۹ اتفاق رایجی که به ندرت رخ می دهند؛ از سقوط هواپیما تا اصابت صاعقه

۹ اتفاق رایجی که به ندرت رخ می دهند؛ از سقوط هواپیما تا اصابت صاعقه

گرچه اتفاقات نادر سوژه ی جذابی برای رسانه ها و سینما هستند و در اخبار و فیلم های سینمایی به طور مفصل به آن ها پرداخته می شود، اما حقیقت آن است که این اتفاقات از آنچه به تصویر کشیده می شود بسیار نادرتر هستند. در ادامه می خواهیم ببینیم چقدر احتمال دارید این اتفاقات ترسناک، عجیب و حیرت انگیز را در طول زندگی مان تجربه کنیم.

۱- احتمال کشته شدن کوسه ها توسط انسان ها بیشتر از احتمال کشته شدن انسان ها توسط کوسه ها است

احتمال وقوع اتفاقات نادر

احتمال اینکه مورد حمله ی یک کوسه قرار بگیرید تقریبا ۱ در ۳،۷۴۸،۰۶۷ است.

طبق گزارش موزه ی جهانی حیات وحش، از هر ۷۰ تا ۱۰۰ مورد حمله ی کوسه ای که سالانه رخ می دهد، تنها ۵ تا ۱۵ مورد به مرگ انسان ها ختم می شود. این در حالی است که در هر ساعت حدود ۱۱ هزار کوسه کشته می شود که به این ترتیب سالانه ۱۰۰ میلیون کوسه به دست انسان ها از بین می روند.

۲- تنها ۰/۳ تا ۰/۵ درصد احتمال دارد نتیجه ی بارداری، یک دوقلوی همسان باشد

گرچه از هر ۱۰۰ بارداری حدود ۳ مورد دوقلو می شود، اما از هر هزار مورد بارداری فقط ۳ تا ۵ مورد دوقلوی همسان از آب در می آید.

سه قلویی یا تعداد بالاتر مثل پنج قلویی، فقط در ۰/۰۰۵ درصد از تولدها رخ می دهد.

۳- احتمالاً جان خود را بر اثر اصابت صاعقه از دست نخواهید داد

احتمال مورد اصابت صاعقه قرار گرفتن طی یک سال، ۱ در ۱/۱ میلیون و طی عمر، حدود ۱ در ۱۳،۵۰۰ است.

البته تخمین های دیگری هم در این مورد زده شده؛ مثلاً سرویس ملی هواشناسی آمریکا احتمال وقوع این اتفاق را طی یک سال، ۱ در ۱/۲ میلیون و طی عمر، ۱ در ۱۵۰۰۰ بیان کرده. در هر حال، نکته اینجا است که احتمال وقوع این اتفاق بسیار بعید است.

فقط حدود ۱۰ درصد از موارد اصابت صاعقه به افراد منجر به مرگ شده. با این حال اگر جان سالم به در ببریم، این اتفاق می تواند صدمات بلند مدتی برای ما به دنبال داشته باشد.

۴- از هر ۱۰ هزار شبدر فقط یکی چهار برگ از آب در می اید

ممکن است جایی یک دسته شبدر چهاربرگ پیدا کنید اما در مجموع این گونه شبدرها بسیار نادر هستند.

۵- احتمال موفقیت آمیز بودن سی پی آر بسیار پایین است

گرچه در فیلم ها و برنامه های پزشکی اینطور به نظر می رسد که انجام صحیح سی پی آر (احیای قلبی ریوی) قطعاً و همیشه به احیای بیمار منجر می شود، اما احتمالات همیشه به نفع بیمار پیش نمی رود.

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، در سال ۲۰۱۶، نرخ نجات بیمارانی که در خارج بیمارستان دچار ایست قلبی شده و عمل سی پی آر روی آن ها انجام شده بود، از میان بیش از ۳۵۰ هزار مورد فقط ۱۲ درصد بود.

در مواردی هم که سی. پی . آر در بیمارستان و توسط یک فرد متخصص انجام شده بود، نرخ احیا به ۲۴/۸ درصد رسیده بود.

۶- از نطر آماری، سفر هوایی امن ترین شیوه ی سفر است و در آسمان چیزهای کمتری برای نگرانی نسبت به زمین وجود دارد

گرچه در سینما و رسانه ها به موضوع سوانح هوایی زیاد پرداخته شده، اما این حوادث نسبتاً نادر هستند و احتمال اینکه هنگام حضور در یک خودرو دچار حادثه شوید بسیار بیشتر از احتمال وقوع یک حادثه ی هوایی است.

طبق اطلاعات گردآوری شده در سال ۲۰۱۷، احتمال کشته شدن شما در تصادف یک وسیله ی نقلیه ی موتوری ۱ به ۱۰۳ است، در حالی که احتمال اینکه در طول زندگی تان هنگام سفر با هواپیما کشته شوید، ۱ به ۱۸۸،۳۶۴ است.

۷- فقط یک در صد از جمعیت دنیا دو دست هستند

نود درصد انسان ها راست دست هستند. از ۱۰ درصد باقیمانده، عمده ی افراد چپ دست و ۱ درصد هم دو دست یا یکسان دست هستند.

۸- احتمال اینکه توپ گلف تنها با یک ضربه به داخل سوراخ برود بسیار کم است

احتمال اینکه یک بازیکن آماتور گلف بتواند با یک ضربه توپ گلف را وارد سوراخ کند، ۱ به ۱۲،۵۰۰ است.

این میزان در مورد بازیکن های حرفه ای گلف، ۱ به ۲،۵۰۰ است، که کماکان اتفاق نادری محسوب می شود و به همین دلیل در صورت وقوع، با تشویق شدیدی رو به رو می شود.

۹- اصلاً چیزی به نام حافظه ی تصویری وجود ندارد

این ادعا که بعضی قادرند تنها با چند لحظه نگاه به یک متن طولانی، آن را به خاطر بسپارند، در تحقیقات علمی بارها رد شده.

با این حال، این باور غلط ممکن است از سمت افرادی به وجود آمده باشد که حافظه ی بسیار قوی ای دارند، مانند «کیم پیک»، یعنی همان شخصی که الهام بخش نقش داستین هافمن در فیلم «مرد بارانی» (Rain Man) بوده و همینطور کودکانی که حافظه ی تصویری دارند.

حافظه ی تصویری همان توانایی ای است که باعث می شود بتوانیم خاطره ی یک تصویر را در ذهن خود نگه داریم، اما تا به حال در هیچ تحقیق علمی ای ثابت نشده این روش در مورد متون طولانی هم کارساز است.

منبع: insider
دیجیاتو
بدون نظر

ورود