ایران مال جنجالی بالاخره افتتاح شد. فاز نخست لاکچری ترین بازار ایران و خاورمیانه (شاپینگ مال)، در جوار بزرگ ترین دریاچه مصنوعی خاورمیانه (شهدای خلیج فارس) با نام ایران مال رونمایی شد. رونمایی از لوکس ترین بازار تجاری، فرهنگی و ورزشی ایران در انتهای اتوبان همت، اردیبهشت ۹۷ را به یکی از نقاط عطف افتتاح پروژه های عظیم تجاری کشور تبدیل کرد که گفته می شود می تواند سالانه به میلیون ها گردشگر از ایران و سایر نقاط جهان خدمات گسترده ارائه کند. برای آشنایی با ایران مال، روزیاتو، شما را با آنچه درباره این سازه عظیم لوکس پایتخت در سال حمایت از کالای ایرانی نیاز دارید، آشنا می کند.
با بزرگ ترین دریاچه مصنوعی خاورمیانه در تهران آشنا شویم
با ما همراه باشید.
داستان IRAN MALL: جشنواره ای از هنر و معماری ناب ایرانی
ایران مال را باید لوکس ترین، مجلل ترین و فاخر ترین بازار ایران دانست که در ساخت آن از پیشرفته ترین فناوری های ساخت (مثل نانو بتن ها و نیلینگ) استفاده شده است. پروژه ای که شاهد حضور پانصد پیمانکار ایرانی و بیست و پنج هزار کارگر در شش سال اخیر بود و تا ۳ سال دیگر، همه فازهای آن به بهره برداری می رسد. هتل لوکس، سینما لوکس، ورزشگاه های لوکس، باغ کتاب مجلل و رستوران های سنتی و اعیانی، بخشی از پتانسیل یک مقصد گردشگری نوظهور پایتخت است که ظرف چند سال آینده، مالکیت آن از طریق بازار بورس ایران، سهامی عام خواهد شد و فرصتی عالی برای سهامداری هموطنان را فراهم می کند.
در ایران، کشور بازار های تاریخی هزار ساله سر پوشیده و تاریخی از قزوین تا تبریز، از اصفهان تا خراسان، طراحی و ساخت بازاری که المان های ایرانی و اسلامی در آن نمود عینی آن هم در تراز بین الملی داشته باشد، کاری سترگ، پیچیده و البته پر افتخار است که امروزه صنعتگران و هنرمندان ایرانی توانسته اند این واقعیت را در سال حمایت از کالای ایران تحت نظارت شرکت مهندسین مشاوره NORR کانادا و سرمایه گذاری شرکت پرلیت و بانک آینده به سرانجام برسانند.
ایران مال، جشنواره ای از فرهنگ و هنر ایران زمین است و اگر به این سازه عظیم در انتهای اتوبان همت تهران و در مجاورت پارک چیتگر بروید، تلفیقی از سنت و مدرنیسم را می توانید در این عمارت باشکوه اعیانی نظاره گر باشید که در هیچ یک از بازارهای قدیم و جدید ایران و حتی خاورمیانه، نمونه ای در تراز این بازار مجلل را نمی توان سراغ گرفت.
بازاری که بر پایه فاکتورهایی چون فرهنگ و معاری ایرانی، فرهنگ و معماری اسلامی و فرهنگ و معماری نوین شکل گرفته و تلاش می کند تا ماموریتی نوین به پاساژ گردی لوکس داده و فرصت لاکچری گردی در بازاری فاخر با المان های هنر ایران را در اختیار گردشگران و خریداران قرار دهد.
بازاری بی نظیر که شما را به ضیافت آینه کاری ها، ارسی های رنگارنگ، مقرنس کاری های دلفریب و هشتی ها و طاق ضربی های شگفت انگیزی می برد تا حس قدم زدن در خانه بروجردی ها و طباطبایی ها و عمارت سعد آباد و نیاوران و گلستان سلطان صاحب قران را در عظیم ترین بازار فرهنگی و هنری ایرانیان تجربه کنید.
