نقد سریال احضار (دو قسمت اول) ؛ ترسی از نوع ایرانی

آیا سریال ترسناک ایرانی احضار واقعا در ترساندن مخاطب خود موفق است؟

نقد سریال احضار (دو قسمت اول) ؛ ترسی از نوع ایرانی

خبر شنیدن ساخت یک سریال ترسناک ایرانی در شبکه خانگی که محدودیت‌های تلویزیون ملی را ندارد و بودجه‌های نسبتا خوبی هم برای ساخت این نوع سریال‌ها در نظر گرفته می‌شود، تقریبا برای هر دنبال کننده فیلم و سریالی یک خبر هیجان انگیز بود. سریال اما نام «احضار» را یدک می‌کشید که تا حدی مشابه یک فیلم ترسناک خارجی به همین نام بود؛ با همین تشابه اسمی شایعاتی پیچیده شد مبنی بر اینکه با یک سریال کپی‌کار طرف هستیم و تیزرهای سریال که به بیرون آمد؛ این شک‌ها بیشتر هم شد. با عرضه سریال اما واکنشات متفاوتی از سوی بینندگان صورت گرفته و عده‌ای که البته سهم کمتری را به خود اختصاص داده‌اند از سریال تعریف و تمجید کرده‌اند و عده‌ بیشتری هم نسبت به سریال انتقاداتی را روا داشتند.

فی الواقع ما در روزیاتو قصد داشتیم کمی از سریال بگذرد و با عرضه قسمت‌های جدید، داستان وارد بخش‌های جدی‌تر خود شود و بعد سراغ واکاوی سریال برویم چرا که شخصا معتقدم یک سریال را باید به طور کلی نگریست و نه اپیزودیک. ولی حالا که دو قسمت از سریال احضار منتشر شده و خود سازندگان اثر هم بینندگان سریال را به چالش نقد بی‌رحمانه سریال دعوت کرده‌اند، بر خود واجب دانستیم تا نگاهی دقیق‌تر به سریالی داشته باشیم که این روزها بیلبوردهای شهر پایتخت و شیشه‌های اکثر سوپرمارکت‌ها را به پوستر خود منقوش ساخته است.

نقد سریال احضار

بگذارید همین اول کار بگویم که مارکتینگ سریال احضار به نحو احسن انجام شده و همچنین زر ورق دور سریال هم به خوبی طراحی شده است چرا که هم پوسترهای سریال خوب و حرفه‌ای از آب در آمده‌اند و مخاطب را جذب خود می‌کنند و هم اینکه تیتراژ ابتدایی سریال بی‌نظیر ساخته شده و حتی می‌تواند در سطح جهانی به آن نگاه شود. اما آیا این روندهای موفقیت آمیز در دورچین سریال، در محتوای اصلی آن هم همین رویه را پیش گرفته است؟

سریال احضار داستان مردی را تعریف می‌کند که بعد از دست دادن همسرش به نام گیسو، حالا با یکی از صمیمی‌ترین دوستان زنش تجدید فراش کرده و با او زندگی خوبی را می‌گذارند و به تازگی هم منتظر به دنیا آمدن فرزندشان هستند. مرد اما در برخی مواقع گیسو را در زندگی خود حس می‌کند و گاهی مواقع حس می‌کند که گیسو همچنان در زندگی‌اش وجود دارد چرا که در زمان زندگی مشترکشان، یک بار همسر مرده‌اش به او تاکید کرده بود که «چه باشد چه نباشد، اگر بفهمد کس دیگری در زندگی شوهرش پا گذاشته، به سراغش خواهد آمد.»

نقد سریال احضار

از آنسو هم مردی دکتر و پولدار را داریم که با دخترخوانده خود زندگی می‌کند و دختر‌خوانده‌اش با هیچ پرستاری سر سازگاری ندارد و به‌نظر دختری جن زده می‌آید. آقای دکتر پرستاران زیادی برای دختربچه استخدام می‌کند اما تمامی آنها با ترس و وحشت از خانه فرار می‌کنند و دکتر هم دلیل ماجرا را نمی‌داند. دخترک دائما صحبت از شخصی به نام خاله ثریا می‌کند و به ناپدری‌اش اصرار دارد که خاله ثریا مراقب اوست و نیازی نیست که کسی برای پرستاری او استخدام شود. ناپدری هم از این دوست خیالی و فرضی دخترک به ستوه آمده و نمی‌داند باید چه کند برای همین فرزندش را در یک مهدکودک نام‌نویسی می‌کند اما رفتارهای عجیب دخترک در آنجا هم ادامه دارد…

