چگونه جوان ۲۹ ساله، مدیر شبکه ۳ شد؟ علی فروغی پاسخ می‌دهد

گشتی در اینستاگرام مدیر شبکه ۳ سیما

چگونه جوان ۲۹ ساله، مدیر شبکه ۳ شد؟ علی فروغی پاسخ می‌دهد

علی فروغی، مدیر شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران است که به تازگی به این سمت منصوب شده است. او متولد سال ۱۳۶۸ بوده و از ۵ اردیبهشت امسال، مدیریت این شبکه پر بیننده سوم سیما را عهده دار شد. انتصاب این مدیر جوان به ریاست شبکه سوم سیما، بازتاب های گسترده ای در رسانه ها و حتی شبکه سوم داشت. حجم انتقادات و سوالات به قدری بود که رضا رشید پور در برنامه حالا خورشید، از علی فروغی دعوت کرد تا مهمان برنامه باشد و درباره صحبت هایی که درباره مدیریت و انتصاب او اخیرا منتشر شده است پاسخ دهد. علی فروغی در اینستاگرامش، علاقه زیادی به استفاده از هشتگ صداقت دارد.

برخی ها علی فروغی که از نزدیکان دکتر حداد عادل است را مصداق ژن خوب میدانند. اما وی معتقد است که عملکرد رسانه ای او در یک دهه اخیر، مبین این موضوع بوده که وی صلاحیت نظری و عملی را برای مدیریت ارشد رسانه دارد. ایشان پیش از حضور در شبکه سوم سیما، ریاست مرکز بسیج صدا و سیما را عهده دار بوده و مدتی در شبکه های رادیویی، تهیه کنندگی و نویسندگی را در سطوح مختلف انجام داده است.

معاون بنیاد اندیشه های امام در نهاد رهبری دانشگاه ها، هموندی در شورای معارف سیما، هموندی در شورای عالی فیلم، هموندی در شورای عالی کتاب بسیج و تهیه کنندگی چند برنامه تلویزیونی از سوابق رسانه ای آقای علی فروغی محسوب می شود. او دانش آموخته دانشگاه امام صادق است.

یکی از مواردی که به علی فروغی در مدت کوتاه مدیریتش در شبکه سوم سیما خرده گرفته میشود، عدم پخش برنامه پر بیننده ۹۰ شبکه سوم در هفته های اخیر بود که به دلایلی، روی آنتن نرفت. اما گویا از امشب قرار است نود به روال قبلی  بازگردد و در کنداکتور شبکه ۳ قرار گرفته است. توضیحات علی فروغی درباره عدم پخش ۹۰ را در ویدیوی زیر تماشا کنید.

پس از اظهارات علی فروغی درباره عدم پخش برنامه ۹۰ از شبکه سوم سیما در هفته های اخیر، عادل فردوسی پور، تهیه کننده و مجری این برنامه نیز پشت خط برنامه حالا خورشید آمد و به اظهارات مدیر شبکه پاسخ داد که در ویدوی زیر مشاهده می کنید.

او قبلا نیز در اینستانوشته ای که در زیر مشاهده می کنید، توضیحاتی در این زمینه ارائه نمود که بازتاب رسانه ای پیدا کرد.

توضیحات اینستاگرامی علی فروغی،‌مدیر شبکه ۳ سیما درباره دلایل عدم پخش برنامه ۹۰

برای آشنایی با نظرات و دیدگاه های علی فروغی، مدیر جوان شبکه سوم سیما به اینستاگرام ایشان مراجعه کنید که با وجود آنکه چند هفته ای است از راه اندازی آن می گذرد و ۱۲ پست تا نیمه اول آبان روی آن منتشر شده و ۶ هزار فالور دارد، اما هر پستش با ده ها هزار کامنت منتقدان و موافقانش همراه شده است.

علی فروغی
تصویر اینستاگرام علی فروغی ،‌مدیر شبکه ۳ سیما

آخرین پست اینستاگرامی علی فروغی را در زیر مشاهده می‌کنید که از مخاطبانش می‌خواهد تا نظرش را درباره عملکرد فعالیت های ۶ ماهه در مدیریت شبکه سوم در برنامه حالا خورشید اعلام کنند. او بر خلاف بسیاری از سلبریتی ها در اینستاگرام، کامنت های خود را نبسته است و موافقان و مخالفانش می‌توانند به راحتی نظرات را بیان کنند. موضوعی که امیدواریم به فرهنگ عمومی سایبر دیپلماسی مدیران جوان و پیشکسوت در ایران تبدیل شود.