تجربه ای بی نظیر که می تواند رونق خاصی به اشتغال پایتخت و مناطق اطراف داده و تمرکز لاکچری گردی پایتخت نشنینان را از پالادیوم و گالریا و میلاد و گلستان، به سمت خود ایران مال کشانده و انقلابی در کارآفرینی تجاری هنر محور پدید اورد که سرمایه ای برای نسل جدید ایرانیان خواهد بود. این پروژه عظیم چند وجهی، فقط نگاه تجاری ندارد. بلکه ابعاد هنری، مذهبی و ورزشی در کنار ظرفیت های تفریحی و اقتصادی آن در دستور کار طراحان و سازندگان قرار گرفته تا این بازار لاکچری ایران، بتواند پاسخگوی نیازهای فزاینده لاکچری گردها و عموم مردم بوده و از خروج ارز تا حدی جلوگیری کند.
سرمایه گذار ایران مال کیست؟
بانک آینده به عنوان سرمایه گذار اصلی پروژه ایران مال است و مدیریت آن به صورت هیات امنایی می باشد که ریاست آن در اختیار دکتر میر محمد صادقی، از چهره های شاخص اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران و از بازاری های سرشناس پایتخت است.
چگونه به IRAN MALL برویم؟
برای رفتن به ایران مال، می توانید از بزرگراه همت غرب استفاده کنید که پس از اتوبان آزادگان، پارک و دریاچه چیتگر (شهدای خیلج فارس) قابل مشاهده خواهد بود. اگر از بزرگراه همت شرق هم به سمت ایران مال بروید، خروجی دریاچه شهدای خلیج فارس و سازه عظیم ایران مال دیده می شود.
آیا همه بخش های ایران مال افتتاح شده است؟
خیر. فاز اول ایران مال ۱۲ اردیبهشت ۹۷ رونمایی شد و فازهای بعدی شامل قسمت های ورزشی، فرهنگی و رفاهی به بهره برداری می رسد. برای افتتاح فاز اول، هزاران کارگر و مهندس به مدت ۶ سال مشغول به کار بودند.
وسعت ایران مال
لوکس ترین بازار ایران در منطقه ۲۲ تهران، مجلل تر از اطلس مال (غول لوکس نیاوران)، در زمینی به مساحت دو میلیون متر مربع احداث شد که یک چهارم ان را فضای تجاری و ما بقی را فضاهای فرهنگی و هنری و مذهبی تشکیل می دهد. در فاز اول افتتاح ایران مال، هفتاد درصد این پروژه به بهره برداری رسید و سی درصد باقیمانده تا سال ۱۴۰۰ هجری شمسی تکمیل می شود. جالب است که بدانید، ۱۵ درصد کل مساحت ایران مال به واحدهای تولیدی اختصاص پیدا می کند تا طعم و رنگ کالای کاملا ایرانی را به صورت تولید تا مصرف در اختیار لاکچری گردها در این فضای خلاق و رمانتیک قرار دهند.
مراکز خدماتی ایران مال
در این مرکز بزرگ و مجلل اقتصادی، تجاری و هنری پایتخت، دویست رستوران، به منظور ارائه غذاهای سنتی ایرانی و فرنگی در دسترس شکم گردها بوده و به منظور رفاه حال هموطنان، بیست هزار پارکینگ رایگان در اختیار مخاطبان این مجموعه در زمان بازدید از آن قرار می گیرد. براورد شده است که در هر ساعت، هشت هزار خودرو می توانند به راحتی وارد پارکنیگ این مجموعه عظیم شوند.
قرار است تا دی ماه ۱۳۹۸، ایستگاه مترو اختصاصی این مجموعه نیز زیر نظر مترو تهران راه اندازی شود تا از هر نقطه پایتخت، بتوان با کمترین هزینه و سریع ترین زمان ممکن خود را به غربی ترین نقطه تهران رساند. با این وجود، رییس شورای شهر تهران از تخلفات گسترده در فرآیند ساخت آن سازه عظیم (MEGA STRUCTURE) سخن گفته که حاشیه های پر رنگ تر از متن را برای ایران مال به ارمغان آورده است.