احضار هنوز به جایی نرسیده که شخصیت‌های داستانش را به یکدیگر با مسما پیوند بزند و فعلا در حال رو کردن کارت‌هایش است. این سریال ترسناک ایرانی، توسط رامین عباسی زاده ساخته شده و اگر نگاهی به کارنامه هنری این فرد بیندازیم، متوجه می‌شویم که او با ساخت سریال‌های ژانر وحشت ایرانی بیگانه نیست و در روند تولید سریالی همچون «او یک فرشته بود« هم نقش داشته است. عباسی زاده حالا سکاندار اصلی و هدایتگر اولین سریال ترسناک ایرانی در شبکه خانگی شده و به نظر می‌رسد که سعی دارد تا هرچه ایده در آستین دارد را رو کند و مخاطب را بترساند ولی در بیشتر مواقع از موفقیت در این کار عاجز است.

قسمت اول سریال احضار فاقد لحظه‌های ترسناک Boo (ترس های آنی) که آسان‌ترین نوع وحشت آفرینی به شمار می‌رود هست و هیچ نوع ترس زیرپوستی هم در سریال دیده نمی‌شود. همین شروع کسل کننده و روند کشدار سریال در قسمت نخست، ضربه سختی را به سریال وارد می‌کند و شاید باعث شود که برخی از مخاطبین از سریال دل کنده و ادامه آن را نبینند. اما اگر با فرض بر خوش شانسی و خوشبختی تیم سازنده، با تماشاگرانی روبرو بودیم که با صبر و حوصله بودند و قسمت دوم سریال را هم تهیه کنند چطور؟ آیا احضار در قسمت دوم می‌تواند از مسیر لغزنده خود رهانیده شود و به کمی ثبات برسد؟

نقد سریال احضار

متاسفانه در قسمت دوم هم شاهد روند لجام گسیختگی فیلمنامه و مغلمه کردن ایده‌های گوناگون هستیم با این تفاوت که برخی از این ایده‌ها کارساز هستند و در دو سه سکانس کوتاه، کارگردان موفق به ترساندن مخاطب می‌شود. این نوع ترس‌ها البته از همان ترس‌های آنی بوده و متاسفانه جو کلی سریال همچنان به جای آنکه به سمت رعب و وحشت کشش پیدا کند، در یک سریال درام و گنگ باقی می‌ماند.

نقد سریال احضار
نظر مردم درباره سریال احضار چیست؟ عده ای از الان فن و طرفدار سریال شده اند

بیشتر بازیگران سریال از چهره‌هایی انتخاب شده‌اند که چندان مشهور نیستند و برخی از آنها حتی در اولین کار سینمایی خود حضور پیدا کرده‌اند. این اقدام کارگردان ستودنیست و باید اذعان داشت که بسیاری از کارگردانان مطرح سینمای وحشت هم با استفاده از همین فرمول (استفاده از چهره‌های ناشناخته در آثار خود) حواس مخاطب را معطوف به لحن و بیان فیلم می‌کنند. با این وجود، عباسی زاده فراموش کرده که ملاک چهره‌های غریبه و ناشناخته برای مردم نباید صرفا زیبایی و خوش اندامی باشد و بازیگری این افراد در جلوی دوربین نیز مهم است؛ در سریال احضار با بازیگرانی روبرو هستیم که چهره فتوژنیک و زیبایی دارند اما از هنر بازیگری چیز زیادی نمی‌دانند و مصنوعی‌ترین ادای دیالوگ‌ها و بازی‌های بدن را از سوی آنها نظاره گر هستیم.

