پیدا کردن یک کشور جدید که زندگی در آن خیلی پرهزینه نباشد، خوش بگذرد و دورنمای شغلی مناسب و خوبی داشته باشد آسان نیست. به همین دلیل است که هر ساله، موسسه InterNations از مردم ۱۸۷ کشور و منطقه در جهان می خواهد که جنبه های مختلف زندگی شان در خارج از وطن خود را رتبه بندی کنند؛ از هزینه زندگی گرفته تا کیفیت خدمات بهداشتی و امکان دوست یابی در میان مردم محلی. امسال نیز این موسسه با بیش از ۲۰.۰۰۰ نفر که در خارج از کشور کار می کنند سوال کرده و بر اساس پاسخ های آنان، بهترین کشورها برای خارجی ها را رده بندی کرده است. بر اساس این رده بندی بهترین کشورهای جهان برای زندگی، دوست یابی و تشکیل زندگی خانوادگی به شرح زیر هستند.
۲۰- کاستاریکا
اکثریت کسانی که در این تحقیق شرکت کرده اند می گویند که از زندگی در کارستاریک راضی اند و مردم این کشور بسیار دوستانه رفتار می کنند. با این وجود گفته می شود که هر ساله بر هزینه های زندگی در این کشور افزوده می شود. در حالی که سال گذشت تنها ۱۷ درصد از خارجی ها گفته بودند که درآمدشان تنها به اندازه هزینه هایشان است این عدد در سال جاری به کمی کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.
۱۹- کانادا
بیشتر خارجی هایی که در کانادا کار می کنند از اقتصاد و دورنمای کاری این کشور راضی بوده و می گویند که این کشور مکان خوبی برای بزرگ کردن فرزندان است. با این وجود هزینه زندگی در برخی از شهرهای بزرگ این کشور زیاد است. بر اساس آمارها، شهر ونکوور دومین شهر پرهزینه جهان برای زندگی در سال جاری بوده است.
۱۸- فنلاند
فنلاند به عنوان یک کشور ایده آل برای بزرگ کردن فرزندان شناخته شده و بیش از نیمی از شرکت کنندگان در پیمایش گفته اند که از دورنمای شغلی و امنیت این کشور راضی هستند. با این وجود، خارجی ها گفته اند که دوست یابی برای آنان در فنلاند سخت بود که به دلیل مشکل در یادگیری زبان محلی فنلاندی ها بوده است.
۱۷- قطر
بسیاری می گویند که قطر مکان خوبی برای تشکیل خانواده و استراحت بوده و عادت کردن به فرهنگ محلی و ترکیب شدن با آن ساده است. قطر یکی از کشورهایی است که از محبوب ترین مقاصد خارجی ها برای کار و زندگی به شمار می آید. مالیات بر درآمد فردی در این کشور صفر بوده که ظاهراً به مذاق خارجی ها بسیار خوش آمده است. با این وجود این کشور روابط پرتنشی با همسایگان خود، به ویژه عربستان سعودی دارد.
۱۶- استرالیا
گزینه های استراحت و تفریح فراوان و کیفیت عالی خدمات بهداشتی در استرالیا باعث رضایت خارجی های حاضر در این کشور از شرایطشان شده است. با این وجود بسیاری گفته اند که هزینه زندگی در این کشور نسبتاً بالا است.
۱۵- کلمبیا
مردم کلمبیا بسیار مهربان و پذیرا بوده و به خارجی ها کمک می کنند و البته هزینه زندگی در این کشور نیز بسیار مقرون به صرفه است. خارجی ها مردم این کشور را مهربان، شاد و امیدوار دانسته اند. با این وجود، کلمبیا یکی از ناآرام ترین کشورهای جهان بوده و از لحاظ امنیت فردی شرایط خوبی ندارد.
۱۴- نیوزیلند
پسرعموی کوچکتر استرالیا ظاهراً گزینه ای ایده آل برای خانواده های خارجی است که سیستم بهداشت و سلامت این کشور برای کودکان، آموزش و ساعات کار را بسیار باکیفیت و مناسب توصیف کرده اند. همچنین آن ها می گویند که مردم این کشور آشنایی بالایی با تکنولوژی داشته و ۹۵ درصد از پاسخگویان گفته اند که بدون پول نقد می توان براحتی در همه جای این کشور خرید کرد. همچنین نیوزیلند در میان ده کشور برتر برای کار کردن زنان قرار گرفته است.