علاقه به شفافیت و بررسی عملکرد، هشتگی است که در اخرین اینستانوشته علی فروغی، مدیر شبکه ۳ سیما منعکس شده است

امیدواریم جوان گرایی در کنار شایسته سالاری در برنامه سازی و مدیریت ارشد رسانه ملی فراگیر شده و اعتماد مخاطبان به  تلویزیون که تا حدودی کمرنگ شده است، بازگردد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۱۳ نظر

ورود

  • حسینی آبان ۷, ۱۳۹۷

    یه زمانی یه نفر گفت کل کشور به وسیله سی چهل تا خانواده میچرخه از این پست به این پست میرن مردم متوجه نشن. اون شخص نه دروغ گفت نه شایعه بودش. همش درست بود و هست
    مثل همین شخصی که سه سال ازم کوچیکتره ولی تونسته پست مدیریتی بهترین شبکه تلویزیونی رو بگیره. به سوابقشم نگاه کنی همش مدیریت فلان جا و فلان جا. یعنی قبلا مدیر یه جای دیگه بوده الان مدیر اینجا شده فردام مدیر یه جای دیگس. انگار کلا مدیر به دنیا میان مدیرم از دنیا میرن. اخه تعجب من از اینه طرف تو مدیریت انیشتنم باشه حداقل سی سال طول میکشه تا چنین مجموعه ایی رو بتونه مدیریت کنه و لیاقتشو داشته باشه.

    من الان تو صربستانانم اینجا با دوستی اشنا شدم از قدیم یعنی چندسال پیش اینجا برا درس اومده و الان ماندگار شده
    این شخص میگه تو صربستان شما یه وام ساده به اندازه حقوق یک ماه بگیری باید به کلی سوال جواب بدی
    سه تا از سوالاش اینه که تابعیت امریکا داری و یا ملزم به پرداخت مالیات تو امریکا هستی یا نه. دومین سوال از ده ها سوال دیگه اینه که ایا خودت فعالیت سیاسی و یا عضویت یه محفل سیاسی رو داری یا نه. سوال سومشم اینه که ایا عضوی از خانوادت فعالیت سیاسی و یا عضویت یه محفل سیاسی مثل نمایندگی شورای شهر یا استانی یا کشوری یا پارلمان یا احزاب پارلمانی و یا احزاب سیاسی تو محدوده شهری رو داره یا نه.

    تو صربستانی که ایرانیا ادم حسابشون نمیکنن تا این حد برا وام ساده سخت میگیرن بعد طرف تو ایران اصلا معلوم نیست چطور تونسته میلیاردی وام بگیره چطور تونسته به چنین سطوح مدیریتی برسه؟
    اخرشم تو کتاب مینویسن فلان شخص تو خانواده ایی مذهبی و شهید پرور به دنیا امد و برا همین تونسته به چنین مقامی برسه

  • ایران آبان ۷, ۱۳۹۷

    #ژن خوب # جمهوری ژن خوب

  • عرفان آبان ۷, ۱۳۹۷

    صد در صد ایشون مورد تایید مقام معظم رهبری هستن پس بهتره از این حرفها نزنید دیگه چون صلاح ملکت رو کسی که رهبرتونه و از زیر و بم این کشور خبر داره بهتر از شماهایی که نود درصد از روی احساسات و تشویق عوامل بیگانه و صهیونیسم و صعودی حرف میزنید دیگه هیچی نگید تا این مملکت بتونه به اقتدار برسه زیر سایه تلاش ها و رهنمودها و بینش رهبری امت اسلامی و به امید پیروزی اسلام راستین و روشنایی بر کفر و تاریکی

    • ایران آبان ۹, ۱۳۹۷

      جمش کن اولا صعودی نه سعودی از ریشه سعد / دوما این که ژن خوبا و فساد تو این مملکت موج میزنه کار سعودی و امریکاست ؟؟؟ از ته توییتر فیلتره بعد از اول تا اخر همه توشن کار امریکاست / ثالثا اقتدار زمانی اتفاق میفته که تذویر و دو دستگی و افراط گرایی از بین بره وگرنه آش و همین کاسه ست / به امید پیروزی روشنایی بر کفر و تاریکی و نابودی جهان (کل اروپا و امریکا فقط نگاه میکنن) / اینم آخرش بگم که اگه مردان حق هستین از توییتر و گوگل و…. که فیلتره از ته بکشین بیرون چون مال امریکاست•

    • خداشفابده!!! تیر ۴, ۱۳۹۸

      اخییییی عمو جون تا کلاس چن خوندی؟؟؟ صعودی؟؟؟

  • آقای سین آبان ۸, ۱۳۹۷

    سلام
    ربطی به سن نداره پیامبر هم در زمان جنگ یک جوان رو فرمانده اعلام کردن ولی بزرگتر و با سابقه تر از او بود که خیلی هم به پیامبر اعتراض کردند.
    نمیگم رسانه و مسئولین معصوم هستند اما ربطی به سن و سال نداره

    بعدشم اگه طرف رزومه کاری داشته باشه میگن همش مدیر بوده اگه نداشته باشه میگن بدرد نمیخوره بابا تکلیف خودتو مشخص کن! چند چندی؟!