نقد سریال احضار

بازیگر خردسال سریال که نقش مهمی هم بر عهده دارد، به سبب اصراری که کارگردان روی ترسناک نشان دادنش دارد بیشتر شبیه به یک کاریکاتور از آب در آمده تا یک کودک جن زده وحشتناک. این بازیگر کودک سریال بازی چندان بدی از خود نشان نمی‌دهد اما کارگردان شدیدا اصرار دارد که کودک را یک بچه ترسناک معرفی کند و مستقیما این الفاظ را در دیالوگ دیگر شخصیت‌ها نوشته و این تاکید بیش از حد و اصرار بیجای فیلمنامه روی مرموز بودن و ترسناک بودن دختر، هم مخاطب را بی‌شعور جلوه می‌دهد و هم اینکه از ترس آن به شدت می‌کاهد. اصولا روند سریال احضار همین شکل را تا حد زیادی دارد و بیشتر از آنکه بخواهد مخاطبش فکر کند و خود به نتیجه گیری برسد، دوست دارد تا هرچه زودتر همه چیز را خودش به تماشاگرش بگوید و تیر خلاصی بزند به وجهه معمایی بودن سریال.

نقد سریال احضار
نظر مردم درباره سریال احضار چیست؟ تعدادی از مخاطبین معتقدند بار معمایی سریال به قهقهرا رفته است و فیلمنامه خیلی ساده و سرراست نوشته شده است

دیالوگ نویسی ضعیف فیلمنامه هم در این بد بازی کردن بازیگران تاثیر گذاشته و آنها را بیش از پیش در جلوی دوربین به فاجعه تبدیل می‌کند. چیزی که احضار را می‌تواند نجات دهد هم نه این بازیگران هستند و نه فیلمنامه‌ آن که هنوز شکل نگرفته ، بلکه جلوه‌های ویژه صوتی و تصویری آن است که در سینمای ایران تک و خاص است و صدالبته در برابر سینمای جهانی هیچ حرفی برای گفتن ندارد. کارگردان با استفاده از گریمورهای قوی سعی کرده تا از به کار بردن جلوه‌های ویژه تصویری تا حد زیادی اجتناب کند و این کار زیرکانه او توانسته تا حد زیادی ضعف‌های تکنیکی حاکم بر سریال را لاپوشانی کند اما از آنسو عباسی زاده با استفاده از نماهای متفاوت دوربین،لرزش دوربین و حرکات دوربین سعی دارد که سکانس خود را ترسناک جلوه دهد و از این کار بدجوری باز می‌ماند.

نقد سریال احضار

سریال احضار در بخش صداگذاری و موسیقی همچون بخش‌ گریم خود توانسته سربلند بیرون بیاید و کارگردان از المان‌های صوتی خوبی در فضاسازی سریال خود استفاده کرده است. محدودیت نشان دادن جلوه‌های ویژه بصری باعث شده که ایرانیان در این زمینه رشد خوبی داشته باشند و تیم سازنده احضار هم از این قاعده جا نمانده است؛ هرچند شنیدن صدای زوزه گرگ در خانه‌ای که وسط شهر قرار دارد چندان با عقل و منطق جور در نمی‌آید اما باید گفت که ماهیت یک فیلم ترسناک تخیلی دلیلی ندارد با منطق همسو باشد.

بیایید در انتهای سخن به ابتدای آن برگردیم و اعتراف کنیم که سریال ترسناک ایرانی احضار، در حال حاضر چیزی بیشتر از ترکیب ایده‌ها و فیلم و سریال‌های ترسناک مشهور جهانی نیست. کاملا مشخص است که عباسی زاده یک عشق ژانر وحشت است و آن را به خوبی می‌شناسد اما ای کاش این عشق به درستی خرج می‌شد و نثار ایده‌هایی نمی‌شد که بیشتر به کپی کاری شباهت دارند تا ایده‌های اورجینال و اصلی. احضار در انتخاب فیلنامه و سوژه خود هم درست عمل نکرده و نه به روایات اسلامی کار دارد و نه به افسانه‌های بومی و قصه‌های فولکوریک ایرانی که در آنها سوژه‌های ژانر وحشت بیداد می‌کند.

نقد سریال احضار

ژانر وحشت در ادبیات ایران مهجور باقی مانده و در مدیوم سینما، همچنان از مشکلات زیادی رنج می‌برد و هنوز اثری خلق نشده که بتوان آن را در این سبک و سیاق جاودانه دانست. این موضوع در ادبیات ما هم به چشم می‌خورد و کمتر نویسنده‌ای به سراغ این سبک رفته و متاسفانه برخی از نویسندگان هم که به سمت وحشت‌نویسی پیش رفته‌اند، اسیر ترس‌ها و عناصر وحشت بین‌المللی شدند.

