روانشناسها میگویند «جنگ» غالبا تخلیه گسترده خشم درونی انسان است که به واسطه آن ترس درونی بشر در قالب نابودی گسترده نمود پیدا میکند. در چنین سناریوی ویرانگری، دیگران نقش قربانی را در مقابل ترسها و ناکامیهای ناگفته و ناخودآگاه فرد بر عهده دارند.
به زبان سادهتر، جنگ وسیلهای برای بشر است که از آن برای ابراز ناکامی خود در اداره خویشتن استفاده میکند و بهطور موقت با رها کردن خشم گسترده علیه دیگران آن را به نمایش میگذارد.
اگر تعاریف روانشناسان درست باشد و جنگ جزو جداییناپذیر ذات انسان باشد، پس امیدی به گریز از آن وجود نخواهد داشت و تا انتهای دنیا شاهد کشتار انسان به دست انسان خواهیم بود.
زیادهخواهیهای بشر و دشمنکشیهای او از جنگ تن به تن به سلاح سرد و نیزه و شمشیر و بعدها به باروت و اسلحههای گرم و توپ و موشک رسید؛ و امروز به جایی رسیده که فقط با یک کلیک میتوان از یک نیمکره، نیمکره دیگر زمین را هدف قرار داد. بخش خطرناک و بیرحمانهی جنگهای تاریخ به استفاده از سلاح های شیمیایی و میکروبی مربوط است که نه تنها نیروهای دشمن، بلکه نسلهای پس از آنها را نیز نابود و ناتوان و معلول میکند.
با این تفاسیر شاید جالب باشد با حقایقی از جنگ در تمام طول تاریخ آشنا شوید که شاید تاکنون نمیدانستید. برای این منظور تا انتهای مطلب همراهمان باشید.
خخخخخ. اون عکس یکی مونده به آخر خیلی باحال بود. با ناو چهل سال پیش آمریکا که شاه خریده بود دارن آمریکا رو تهدید میکنن!