مزدک میرزایی، گزارشگر با سابقه و موفق شبکه ۳ سیما، گویا از رسانه ملی جدا شده و عازم یکی از شبکه های ماهواره ای آنسوی مرزها در اروپا شده است. در ۳۰ سال اخیر، شمار زیادی از مجریان و کارشناسان رسانه ملی، به دلایلی که مشخص نبود و هم چنان در هاله ای از ابهام است، از این رسانه جدا شده و یا از کشور رفتند یا در کارهایی غیر از رسانه، مشغول به کار شدند.
مزدک میرزایی پس از عادل فردوسی پور، دومین شوک شبکه ۳ و رسانه ملی به مخاطبانش در ۱۲ ماه اخیر بود. شبکه های ماهواره ای خارج از کشور، برای جذب چهره های رسانه ای و ورزشی و هنری مطرح و نیمه مطرح ایران، پول های خوبی پرداخت می کنند و همین قضیه خیلی ها را وسوسه رفتن می کند و بعضی ها هم اگر عاشق آن طرف هستند، فرصت را برای رفتن، مهیا نمی دانند و منتظرند.
به هر حال، مزدک رفت و پس از عادل، دومین چهره مطرح فوتبالی رسانه ملی با این مجموعه خداحافظی کرد. واکنش کاربرات اینستاگرام و توییتر به رفتتن مزدک، دور از انتظار نبود.
البته روز گذشته هم انتشار توئیتهایی از سوی نزدیکان مزدک میرزایی، حکایت از کوچ این مجری و همسرش به خارج از کشور داشت و حتی اینگونه عنوان شد که او اکنون به لندن رسیده تا برای اجرا در یک شبکه ماهوارهای فارسیزبان آماده شود.
با این حال هنوز تایید رسمی مبنی برای پیوستن گزارشگر و مجری برنامههای ورزشی تلویزیون ایران به شبکهی ماهوارهای انجام نشده و بخشهای مختلف سازمان صداوسیما هم از صحت یا نادرستی خبر ابراز بیاطلاعی میکنند. بر این اساس، هر امکانی میتواند وجود داشته باشد: شایعه، ترفند یا خبر صحیح.
به هر حال، روزنامههای ورزشی و برخی سایتهای خبری ترجیح دادند با توجه به جذابیت موضوع، گزینهی نهایی، یعنی صحت خبر را مبنای کار خود قرار دهند.
البته در شرایطی به یکباره خبر پیوستن مزدک میرزایی به شبکه ایران اینترنشنال منتشر میشود که شاید بسیاری چنین خبری را با توجه به اتفاقهای پیشآمده در چند ماه گذشته، درباره همکار دیگر وی، یعنی عادل فردوسیپور، محتملتر میدانستند. هرچند در هفته گذشته خبری مشابه درباره فردوسیپور هم مطرح شد که در نهایت با تکذیب او، فضا آرام گرفت.
حالا بار دیگر خبر پیوستن مجری ـ گزارشگر دیگری مطرح میشود که زمانی با شبکه سه سیما همکاری داشته است.
مزدک میرزایی از نسل گزارشگران و مجریان فوتبالی است که با برنامههایی مثل «فوتبال برتر» و «نود» و «گزارش ورزشی» همکاری داشت اما او هم مانند جواد خیابانی که به شبکه ورزش رفت یا پیمان یوسفی که از شبکه اول و برنامه «ورزش و مردم» سر درآورد، به یکباره شبکه سه را ترک کرد.
حالا هر روز و هر ساعت که از خبر پیوستن مزدک میرزایی به شبکه ماهوارهای فارسی زبان بگذرد و این خبر توسط او تکذیب نشود، احتمال صحت آن بیشتر در ذهنها پررنگ میشود؛ خبری که بیش از نگاهی سرسری و کنجکاوانه به آن، نیازمند علتشناسی است.
به نظر می رسد همان طور که رامبد جوان برای زایمان همسرش در کانادا و کسب گذرنامه کانادایی برای فرزند آینده اش، جلای موقت وطن کرده است و در ایران، تا مرز ممنوع الکاری پیش رفته است، مهاجرت مزدک میرزایی را بتوان نقطه عطفی برای کوچ آرام فعالان رسانه ای کشور در فضای اقتصادی و فرهنگی امروز ایران قلمداد کرد. این تهدید را رسانه ملی با مدیران جوانش باید جدی بگیرند و یکی از پایگاه های آدم پرانی مثل دانشگاه ها و صنعت ایران نشوند.
حتما ببینید: علی فروغی مدیر جوان شبکه ۳
اول از همه ایا هرکی از کشور خودش بره یه کشور دیگه کار کنه میشه خائن و ادم پران؟
این همه المانی تو امریکا رفتن این همه امریکایی رفتن المان. این همه هندی رفتن کشورای اروپایی و امریکایی این همه امریکایی و اروپایی رفتن هند. ایا شدن خائن؟
یاد ناظم دبیرستانمون میوفتم. هرکی نماز نمیخوند اسرائیلی بود.
با این مطالب میشه عقب موندگی رو تخمین زد
برو بابا به خدا راحت شدی
ما که پولشو نداریم مجبوریم بمونیم تو انی جهنم