نقد سریال احضار
نظر مردم درباره سریال احضار چیست؟ برخی از مردم هم عقیده دارند که سریال داستانی بومی ندارد و از همین موضوع ضربه خورده است

هالیوود و دیگر کشورها آنقدر در ارائه وحشت‌هایی از نوع روح و آدمخوار و.. خوب عمل کرده‌اند که عملا ترس و عناصر آن را به این موارد تبدیل کرده‌اند و سازندگان سریال احضار هم تا حد زیادی به برخی از این کلیشه‌ها گیر کرده‌اند و بچه جن زده و عروسک ترسناک و…. تنها چند نشانه برای صحت این ادعاست. تیم سازنده می‌توانست با نگاهی دقیق‌تر به قصه‌های فولکلوریک،‌الگوهای به مراتب ترسناک‌تری را رونمایی کند و آنها را با پر و پال دادن قصه آنچنان به تصویر بکشد که ترس از نوع بومی و ایرانی خالصی به مخاطب داده شود. این مورد در کتاب سورمه سرا اثر   به چشم می‌خورد و وحشتی از نوع ایرانی در آن روایت شده که با خواندنش مو به تن آدمی سیخ می‌شود.

نقد سریال احضار

یکی از اساتید سینمایی زمانی اشاره داشت که فیلم کمدی ساختن کار سختی است چرا که اگر یک اثر کمدی، نتواند مخاطب را بخنداند تبدیل به یک تراژدیک محض می‌شود. اما در واقع می‌توان ادعا کرد که از فیلم کمدی سخت‌تر، خلق یک فیلم ترسناک است که در صورت ناموفق بودن به مغلمه‌ای تبدیل می‌شود که ترکیبی از چند ژانر است به جز ترسناک بودن. حس وحشت و ترس چیزی نیست که به راحتی در مخاطب روشن شود و فضاسازی دقیق و کاملی برای آن نیاز است و سریال احضار تا به اینجای کار از رسیدن به این فضا جا مانده است. شاید با پیشروی سریال ورق برگردد و سازندگان می‌توانند با نیم‌نگاهی به داستان‌های بومی سراغ اتفاقاتی بروند که فیلمنامه اثر را بهتر پیش ببرد و صد البته کار کردن و تمرین دوباره و دوباره با نابازیگران حاضر در سریال هم از جمله مواردی است که عباسی زاده و تیمش باید در وهله اول به آن رسیدگی کنند.

نقد سریال احضار

ساخت یک سریال ترسناک ایرانی در شرایط فعلی ریسک بزرگی بوده و با وجود سانسورها و مشکلاتی که به این جور فیلمنامه‌ها گرفته می‌شود (به خصوص که مستقیما با برخی عقاید و مسائل مذهبی هستند) عباسی زاده و تیمش با شجاعت به سراغ ساخت آن رفته‌اند و باید دست آنها را برای همین موضوع فشرد؛ با این وجود بهتر است که سازندگان تا قبل از ریزش مخاطب در قسمت‌های آتی، سر و دستی به سریال بکشند و بودجه عظیمی که برای مارکتینگ سریال در نظر گرفته شده، اندکی هم صرف کیفیت محتوای سریال شود.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۱۸ نظر

ورود

  • راوی بهمن ۲, ۱۳۹۷

    اقا من قسمت اول سریال رو دیدم، از زندگی ناامید شدم ='(
    خیلی ترسیدم قبض روح شدم اصن، دیگه نمیتونم ادامشو ببینم XD

    بودجشو میدادن ما ارزشش بیشتر بود

  • علی بهمن ۷, ۱۳۹۷

    “بگذارید همین اول کار بگویم که مارکتینگ سریال احضار به نحو احسنت انجام شده”
    به نحو احسنت چیه دیگه؟ به نحو احسن!!!!!
    این اشتباهای بچگانه و خنده دار از شما بعیده واقعا

  • سامان بهمن ۸, ۱۳۹۷

    سریال واقعا خوبیه و هرچی جلوتر میزه بهتر میشه ، درسته ک از بازیگرای تاپ در سریال استفاده نشده ولی فیلمنامه و کارگردانی برای اولین تجربه ی ساخت سریال ترسناک در ایران کاملا قابله قبوله و نباید انتظار بیش از حد برای اولین تجربه این ژانر در ایران داشته باشیم !

