با پر استرس ترین مشاغل دنیا آشنا شوید

با پر استرس ترین مشاغل دنیا آشنا شوید

همه ی افراد شاغل به نوعی استرس را تجربه می کنند و میزان آن به شغل و مقام شخص بستگی دارد. طبق گزارشی که انجمن روانشناسان امریکا در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد، میزان استرس شغلی برای اولین بار در طول یک دهه ی گذشته افزایش پیدا کرده است. پول و مسائل شغلی دو عامل تأثیرگذار بعدی در استرس شغلی هستند.

در اینجا به فهرستی از پر استرس ترین مشاغل در سراسر دنیا می پردازیم که بر اساس گزارش منتشر شده در سایت Careercast تهیه شده است.

۱- نیروی نظامی

اگرچه خدمت در نیروهای نظامی با افتخار همراه است، اما دوری طولانی مدت از خانه و خانواده، حضور در مناطق جنگی و مشاهده ی زخمی شدن یا مرگ دوستان و همکاران می تواند استرس و فشار زیادی به جسم و روان شخص وارد کند.

سطح استرس: ۷۲/۴۷

۲- آتش نشان

شکی نیست که آتش نشانی یکی از پر استرس ترین شغل ها است. آتش نشانان هر روزه جان خود را برای نجات دیگران به خطر می اندازند. لزوم تصمیم گیری آنی در شرایط پر خطر، این شغل را در رتبه ی دوم فهرست قرار داده است.

سطح استرس: ۷۲/۴۳

۳- خلبان خطوط هواپیمایی

مسئولیت بسیار سنگین حفظ ایمنی صدها مسافر به تنهایی، پرواز طولانی مدت و مواجهه با شرایط آب و هوایی بد، می تواند به شدت استرس آور باشد.

سطح استرس: ۶۱/۰۷

۴- نیروی پلیس

افسران پلیس مسئولیت های سنگین و مهمی دارند. ساعات کاری نامعمول، مواجهه ی مستقیم با قشر بزهکار جامعه و لزوم حضور آن ها برای کمک به افراد در زمان وقوع اتفاقات بد، استرس زیادی به نیروهای پلیس وارد می کند.

سطح استرس: ۵۱/۹۷

۵- هماهنگ کننده ی برنامه ها

هماهنگ کننده های برنامه ها تنها برای برگزاری برنامه هایی استخدام می شوند که برای صاحبان آن ها اهمیت زیادی دارند، بنابراین همه چیر در برنامه ی مورد نظر باید بی نقص باشد. تفاوتی ندارد این برنامه جلسه ی رسمی یک شرکت باشد یا مراسم عروسی؛ صاحبین این برنامه ها همواره انتظار دارند همه چیز بی نقص باشد. برای موفقیت در این شغل، برخورداری از مهارت های نتورکینگ، فعال بودن و توانایی حل مشکلات اهمیت زیادی دارد.

۶- گزارشگر روزنامه

گزارشگران روزنامه اغلب در مناطق جنگی، برای ساعاتی طولانی و با ضرب الاجل هایی سفت و سخت کار می کنند و درآمد نسبتا کمی دارند. به علاوه، روزنامه ها در سال های اخیر در همگام شدن با سرعت بالای خبررسانی در عصر اینترنت دچار مشکلات زیادی شده اند، به همین دلیل اخراج خبرنگاران بسیار معمول شده است.

سطح استرس: ۴۹/۹۰

۷- گوینده ی خبر

قرار گرفتن در مقابل دوربین و صحبت در برابر جمع، هر دو استرس آور هستند و یک گوینده ی خبر هر روزه مجبور به انجام این کارها است. از آمادگی تمام وقت برای رفتن به جلوی دوربین در زمان وقوع اخبار فوری گرفته تا مواجهه با چهره های قدرتمند و پرسیدن سوالات دشوار از آن ها، گویندگی خبر را به شغلی دشوار تبدیل کرده که فشار زیادی به فرد وارد می کند.

سطح استرس: ۴۹/۸۳

۸- مدیر روابط عمومی

مدیران روابط عمومی مسئولیت اعتبار شخصی را بر عهده دارند که برای او کار می کنند. آن ها باید آمادگی کار برای ساعات طولانی و در هر زمانی از روز را داشته باشند. به علاوه، سر و کار داشتن با چهره های سرشناس و مشهور و مدیریت مسائل مربوط به آن ها بسیار دشوار است.

سطح استرس: ۴۹/۴۴

۹- مدیر عامل شرکت

وقتی سکان دار پیشرفت یک شرکت باشید که سرمایه ی زیادی را در اختیار دارد، هر چیزی باعث استرس شما خواهد شد. برای حفظ عملکرد مناسب یک شرکت، مدیر عامل آن باید ساعاتی طولانی کار کند، تصمیماتی بگیرد که بر شرکت و تمامی کارکنان آن اثرگذار است و تلاش کند در دنیای رقابتی و بی رحم کاری همواره به پیش باشد.

سطح استرس: ۴۸/۷۱

۱۰- راننده تاکسی

سر و کار داشتن با مسافران یاغی، دیوانه و مست یا نشئه و ترافیک آزاردهنده ی شهرها، شغل رانندگی تاکسی را در جایگاه دهم فهرست پر استرس ترین مشاغل قرار داده است.

سطح استرس: ۴۸/۱۱

مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود