چگونه برای سایت خود مجوز پرداخت ریالی بگیریم؟ آشنایی با «شاپرک»

پاسخ به پرسش های متداول علاقمندان به فروشگاه های اینترنتی

چگونه برای سایت خود مجوز پرداخت ریالی بگیریم؟ آشنایی با «شاپرک»

فروشگاه های اینترنتی در واقع مصادیقی بارز از کارآفرینی دیجیتالی و مدلی برای استارت آپ های موفق کم هزینه و سودآور بوده که شمار آن در ایران به مرز ۲۰ هزار فروشگاه رسیده است. با فروشگاه اینترنتی شما میتوانید خدمات آموزشی تا کاشی و سرامیک و خوراکی و پوشاکی عرضه و بفروشید.

بستری که شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (سهامی خاص) موسوم به شاپرک فراهم کرده به شما این امکان را میدهد تا پس از احراز صلاحیت قانونی، خدمات پرداخت ریالی در سایت شما آماده شده تا پس از خرید محصول یا سرویس توسط فروشنده در سایت شما، مبلغ تعیین شده توسط شما از حساب خریدار کسر و به حساب شما واریز شود. اینکه چطور میشود برای سایت خود مجوز رسمی پرداخت مجازی ریالی ایجاد کنید، موضوع گزارش امروز سرویس دانستنی های روزیاتو است.

شاپرک
طبق گزارش سالانه اقتصادی شاپرک، در سال ۱۳۹۶، ۱۰ درصد کل تبادل نقدینگی کشور از طریق تراکنش های شاپرک انجام شده است
بیش از ۹۰ درصد تراکنش های شاپرک با موفقیت انجام شده است و کم تر از نیم درصد عدم تراکنش ها به مشکلات فنی سیستم شاپرک مرتبط بوده است.

با ما همراه باشید.

داستان شاپرک

درباره شاپرک و پرداخت مجازی ریالی / شرکت شاپرک به عنوان یک شرکت اصلی در عرصه پرداخت مجازی ایران و بر اساس مجوز شورای پول و اعتبار در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد. ماموریت این شرکت به عنوان یک نهاد متخصص در ایجاد وحدت فرماندهی و نظارت هوشمندانه در صنعت پرداخت الکترونیکی ایران بوده و برای افزایش اعتماد مصرف کننده از محصولات و خدمات عرضه شده در فضای مجازی کشور تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تاسیس گردید. اهداف ۵ گانه ای برای این شرکت در نظر گرفته شده است که اعمال مدیریت بر شبکه پرداخت مجازی، استاندارد سازی خدمات پرداخت مجازی، توسعه بستر خدمات پرداخت اینترنتی ، مدیریت اثربخش بازار پرداخت مجازی و توسعه توان افزایی صنعت پرداخت الکترونیک کشور از آن جمله است.

تصویر ایندکس سایت شاپرک که همه اطلاعات لازم برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی را در اختیار وب مسترها قرار می دهد

در سایت شاپرک شما میتوانید در باره خدماتی که این شرکت تخصصی حاکمیتی به دارندگان کارت های بانکی، پذیرندگان اینترنتی، پذیرندگان فروشگاهی و شرکت های PSP دارای مجوز ارائه می شود اطلاعات لازم را بدست آورید.

چگونه میتوان برای فروشگاه اینترنتی خود درخواست درگاه پرداخت اینترنتی از شاپرک کنم؟

شما می بایست از طریق شرکت های رسمی ارائه دهنده خدمات پرداخت که کارگزار رسمی شاپرک هستند تماس گرفته و جهت درخواست به آن مراجعه کنید. سامانه جامع پذیرندگان که در آینده ای نزدیک در سایت SHAPARAK.IR راه اندازی می شود، میتوان نسبت به درخواست ابزارهای پذیرش اقدام کرد. در حال حاضر فقط از شرکت های معرفی شده در انتهای این گفتار استفاده کنید.

آیا سایت من برای داشتن خدمات پرداخت مجازی ریالی، می بایست پروتکل اس اس ال داشته باشد؟

صفحه پرداخت اینترنتی شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت ریالی که شما از آن ها خدمات میگیرید، دارای SSL است و سایت شما نیازی به خدمات امنیتی خاصی ندارد.