  • امید بهمن ۱۱, ۱۳۹۷

    این سریال واقعا بد یا بهتر بگم ماقبل بد هست نشون دادن یکی با شنل، صدای گرگ و قیافه های مثلا ترسناک هیچ ترسب به وجود نمیاره هیچ گاها خنده دارم هست چرا هیچ جای خونه چراغ روشن نیست نشون دادن دختر بچه مثل جن زده هاهم هیچ کمکی به ترسناک نشون دادن سریال نمیکنه

  • طوفان بهمن ۱۴, ۱۳۹۷

    من طرفدار فیلمهای ترسناکم و بیشتر از ۱۰۰ فیلم ترسناک تا حالا دیدم . با توجه به اینکه اولین تجربه سریال ترسنام در ایرن هست و محدودیتهای موجود به نظرم این سریال واقعا خوب ساخته شده . ما فقط بلدیم الکی ایراد بگیریم. چرا شنل داره چرا صدای گرگ میاد چرا روسری دارن !

  • ایوب بهمن ۲۵, ۱۳۹۷

    بنظرم من که عالیه…و من باکسایی که نقد اشتباه میکنن مخالفم.. با داشتن یسری محدودیت ها تو ایران همچین سریالی عالی هست …الان اینقد که همه از مردگان متحرک تعریف میکنن خب چه هیجانی داره؟؟؟بنظرم چرته…درضمن این سریاله سینمایی نیس که بخان همرو در یک قالب ۱ساعته نشون بدن…
    فقط دوس دارین از خارجیا تعریف و تمجید کنید

    • زینب نظری اسفند ۲, ۱۳۹۷

      نه واقعا دیالوگ بندی ضعیفه و داستان قوی نیست بله من خودم سالها درباده محدودیت های ایران و اسلام کار کرد و به شخصه این سریال رو سنبلی بندی می بینم که از نظر تظاهر به ترسناک بودن خوب بوده است

  • نازنین بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

    به نظر من سریال بدی نیست .توی ایران با این محدودیتهایی که هست به نظرم قابل قبوله.هرچند بهترازاینم میشه ساخت.اینجا ایرانه پس اینایی که ایراد حجاب جن و شیطانو میگیرن خوبه یکم به این موضوع دقت کنن.امیدوارم سریالش هر روز بهتر بشه و شاهد سریالهای ترسناک ایرانی بیشتری باشم .

  • زینب نظری اسفند ۲, ۱۳۹۷

    سلام خب نقد شما درست بنده یک چیزی که خیلی برام در ژانر وحشت برایم مهم است که با واقعیت و حقیقت کاملا بهم آمیخته باشد یعنی ازنظر دینی به مسئله جن و افسون ها نپرداخته شده بلکه یک داستان یک نویسنده از برداشت های ترسناک شنیده شده است نه بررسی که مخاطب را به چالش این واقعی لست یا نه نمیکشاند اما ما امروز در ژانر وحشت فلیم های احضار و آنابل این مسئله رو می بینیم که با واقعیت آمیخته شده و مخاطبش را به دنبال خود میکشد.

  • a اسفند ۷, ۱۳۹۷

    اهان به شعور مخاطب
    فک کردن مخاطبین همه زیر ۱۵ سال سنن
    کلا تقلید از سریال ترسناک خارجی
    دختره مثل میخواد مثل انابل یا کسان دیگه رفتار کنه ک به نظر من بیشتر شبیه منگولیسما هست تا بازیگر
    اینقدر ازین سریال تنفر پیدا کردم ک نگو
    بودجشو خرج فلسطین کرده بودن داغش کمتر بود

