زندگی بشری می توانند بسیار تأثیرگذار باشند. یکی از این نوآوری های خلاقانه که اخیراً از آن رونمایی شده، «کاغذدیواری الکتریکی» است.
یک کمپانی تولید کاغذدیواری به نام «فلِیوِر پِیپِر»، با بهره گیری از المان های صدا، نور و حرکت اقدام به ساخت نوعی کاغذدیواری زیبا و خلاقانه به نام «رسانا» نموده است. طرح مذکور، امسال در نمایشگاه طراحی نیویورک به نمایش در آمد و با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد. ناگفته نماند که شرکت «یو اِم پراجکت»، مسئولیت طراحی نمای کاغذدیواری را بر عهده داشته است.
همان طور که در عنوان مطلب اشاره شد، کاغذدیواری «رسانا» می تواند به عنوان یک منبع انرژی عمل کند. هر بخش از کاغذدیواری توانایی فعال سازی بلندگو، دستگاه های نورافشان و اشیاء متحرک را دارد. جالب است که جوهر به کار رفته در رنگ آمیزی این کاغذدیواری خود از قابلیت رسانش برخوردار است.
به گزارش «فَست کو. دیزاین»، کاغذدیواری «رسانا» از پنج بخش مجهز به ساختارهای موتوری و الکتریکی تشکیل شده است. دیواری را در نظر بگیرید که با کاغذدیواری رنگ آمیزی شده با جوهر رسانش پذیر آراسته شده است؛ هنگامی که یک فرد اقدام به فشردن دکمه های مسی موجود بر روی دیوار می کند، مدارهای الکتریکی نهفته در کاغذدیواری فعال شده و بخش های مختلف متحرک، از خود واکنش نشان می دهند.
«فرانسوا شامبار» بنیانگذار شرکت «یو اِم پراجکت»، پس از تکمیل و رونمایی از پروژه اظهار داشته است: «آنچه از همه بیشتر برای من جالب بوده، به کارگیری یک فناوری ساده موسوم به جوهر رسانا است که به کمک آن تلفیق طرح های دو بعدی و سه بعدی میسر گشته است. برای شرکت ما، مشارکت در این پروژه، تجربه ای بسیار جالب و ارزشمند بود».
از آنجایی که کاغذدیواری «رسانا» از قابلیت بهره گیری از رنگ ها، الگوها و دستگاه های گوناگون برخوردار است، می توان از آن برای محیط ها و کاربردهای مختلف استفاده کرد؛ موزه های مخصوص کودکان و لابی های عمومی از این جمله اند.
در خاتمه این مطلب، توجه شما را به تصاویری جالب از کاغذدیواری «رسانا» جلب می کنیم:
بدون نظر