    ان شاالله خدا به همه مدیران و مسئولانمون کمک کنه تا انقلاب رو به اهداف عالیش برسونند و به هممون کمک کنه بجای تکرار حرف بعضی آقا زاده ها کار کنیم و تلاشمون رو بیشتر کنیم…

    • لي لي آبان ۹, ۱۳۹۷

      این حرف شما ربطی نداره طرف کارآفرین نیست که یا شغل آزاد داشته باشه… کارش دولتیه تو کار دولتی هم سابقه مهمه.. حساب کن طرف ۲۴ سالگی اومده باشه سرکار کمه کم ۲ سال طول میکشه رییس قسمتی بشه ۳ سال طول میکشه معاون بخش بشه ۴ سال طول میکشه معاون مدیرکل یا رییس کل بشه ۴ سالم طول بکشه مدیرکل یا رییس کل بشه این ها هم درصورتی که تو همون سازمان یا اداره باشه اگه انتقالی هم بخواد بگیره که جای خود داره ۲- ۳ سالی طول میکشه .. همه رو که حساب کنی دست کم میشه ۳۷ سال که پیشرفت اینطوری هم که گفتم خیلی بعیده و به صورت نرمال بیشتر طول میکشه کسی که از همون اول اومده و مدیر شده معلومه یه جای کار میلنگه

  • جعفر اسفند ۲۷, ۱۳۹۷

    همچین ادمایی کثیفی میان رو کار و جلوی محبوب ترین مجری ایرانو میگیره
    با پارتی و زور میان رو کار هر کاری میخوان‌میکنن‌
    کشور داره به کجا میره واقعا چجوری باید تحمل کنیم ادمی که هیچی نیست واسه ما تصمیم بگیره و نودو حذف کنه

  • علی یونسی فروردین ۳, ۱۳۹۸

    تو چرا هی نود نود میکنید بابا نود باید یک دهه پیش برداشته میشد الان دیگه همه آگاه شدن و فردوسی پور کلاش و آتیش بیار معرکه رو میشناسند ….شما دقت کنید به قول دوستمون که اروپا و امریکا رو مثال زدند اونجا آیا برای یک مجری که تخطی کرده از وظایف سازمانیش و عهد شکنی کرده؛ تره هم خورد نمیکنند .پس چرا اینجا الکی دارید یک آدم که حتی الفبای سازمان خودشو نمیدونه با هیاهو و حتی هوچی گری می خواید بمونه ….بابا بزار بره که درس عبرت بشه براش که نباید برای رییس خود قلدر بازی در بیاره چون باز همه جای دنیا قانون رییس و مریوسی هم حکم میکنه که فردوسی پور دچار خطا شده و باید مجازات بشود .خیلی ساده س …پس وارد بازی کثیفی که شروع کرده نشید که صورت مساله رو داره پاک میکنه و خود رو مظلوم جلوه میده .بزارید بره گمه شه مرتیکه جدید قد و مغرور

  • مخاطب فروردین ۱۲, ۱۳۹۸

    من کاری به اتفاقات افتاده ندارم از دید یک نفر عامی که تلویزیون می بینه دارم حرف می زنم ما یه زمانی بچه بودیم دلمون به طنز های ۹۰ شبی خوش بود آروم آروم حذف شدند چرا چون انتقادی بودند شایدم به نجابت رسانه ی ملی سو استفاده می کردند به هر حال ،حال من مخاطب گرفته شد . بعد دلمون به برنامه های کوتاه مثل صرفا جهت اطلاع و حساس نشو خوش بود عملا اونام حذف شدند چون انتقادی بودن واز نجابت رسانه ……….. نود را هم به خاطر لحن طنز و گزندش دوست داشتم و دنبال می کردم اونم بهونه هست برا حذفش .شایدهم بهونه نباشه و واقعا بینش و تدبیر پشت ای حذف باشه اما کسی که ضربه می خوره من مخاطبم .رسانه هر کاری می کنه برا مخاطبه اونم مخاطبی که چون کشورشو دوست داره ماهواره نمی گیره و میخواد پای برنامه های تلویزون خودش بشینه .آیا این مخاطب اینقدر ارزش نداره که حداقل برنامه های محبوبشو ببینه ؟
    فعلا دارم ویدیو چکو میبینم ببینم کی اونم حذف میشه
    راه نرو چشم دوپایم شکست
    حرف نزن چشم دهانم ببست
    هیچ نفهم ،این سخن عنوان نکن
    خواهش نافهمی انسان نکن
    لال شوم کور شوم کر شوم
    لیک محال است که من خر شوم

  • مصطفی فروردین ۲۷, ۱۳۹۸

    جوانگرایی یعنی روی کار اومدن ذهن‌های جوان،
    نه جسم جوان و ذهن پوک و خالی.
    این همه جوون با علم و ایده بیکارن ولی چون یه نفر با فلانی نسبت داره و بسیج پشتشه میشه مدیر.
    تف به این جوونگرایی

  • علی اکبر صفری فروردین ۱۰, ۱۳۹۹

    .با سلام و تبریک سال نو خدمت آقای علی فروغی عزیز

  • Hadi آبان ۲۵, ۱۳۹۹

    دروغ گو پست اگه خدایی هست شمارو به سزاش برسونه داغونمون کردید ژن نجس