  • پریماه اسفند ۸, ۱۳۹۷

    واقعا فیلم خیلی خیلی ضعیفی، از بازیگرای تازه کار، اصلا فیلم نبود ی تآتر بود، نسش سینا چقد دروغ، یعنی دکترای تموم زندگی خودشون تعطیل کردن چسبیدن بیمارستان، اگ اینطور بود که دیگه بهشتی میشد بیمارستان ا، ی آدم همیشه خسته، همیشه یا بیمارستان یا در حال رفت یا برگشت، بعدشم مشخص نشد دقیقا تخصص ش چیه، زنان زایمان، چیه، ی جایی از فیلم در مورد بچه دار نشددن پروا سوتی بزرگی دادن، که قسمت بعدی جمع و جورش کردن، یعنی پروا از قبل ازدواج کردا، من که منتقد سینما نیستم ثانیه ب ثانیه فیلم و مسخره میدیدم، هزینه الکی برا فیلم ضعیف، با فیلم conjuring, و آنابل ،nun مقایسه کنید ببینید چقد ضعف فیلم پیداس، این انتقاد بنده از فیلم بود، ولی در آخر ی خدا قوت به دست اند کاران فیلم میگم

  • پیام اسفند ۲۰, ۱۳۹۷

    سلام وقت بخیر
    نظرات شما رو خوندم من فقط چند سوال برام پیش اومده یکی توضیح بده
    ۱- توی گفتگوی گیسو‌و ساغر دو تا بز و بلدرچین از جلوشون رد شدن مگه باغ وحشه؟ منظورش چی بود؟
    ۲- این بازیگر نقش دکتر واقعا به من فهموند که انسان ها غیرقابل پیش بینی اند خخخخ فکر کنم خودش هم تعجب کرده بود از کارای خودش. چرا انقدر اروم صحبت میکنه؟ من که صداشو نمیشنوم
    ۳- انقدر نگین بازیگر نقش پریا زشته. گناه داره بچه بزرگ میشه اولا از لحاظ روحی ضربه میخوره دوما اینم بزرگ بشه گریم کنه از خیلی از بازیگرای سینما قشنگ تر میشه
    ۴- این بازیگر گیسو از قسمت یک بیچاره گریه میکرد تا الان. جالبه با گریه کردن چقدر پیشنهاد هم داره از کارگردان های دیگه. سینمای ایرانه دیگه خخخخ فقط گریه و زاری جواب میده مثل خانم ساره بیات که با ایفای نقش های یکنواخت و مزخرف در فیلم های متفاوت بعنوان گران ترین بازیگر زن ایران است واااای به حال سینمای ایران خخخخ

  • علی اسفند ۲۷, ۱۳۹۷

    بسیار سریال ضعیفیه، واقعا متاسفم بابت فیلمنامه، کارگردانی و بازیگرای ضعیفش.به هیچ وجه ارزش خرید رو نداره.اصن ارزش دیدن رو نداره

  • فاطمیا فروردین ۲۸, ۱۴۰۰

    چرا به فکر این نیستید که از تجمل گرایی دوری کنید بچه های ما این فیلمهای پر از زرق و برق را در صدا و سیما می بینند و به زندگی اونها غبطه می خورند چرا با پول بیت المال به زندگی و دل ما آتیش می زنید واقعا لازم بود که در این خونه های چند هزار متری فیلم بسازید؟

  • ... فروردین ۲۹, ۱۴۰۰

    سلام،بنده اشتباها به این مطلب امتیاز دادم با وجود اینکه از نظرمن این سریال خوب نیست و باتوجه به تحقیقاتی که داشتم و همچنین تیتراژ سریال که نقطه ی ض از کلمه ی احضار،دارای نماد شیطان پرستی و همچنین آنونس سریال که آیین شیطان پرستی ورسم و رسومی که تو تیزرش اومده رسم و رسوم مراسمات فراماسونیه ودر ناخوداگاه انسان تاثیرات منفی داره.من دیدن این سریال رو پیشنهاد نمیکنم

  • مستعار فروردین ۲۹, ۱۴۰۰

    به نظر من که این سریال تاثیرات منفی داره و دیدنش توصیه نمیشه.همچنین بنده متاسفانه دستم خورد و امتیاز مثبت دادم

  • mehran اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰

    مزخرف ترین وآشغال ترین سریالی ک تو عمرم دیدم.اون دختره زهره رو نمیدونم از کجا پیدا کردن. نصف زمان پخش سریال فقط بحث زهره و مائده است.متاسفم واسه صدا وسیما و کارگردان فیلم

  • mehran اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰

    واقعا حرص ادم درمیاد. وقتی ک زهره میره خونه کامرانی و با خواهر و مادرش حرف میزنه حال ادم بهم میخوره.بازم متاسفم واسه کارگردان و فیلم نامه نویس