استاد جمشید مشایخی پس از پشت سر گذاشتن یک دوره طولانی بیماری، ساعتی پیش بر اثر ایست قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد و بدرود حیات گفت تا یکی از بازیگران نسل طلایی سینمای ایران به دوستان فقیدش بپیوندد و سینمای ایران عزادار این رویداد تلخ شود. از ۵ تن سینما ایران، ۳ تن رفته اند و استاد علی نصیریان و استاد محمد علی کشاورز، زنده هستند و افتخار سینمای ایران محسوب می شوند.
سام مشایخی فرزند جمشید مشایخی، با تایید خبر درگذشت پدرش و ضمن تشکر از تلاش پزشکان برای حفظ جان پدرش گفت: «جمشید مشایخی ساعت ۲۱ سهشنبه ۱۳ فروردین در یکی از بیمارستانهای تهران بر اثر بیماری و ایست قلبی درگذشت. زمان و مراسم تشییع متعاقبا اعلام میشود اما به احتمال فراوان مراسم تشییع روز شنبه ۱۷ فروردین برگزار میشود.»
جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت و صاحب برخی از ماندگارترین نقشهای تاریخ سینمای ایران، ساعت ۲۱ امروز سهشنبه ۱۳ فروردین در هشتاد و چهار سالگی بدرود حیات گفت و بدین شکل خزان عمر این هنرمند برجسته در بهار هزار و سیصد و نود و هشت فرارسید؛ اتفاقی تلخ که جامعه سینمای ایران را عزادار و سیاه پوش کرد.
«گاو»، «قیصر»، «شازده احتجاب»، «سوتهدلان»، «خانه عنکبوت»، «کمالالملک»، «گلهای داودی»، «آوار»، «پدر بزرگ»، «طلسم»، «سرب»، «روز واقعه»، «خانهای روی آب» و «یک بوس کوچولو» و سریالهای «هزاردستان»، «داستانهای مولوی»، «سلطان صاحبقران»، «امام علی (ع)» و «پهلوانان» نمیمیرند، برخی از آثار مهمی است که مشایخی در آن نقش آفرینی کرد.
تنوع نقشهایی که مشایخی در طی سالهای متمادی بازی کرد و هریک نظر منتقدان و اهالی فن را به خود جلب کرد، نشان از قدرت بالای بازیگری او داشت. او در سال ۱۳۶۳، بابت بازی در دو فیلم گلهای داوودی و کمالالملک، برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شد. این هنرمند پیشکسوت در سالهای اخیر گلایهمند بود که به قدر همقطارانش قدر ندیده و همین مسئله در یک فقره منجر به حواشی و جنجالی نیز شد.
درگذشت استاد مشایخی، دروغ سیزده نبود و بازتاب گسترده ای در اینستاگرام ایرانیان داشت.
اصلا ازش خوشم نمیومد
دنبال حاشیه بود