تلفن های ثابت دیگر کاربرد گذشته را ندارند و نوارهای ویدئویی دیگر استفاده نمی شوند. با وجود پیشرفت های بی پایان تکنولوژی، در آینده ی نزدیک چیزهای بسیار زیاد دیگری هم از مد افتاده یا بی ارزش خواهند شد.
در اینجا به چیزهایی می پردازیم که اگرچه حالا نمی توانیم زندگی مان را بدون آن ها تصور کنیم، اما احتمالا نسل های بعدی آن ها را نخواهند دید.
۱- شکلات
ممکن است در آینده مجبور شوید با شکلات محبوب تان خداحافظی کنید! از آنجایی که سرعت تولید کاکائو در حال کاهش است، در آینده ای نه چندان دور دیگر شکلاتی وجود نخواهد داشت. تحلیلگران معتقدند در حال حاضر فاصله ی میان عرضه و تقاضای شکلات رو به افزایش است و این فاصله در آینده به طور قطع افزایش بیشتری خواهد یافت.
۲- طلا
این فلز زرد رنگ به تدریج از سطح کره ی زمین ناپدید خواهد شد و معدنچیان کار خود را از دست خواهند داد. سرمایه گذاری در حوزه ی طلا رو به کاهش است و پیش بینی می شود عرضه ی این فلز گرانبها تا چند سال آینده کاهشی ۱۵ تا ۲۰ درصدی داشته باشد.
۳- پول نقد
پول نقد و حتی کارت های بانکی احتمالا به زودی ارزش خود را از دست خواهند داد. همانگونه که ۵۰ سال قبل کسی تصور نمی کرد کارت های بانکی جایگزین پول نقد شوند، در ۵۰ سال آینده تحولات دیگری در شیوه های تراکنش رخ خواهد داد. تنها با استفاده از گوشی هوشمند و اثر انگشت خود قادر خواهید بود وسیله ای را خریداری کنید.
۴- امضا
امضا هم از مواردی است که به زودی دیگر بلا استفاده خواهد بود. اخیراً پیشرفت های تکنولوژیکی در حوزه ی زیست سنجی صورت گرفته است مثل تشخیص هویت از روی عنبیه ی چشم، اثر انگشت و صدا. جعل عنبیه و اثر انگشت امری غیر ممکن خواهد بود.
۵- دستگاه کنترل از راه دور
در خانه ی همه ی ما چندین دستگاه کنترل وجود دارد و ما وابستگی زیادی به این وسیله داریم. به علاوه، این دستگاه ها دائما گم می شوند و ما همیشه به دنبال شان می گردیم.
با وجود پیشرفت های زیادی که در زمینه ی اینترنت اشیا (Internet of Things) صورت گرفته به زودی نیازی به دستگاه های کنترل از راه دور نخواهد بود. با استفاده از فرامین و جستجوهای صوتی به راحتی می توان کانال های تلویزیون را تغییر داد. شرکت آمازون اسپیکری به نام اکو تولید کرده که نمونه ای از تکنولوژی فرامین صوتی است و با صدا کنترل می شود.
۶- ترافیک
اگرچه شبیه به یک رویا به نظر می رسد اما به زودی و به لطف خودروهای بدون راننده محقق خواهد شد. این خودروها به طور خودکار حرکت می کنند و دچار اشتباه نمی شوند. بنابراین، زمانی که تمامی خودروها به طور ایمن و مناسب حرکت کنند، دیگر ترافیکی در مسیرها به وجود نخواهد آمد. به علاوه، پیش بینی می شود که در این خودروهای روباتیک نیازی به استفاده از آینه نخواهد بود. برخی از شرکت های خودروسازی اقدام به ساخت چنین خودروهایی کرده اند.