برای تسریع در رفت و آمد شهروندان، بیش از پنجاه پل و زیرگذر و رمپ برای دسترسی مشتریان به ایران مال در نظر گرفته شده است که تا پایان سال ۹۷ تکمیل می شود. این مجموعه دارای ۴۰ سینما با ۱۸۰۰ صندلی است که بزرگ ترین مجموعه سینمایی خاورمیانه به شمار خواهد امد.
ایران مال یکی از بزرگ ترین مجموعه های ورزشی ایران و خاورمیانه است. چرا که ۱۵ رشته ورزشی در این مجموعه دارای سالن و امکانات تخصصی منحصر به فرد هستند که تا کنون در هیچ باشگاه و مجموعه ورزشی کشور چنین تمرکزی سابقه نداشته است. اگر سالن تنیس آن افتتاح شود، شگفت انگیز ترین سالن تنیس خاورمیانه (حتی جالب تر از سالن تنیس دوبی) را نظاره گر خواهید بود.
اگر عاشق پیاده روی هستید باید بدانید که جاده تندرستی ایران مال، بزرگ ترین جاده تندرستی باشگاه انقلاب بوده و حدود ۲۵۰۰ متر طول دارد. باغ کتاب ایران مال، بزرگ تر از باغ کتاب تهران (مجاور کتابخانه ملی) بوده و در ان واحد بیش از شصت و هفت هزار عنوان کتاب را در اختیار کتاب دوستان پایتخت قرار می دهد.
ایران مال: نماد بازار ایرانی
در دنیا، معماری ایرانی را با مساجد، باغ ایرانی (باغ ایرانی IRAN MALL با پوشش ETFE) و بازار ایرانی می شناسند که طراحان ایران مال دقیقا از این سه عنصر مهم در معماری ایرانی-اسلامی بهره گرفته و بزرگ ترین بازار سنتی کشور را در عصر ایران ۱۴۰۰ دیزاین کرده اند. معماری ایران مال، الهام از دوران شکوفایی هنر معاصر در عصر صفویه بوده و از چهار سوق تشکیل شده است که شامل صنایع دستی ایران، خشکبار ایران، فرش ایران و آنتیک جات در مساحتی به وسعت ۱۰ هزار متر مربع است.
این بازار چهار سوق، دارای تالار آینه بوده و شربت خانه (کافی شاپ)، میزبان لاکچری گردهای سنتی دوست خواهد بود. این بازار اگر چه روبروی دریاچه شهدای خلیج فارس است، اما دریاچه ای به وسعت ۱۳ هزار متر مریع در ان احداث شده که بزرگ ترین مرکز نمایشگاهی ایران با وسعت چهل هزار متر مربع در کنار ان قرار دارد و در کنار آن، یک هتل پنج ستاره با چهارصد اتاق نیز تا اسفند ۹۷ افتتاح می شود.
مسجد حضرت رسول اکرم، از مراکز مذهبی لوکس ترین بازار خاورمیانه در تهران بوده که فضای مجلل داشته و از معماری ایرانی-اسلامی در طراحی و ساخت آن الهام گرفته شده است. ویدیوی زیر شما را به گشتی در این مسجد با شکوه می برد که تا حدودی یادآور مسجد مجلل سلطان قابوس در مسقط عمان به شمار می آید.
سایت و اینستاگرام ایران مال
سایت دو زبانه ایران مال در این آدرس در دسترس است و بزودی جزییات بیشتری از فعالیت ها و روش های اجاره واحدهای تجاری و رفاهی آن در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. توجه داشته باشید که هیچ یک از واحدهای ایران مال به صورت مالکیت دائم به فروش نمی رود چرا که همان طور که در ابتدای گفتار عنوان شد، قرار است ظرف چند سال آینده ایران مال به صورت شرکت سهامی عام اداره شده و سهامش تحت نمادی واحد، در بازار بورس ایران قابل خرید و فروش توسط سهامداران حقیقی و حقوقی باشدکه اتفاق مبارک برای بورس بازهای کشور است.
اینستاگرام تازه کار ایران مال نیز در این آدرس:@THE_IRANMALL در دسترس است.