۱۳- پاناما
اکثر خارجی هایی که در پاناما زندگی یا کار می کنند می گویند که از کارشان در این کشور راضی هستند. آن ها از ساعات کار، توازن بین زندگی و کار و امنیت شغلی شان نیز رضایت کامل دارند. بسیاری از این خارجی ها گفته اند که تشکیل خانواده در پاناما نیز بسیار ساده است. با این وجود از زیرساخت حمل و نقل و دسترسی دشوار به خدمات آنلاین دولتی شکایت کرده اند.
۱۲- لوگزامبورگ
اکثریت خارجی ها از دورنمای شغلی و امنیت کاری خود در لوگزامبورگ راضی بوده و می گویند که کیفیت زندگی در این کشور مناسب است. با این وجود هزینه بالای زندگی در لوگزامبورگ که البته یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به شمار می آید، یکی از معضلات خارجی های ساکن این کشور عنوان شده است. همچنین خارجی ها می گویند که پیدا کردن دوست در این کشور کمی دشوار است.
۱۱- بلغارستان
خارجی ها در بلغارستان هزینه پایین زندگی در این کشور را دوست داشته و می گویند که ترکیب شدن و هماهنگی با فرهنگ محلی این کشور به سادگی امکانپذیر است. با این وجود مانع زبانی در بلغارستان خارجی ها را آزار داده و اقتصاد محلی و ثبات اقتصادی نیز از دیگر نگرانی های خارجی ها در این کشور است.
۱۰- جمهوری چک
کسانی که از خارج به جمهوری چک آمده اند می گویند که از فرصت سفر در داخل این کشور لذت برده و از هزینه زندگی و سیستم درمانی کشور نیز راضی هستند. با این وجود، ظاهراً تشکیل خانواده و اقامت دراز مدت در این کشور کمی دشوار است. بیش از یک سوم خارجی ها اکثر مردم جمهوری چک را غیردوستانه توصیف کرده و اکثراً گفته اند که یادگیری زبان چکی دشوار است.
۹- مالزی
خارجی ها در مالزی درآمدی بسیار بیشتر از هزینه های یک زندگی خانوادگی بدست می آورند و می گویند که تشکیل خانواده و دوست یابی در این کشور نیز ساده است. همچنین تنوع فرصت های گردشگری و تفریحی در این کشور نیز باعث شده که خارجی ها همیشه چیزی جدید برای سرگرمی و صرف کردن اوقات فراغتشان داشته باشند. با این وجود تنها نیمی از شرکت کنندگان در این تحقیق گفته اند که از دورنمای شغلی شان در این کشور راضی هستند.
۸- اکوادور
خارجی های اکوادور ظاهراً خوشحال ترین قشر خارجی های جهان هستند و می گویند که هزینه زندگی در این کشور بسیار پایین است. آن ها زندگی در اکوادور را بسیار ساده و لذت بخش توصیف کرده اند اما می گویند که از فرصت های شغلی راضی نبوده و رضایت زیادی از شغل خود ندارند. ۳۱ درصد نیز گفته اند که از دورنمای شغلی خود رضایت ندارند. همچنین یکی از معضلات این افراد در اکوادور مشکل بودن خرید بدون پول نقد عنوان شده است.
۷- بحرین
دورنمای شغلی در بحرین مناسب است و فضای کشور برای خانواده های خارجی و کودکانشان رضایت بخش عنوان شده است. همچنین خارجی های مقیم این کشور گفته اند که تشکیل خانواده و دوستیابی بدون تسلط به زبان عربی نیز در این کشور ساده است. با این وجود بسیاری از خارجی ها می گویند که از ساعات کاری و امنیت شغلی در بحرین رضایت ندارند. نبود ثبات و رشد اقتصادی نیز از دیگر نگرانی های خارجی های در این کشور بوده است
۶- سنگاپور
تشکیل خانواده و سکونت درازمدت در سنگاپور بسیار ساده بوده و خارجی ها در این کشور احساس امنیت بالایی دارند. تقریباً تمام پاسخگویان می گویند که از سیستم حمل و نقل محلی در این کشور راضی بوده و سفر در درون سنگاپور به سادگی امکانپذیر است. همچنین خارجی ها می گویند که از کیفیت زندگی، امنیت و سادگی تشکیل خانواده در این کشور راضی هستند. در این شهر بزرگ اکثر مردم به زبان انگلیسی مسلط بوده و به همین دلیل زندگی در سنگاپور برای خارجی ها بدون تسبط به زبان محلی (چینی ماندارین) آسان است. با این وجود، در زمینه بهداشت و درمان، آموزش و هزینه کلی زندگی، سنگاپور یکی از پرهزینه ترین کشورهای جهان به شمار می آید.