۷- کارکنان فست فودها
کارهایی مثل گرفتن سفارش غذا، آماده کردن و سرو آن برای مشتریان، به زودی توسط ربات ها انجام خواهد شد. صفحاتی لمسی تعبیه خواهد شد تا مشتریان بتوانند غذای مورد نظرشان را از منو انتخاب کنند و غذای انتخابی به دست ربات ها آماده خواهد شد. سرویس دلیوری هم به این ترتیب توسط ربات ها انجام پذیر خواهد بود.
۸- پزشکان جراح
متخصصان حوزه ی پزشکی به زودی مجبور خواهند شد شغل دیگری برای خود پیدا کنند. با وجود هوش مصنوعی و روش های روباتیک، احتمالا تمامی جراحی های مهم توسط ربات ها انجام خواهد شد.
۹- دیابت
احتملا در آینده دیگر بیماری دیابت وجود نخواهد داشت. دانشمندان به دنبال قندی هستند که ظاهر و طعمی مانند قند رایج داشته اما تأثیرات بیماری زای آن را ندارد. اگر این روش کمکی به حل مشکل نکند، افراد مبتلا به دیابت قادر خواهند بود با شیوه ی پیوند سلول های لانگرهانس به بدن، با بیماری دیابت مقابله کنند.
۱۰- حریم خصوصی
تفاوتی ندارد کجا هستید یا به کجا می روید؛ با وجود پیشرفت های حوزه ی اینترنت اشیاء همیشه تحت نظر خواهید بود. احتملا در آینده ای نزدیک حتی فعالیت های همیشگی تان در اینترنت و الگوهای خرید شما ثبت خواهد شد و فرقی نمی کند که از حساب کاربری تان خارج شده باشید یا به اینترنت وصل نباشید.
۱۱- قفل و کلید
قفل ها و کلیدها در طول ۲۰ تا ۳۰ سال آینده کاربرد خود را از دست خواهند داد. ممکن است روزی برسد که فرزندان یا نوه های خود را برای نشان دادن این وسایل قدیمی به موزه ببرید! به زودی وظیفه ی حفاظت از وسایل مان به عهده ی قفل های کارتخوان خواهد بود. برخی شرکت های خودروسازی هم اقدام به ساخت خودروهایی کرده اند که موتور آن ها با فشار یک کلید روشن می شود.
۱۲- دستگاه شارژر
اگرچه حالا طاقت دوری از شارژتان را ندارید اما در آینده ای نه چندان دور از این وسیله بی نیاز خواهید شد. با وجود پیشرفت های حوزه ی تکنولوژی بی سیم مثل بلوتوث، ان اف سی و شبکه ی وای فای، احتمالا تنها چیزی که نیاز خواهید داشت یک شارژر بی سیم است. اگرچه نوعی شارژر بی شیم توسط شرکت تسلا ساخته شده است اما پیشرفت های بیشتری دراین زمینه صورت خواهد گرفت.
احتمالا ایده ی شارژ بی سیم به زودی محقق خواهد شد و قادر خواهید بود تلفن همراه خود را از هر کجا که هستید و بدون استفاده از هیچگونه رابط فیزیکی ای شارژ کنید.
سلام خاانم برهمند
این نوشته شما را خوندم. ۴ تا ایراد بهش وارده گفتم به شما اطلاع بدم: یکی اینکه منبع نداره.دوم اینکه اگر هم منبع داشتته باشه با سطح و کلاس این مقاله معلومه که از سایت های دم دستی خارجی ترجمه کردین. لطفا از این کارها نکنید. کلاس سایت رو نیارین پایین. سوم اینکه وقتی شما از واژه دیگه نیست و و در آینده و نخواهید دید استفاده میکنید، یعنی حکم دارید میکنید باید خیلی استدلال قوی باشه. در حالی که ما در این نوشته شما اصلا استدلال محکم نمی بینیم و بیشتر شبیه خاطرات است! چهارم اینکه کمی هوشمندانه عنوان بزنید. این جور مطالب مشتری اول و اخرش خودتونید. ببخشیدا . شرمنده
یعنی چی؟! اینا چیه؟ من هرچی سعی کردم ببینم کدوم سایت این ها را گفته پیدا نکردم.