تقسیم بندی فضاها در ایران مال
ایران مال که یکی از پنج بازار بزرگ لوکس جهان به شمار می رود، شش فضا دارد که تقسیم بندی آن به شرح زیر است:
- فضای عمومی و تفریحی: ۳۱ درصد
- فضای مراکز تجاری: ۲۴ درصد
- فضای نمایشگاهی: ۳ درصد
- فضای پارکینگ: ۱۹ درصد
- فضای مراکز فرهنگی: ۱۸ درصد
- فضای هتل ۵ ستاره مجلل: ۵ درصد
به نظر می رسد با افتتاح بخش های مختلف این بازار بزرگ مجلل ورزشی، فرهنگی و تجاری پایتخت، بخش قابل توجهی از فعالیت های لاکچری گردها و پاساژ نوردهای تهرانی از شمال شهر به سمت غرب پایتخت متمرکز شود و احتمال افزایش قابل توجه مسکن در این بخش از تهران تا یک دهه آینده دور از انتظار نخواهد بود.
ایران مال رو من دیروز رفتم دیدم. واقعا همون طور که در این گزارش خوب شما هم اومده بود، مثل راه در تالار آینه کاخ گلستان یا ایوان بزرگ کاخ نیاوران است. تسلط شما به خانه های تاریخی ایران و تمثیل گرایی، ارزش مند است. مثل همیشه خواندنی و زیبا. متشکرم. توصیه میکنم همه تهرانی ها از این محل دیدن کنند. رفتنش هم سخت نیست. البته کمی هنوز کار عمرانی اون اطراف میشه. واقعا اگر در بورس سهامش فروخته بشه عالیه. از این خبرهای شاد همش بزن مهندس
واقعا افرین بر سازنده اش و بانک اینده ! خیلی جالبه و واقعا با توجه به بزرگی و استفاده از زیبایی معماری ایرانی و حتی داشتن زمین های ورزشی تا ۴۰ سینما!!!!!! عالیه
مشکل اینه که مترو نداره. رفتنش سخته. خیلی زمان بره. گویا اصلا مترو براش در نظر نگرفتن. ایران مال تا بخواد پالادیوم بشه، اطلس مال نیاوران همه را از میدون بیرون میکنه . البته این نظر منه
یعنی با همه چیزش حال کردم جز اسمش آخه عزیزی که اومدی اینهمه پروژه خوب با فرهنگ کامل ایرانی درست کردی چرا ایران مال؟؟؟مطمئنا اولین چیزی که به ذهن همه میاد دبی مال امارات هست که من یه جورایی تقلید میدونم وگرنه باقی چیزها بی نظیره …البته نظر منه
خیلی خیلی قشنگ بود. حتما میرم اونجا. باید از این پروژه های فرهنگی استقبال بشه و حمایت کنیم. معلومه که در رقابت با دبی مال هست و از دبی مال هم فراتره. خوشحالم و افتخار میکنم و آرزوی موفقیت هرچه بیشتر برای دست اندرکارانش دارم. همین طور بانک آینده که همیشه مدافع فرهنگ کشورمون بوده. مثل موزه لوور که حمایت بانک آینده پشتش بود و هزینه کرد.. مرحبا مرحبا
لطفا به زیرساختهایی همچون به خیابانها ی اطراف و حتی داخل شهرکها توجه شود و به شهرداری ها فشار و یا درخواست بشه ک ب این موضوع توجه کنند تا در آینده تو ذوق پ ایران مال و ما نخورد
حتما برای رفتن به این مکان با اسم قشنگی که براش انتخاب کردید میرم.
باز هم شما جاعل های مهاجر متوهم و جاعل و باز هم مهاجر نظر دادین؟ آخه ادم احمق تو آمار سال ۹۵ کل جمعیت شما مهاجرین ۱۶ میلیون بود، حالا شدین ۶۰ میلیون؟ مبخوای اسمش رو بزاریم چنگیز مال، به هر حال همه اتون مغول هستین. بعدشم فاشیست نژاد پرست های ، نسل کش، مگه اسمش رو گذاشته فارس مال؟ احمق گذاشته ایران مال. ببینم چرا تو کشور داعش پرور ترکیه کرد مال درست نمیکنن؟ هان؟ طفلک اون موجود بیچاره زحمت کش، که هم اسم شماست.
بسیار زیبا وبأشکوه بود،بخصوص کتابخانه اش
توصیه میکنم حتما دیدن بفرمایید