۵- اسپانیا
سیستم بهداشت و درمان در اسپانیا بسیار مقرون به صرفه بوده و کیفیت بالایی دارد و مردم محلی نیز رفتاری دوستانه به خارجی ها و خانواده آن ها دارند. همچنین خارجی ها می گویند که از آب و هوای این کشور و خدمات عمومی در زمینه تفریح و گردش راضی بوده و اسپانیا را یکی از دو کشور برتر در این زمینه می دانند. با این وجود خارجی ها می گویند که نسبت به دورنمای شغلی و اقتصاد این کشور نگران هستند.
۴- مکزیک
خارجی های ساکن مکزیک می گویند که مردم این کشور رفتاری دوستانه داشته و از هزینه و کیفیت سیستم بهداشت و درمان و آموزش کودکان در این کشور رضایت دارند. با این وجود، بیشتر خارجی ها نسبت به امنیت شخصی خود و کودکانشان در این کشور نگران بوده اند.
۳- پرتغال
آب و هوای پرتغال مناسب بوده و تشکیل خانواده و اقامت در این کشور نیز ساده است. خارجی ها همچنین از هزینه نسبتاً پایین زندگی در این کشور نیز راضی هستند. با این وجود، تنها نیمی از خارجی های شرکت کننده در این تحقیق گفته اند که نسبت به دورنما و امنیت شغلی خود در پرتغال دیدگاه مناسبی دارند.
۲- ویتنام
زندگی در ویتنام بسیار کم هزینه بوده و درآمد خارجی ها در این کشور بیشتر از میزان هزینه های آنان است. همچنین خارجی های مقیم ویتنام از فرصت های شغلی در این کشور رضایت دارند. همگام شدن با مردم این کشور نیز ساده است زیرا مردم محلی رفتار دوستانه ای با خارجی ها دارند. اما ویتنام در زمینه زندگی دیجیتال و کیفیت محیط زیست نسبت به کشورهای دیگر جهان عقب است.
۱- تایوان
اکثر خارجی های ساکن تایوان، کیفیت زندگی، مناسب بودن هزینه ها و کیفیت خدمات درمانی، امنیت شخصی و دورنمای شغلی در این کشور را مناسب ارزیابی کرده اند. البته بیش از ۵۲ درصد خارجی های شرکت کننده در تحقیق گفته اند که با یادگیری زبان چینی که زبان رسمی و رایج کشور است مشکل دارند.
بیشتر بخوانید: بهترین شهرهای جهان برای زندگی کردن در سال ۲۰۱۹ کدامند؟
مرسی از زحمت ترجمه و فلان و اینا. ولی توی منبع یه کشوری هم توی لیست هست که نیاوردین. حدقال با همون اسم فلسطین اشغالی مینوشتیش حسین جان. دلیل اینکه ننویشتیش چیه؟ خجالت؟ یا ترس از حذف سایت؟ یا چی؟ تا کی میخوایم اینجوری ادامه بدیم. ما حتی نمیتونیم یه مقاله رو همونجوری که هست منتشر کنیم اون وقت میخوایم توی لیست بهترین کشور ها واسه تشکیل زندگی باشیم؟ مسخره نیست؟ یه چند لحظه بهش فک کنیم عمیق…
دوست عزیز ما به عنوان یک رسانه داخلی باید یه محدودیت هایی رو رعایت کنیم که قوانین کشور هستش و همه رسانه ها و ما به عنوان نویسنده ملزم به رعایتشون هستیم وگرنه همون اتفاقی که خودتون فرمودین رخ می ده.
منبع اصلی نوشته ۳۰ کشور شما ۲۰ تا رو نوشتید؟ حالا یه کشور رو سر ملاحظه حذف کنید ۹تا دیگه رو چرا حذف کردید ؟ مثلا مجارستان و بلژیک و فیلیپین و …
ولی کلا ترتیبش رو درک نمیکنم مثلا مکزیک و کلمبیا خیلی عجیبه تو لیست هست