ما در کشور آدمحسابیهای زیادی داریم. یکی از این آدمحسابیها «حسین رضوانی» است. طراح فرش ایرانیالاصل که چند سال پیاپی جزو برترین طراحان فرشهای مدرن در نمایشگاههای بینالمللی بوده است.
حسین رضوانی تحت تاثیر شکوه و عظمت فرش ایرانی از همان کودکی تصمیم گرفت تا فرهنگ و هنر ایرانی را به جهانیان نشان دهد.
تار و پود فرش ایرانی با تاریخ، مذهب، اجتماع و فرهنگ فارسی بافته شده است و به خوبی بیانگر فرهنگ این کشور پارسی است.
به پشتوانه این باور جهانی، خانواده رضوانی چندین نسل است که در راستای تولید و توزیع شاهکارهای هنری در قالب فرش ایرانی فعالیت میکنند. حسین، نسل سوم خانواده رضوانی است.
هر فرشی که توسط این هنرمند توانا طراحی شده است، جلوهای مدرن به طرحهای سنتی فرش ایرانی بخشیده است. همه طراحیها، نوین، مبتکرانه و با تکیه بر فرهنگ و هنر ایرانی هستند اما به گونهای طراحی شدهاند که نمونه آن را هیچ کجای جهان نمیتوانید پیدا کنید.
حسین رضوانی در مورد طراحیهای بینظیرش چنین گفته:
«همه تلاش من این است که طرحهای سنتی را با حسی از هنر نوین بازسازی کنم و این کار را نیز با حفظ میراث سنت فرشهای ایرانی انجام میدهم.»
حسین رضوانی یک ایرانی-آلمانی است که با طراحیهای مبتکرانه در صنعت فرش ایران انقلابی به پا کرده است. کمتر از یک سال پس از آنکه آمریکا تحریمهای خود در رابطه با فرش ایرانی را در سال ۲۰۱۶ لغو کرد، این هنرمند بزرگ، سالن پرفورمنس دنیای جدید باسل میامی را برای نمایش فرشهای تولیدی خود انتخاب کرد. رضوانی بنیانگذار خانه فرش آلمان نیز هست.
یکی از طرحهای او با عنوان «رعد و برق خاکستری با تنالیته قهوهای» در دموتکس ۲۰۱۶ برنده بهترین طراحی مدرن لوکس شد.
میتوان به جرات گفت طرحهای رضوانی الگویی برای دیگر طراحان و تولیدکنندههای فرش مدرن در سراسر جهان است. این هنرمند، طرحهای کلاسیک را با تغییر نقوش و تفسیر آنها با کمک گرفتن از رنگهای تازه و بدون انکار کردن منشا آن به شکلی بسیار ماهرانه و خلاق طراحی میکند و در این زمینه پیشتاز است.
او در سال ۲۰۱۷، برنده جایزه «کارپت دیزاین اوارد» نیز شد.
رضوانى در سال ۲۰۰۹ اولین اثر خود به نام «تبریز» را معرفى کرد و بطور جدى وارد این عرصه شد. علاقه او به تلفیق نقش و موتیفهاى اصیل و قدیمى با طرحهاى نوین و معاصر او را به هنرمندى منحصربفرد و نوآور تبدیل کرده است.
حسین رضوانى در حال حاضر چهل و چهار سال دارد. به امید موفقیت هاى هر چه بیشتر او و فرش ایرانى در بازار جهانی. این هنرمند را میتوانید در اینستاگرام به این آدرس دنبال کنید.
از گوگل ترنسلیت ترجمه شده؟
فرهنگ پارسی دیگه چیه؟
این فرهنگ باید فرهنگ ایرانی خوانده بشه وگرنه پارسی که یک زبانه!