چگونه تسویه حساب پرداخت های ریالی که از طریق سایت اینترنتی صورت می گیرد انجام می شود؟

توجه کنید که انتقالات سامانه پایا برای دستور پرداخت های مشتریان فقط یک بار در هر ۲۴ ساعت انجام می شود و در روزهای تعطیل و غیر تعطیل این قضیه متفاوت است. ریز تراکنش های پایانه های فروش شاپرک هر روز ساعت ۱۷ در اختیار بانک های پذیرنده قرار می گیرد.

آیا برای یک سایت اینترنتی و فروشگاهی میتوان از چند شرکت تقاضای دریافت خدمات پرداخت اینترنتی (مجازی) کرد؟ نیازی به این کار نیست.

آیا این صحیح است که کارت بانک پارسیان و صادرات روی پذیرنده اینترنتی پارسیان و پاسارگاد بهتر کار میکند؟

خیر. هیچ تفاوتی وجود ندارد. کلیه کارت ها بر روی درگاه های پرداخت مختلف، عملکرد یکسان دارند.

شرط مهم برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی از طریق شاپرک چیست؟

کسب گواهی نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه تجارت اینترنتی وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرط لازم برای دریافت مجوز درگاه های پرداخت اینترنتی است.

آیا از لوگو بانک های دولتی و خصوصی میتوان جهت ترغیب کاربر به استفاده از خدمات سایت و اعتماد سازی استفاده کرد؟

به هیچ عنوان.

آیا مدیران فروشگاه های اینترنتی دارنده درگاه پرداخت مجازی میتوانند اطلاعات کارت بانکی مشتریان را درخواست و نگهداری کنند؟

خیر. این کار مجاز نیست و با سو استفاده کنندگان طبق قانون برخورد می شود.

چه مسئولیتی دریافت کننده درگاه پرداخت اینترنتی در قبال مشتریان دارد؟

رعایت کلیه قوانین تجارت الکترونیک ایران و مقررات عمومی کشور و همچنین عدم ذخیره اطلاعات دارندگان کارت از طریق سایت و تامین امنیت وب سایت و مشخص نمودن نوع صنف و محدوده جغرافیایی برای ارائه خدمات از جمله مواردی است که دارنده مجوز درگاه پرداخت اینترنتی بایستی رعایت کند.

چه خدماتی از طریق درگاه پرداخت اینترنتی قابل ارائه خواهد بود؟

خدماتی مثل خرید و پرداخت قبض و خرید شارژ مجاز است و انتقال وجه و مانده گیری غیر مجاز خواهد بود.

اسامی شرکت های PSP مجاز به انجام فعالیت به شرح زیراست:

  • شرکت آسان پرداخت پرشین
  • شرکت الکترونیکی کارت دماوند
  • شرکت به پرداخت ملت
  • شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد
  • شرکت پرداخت الکترونیک سامان
  • شرکت پرداخت نوین آرین
  • شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
  • شرکت پرداخت الکترونیک سداد
  • شرکت سایان کارت
  • شرکت فن آو کارت
  • شرکت کارت اعتباری کیش
  • شرکت مبنا کارت آرین

تماس با شرکت شاپرک در تهران

  • آدرس شرکت شاپرک: تهران-بلوار میرداماد- خیابان شهید شاه نظری- کوی دوم شماره ۱۴-
  • تماس: ۷۵۱۰۵۰۰۰
  • تماس: ۱۵-۲۶۴۰۴۹۰۱
  • فکس: ۲۲۲۲۸۱۲۱
  • کدپستی: ۱۴۸۱۱-۱۵۴۷۹
  • پست الکترونیکی: info@shaparak.com

مخاطبان گرامی توجه کننده که یکی از شروط مهم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی رسمی، کسب مجوز صنفی بوده که شرط لازم برای صدور گواهی نماد اعتماد الکترونیک است. پس از اخذ نماد و در مراحل ثبت نماد میتوانید برای دریافت درگاه پرداخت مجازی روی سایت خود از طریق شرکت شاپرک اقدام کنید که نیاز به واسطه و استفاده از مشاور و وکیل نداشته و با مراجعه به سایت اینترنت شاپرک میتوانید درخواست خود را ارائه کنید.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود