آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده

آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده

محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانش‌آموزی درباره وجود کیک‌های مشکوک و آلوده به قرص در مدارس گفت: این کیک‌ها لزوما در مدرسه یافت نشده و در برخی استان‌ها داخل بعضی از کیک‌ها قرص‌هایی قرار داده شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این کار در فرآیند تولید اتفاق نیفتاده بود.

به گزارش ایسنا وی افزود: این قرص‌ها تغییر شکل و رنگ نداشته‌اند، بنابراین در فرآیند تولید وارد کیک‌ها نشده بود و با توجه به این شرایط توصیه ما به همه مدارس این است که بوفه‌های مدارس منحصرا از مراکز رسمی توزیع، اقلام مورد‌نیاز دانش‌آموزان را خریداری کنند.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: همچنین باید اولیا هم این اقلام را کنترل کنند، زیرا خوراکی‌هایی که چنین تغییراتی در آنها ایجاد شده قابل مشاهده بوده و به سرعت و کاملا قابل دسترسی است.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، مسوولان امنیتی درصدد پیدا کردن عوامل این کار هستند.

ازسوی دیگر به گزارش «ایرنا» بعد از انتشار اخباری از مشاهده قرص در کیک در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان و با توجه به ارائه گزارش‌هایی مبنی براینکه در هرمزگان مارک مشخصی مشاهده شده، به دستور دادستان چابهار یک انبار پلمب و مورد بررسی قرار گرفت.

درهمین ارتباط محمدهادی مرعشی، معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مورد مشکوکی در انبار کیک‌های پلمب شده چابهار مشاهده نشده و در واقع این بحث به کلی منتفی است.همزمان روز گذشته ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: منشا کیک‌های حاوی قرص تا حدی مشخص شده و پیگیری‌ها ادامه دارد و در یکی از کشورهای همسایه نیز این مورد دیده شده است.

آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده
مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، نوشت: معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: موضوع کیک‌های آلوده و منشاء انتشار خبر آن از طریق دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی استان در حال پیگیری است.

به گزارش فارس، او همچنین از تشکیل جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای بررسی بیشتر ابعاد توزیع کیک‌های مشکوک خبر داد.

درهمین حال کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره مشاهده اجسام خارجی از قبیل قرص و کپسول در بسته‌بندی برخی محصولات کیک، ویفر و… منسوب به ۱۲ برند گفت:

تنها مرجع اظهارنظر در مورد محتوای قرص و کپسول‌ها در بسته‌بندی برخی محصولات کیک و ویفر، آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو است و تا این لحظه گزارشی از وجود داروهای مخدر یا قرص برنج در نمونه‌های ارسالی نداریم.

در همین حال روز گذشته کمیسیون بهداشت مجلس به ماجرا ورود کرد.

به گزارش «ایسنا» قرار است کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دوشنبه هفته جاری در جلسه‌ای با حضور مسوولان مربوطه ابعاد موضوع وجود قرص در کیک‌های بسته‌بندی شده را بررسی کند.

درخبری دیگر دراین ارتباط، سردار مسعود زاهدیان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: پس از بررسی و آزمایش‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر مشخص شد که قرص‌های موجود در کیک‌های خوراکی ماده مخدر نبوده و قرص «هیوسین» بوده است.

آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده
موضوع کیک‌ها در حال بررسی است و فعلا هیچ اثری از قرص‌های خاص مانند قرص برنج در درون این کیک‌ها مشاهده نشده است

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی اظهار کرد: متأسفانه انتشار تصاویر کیک‌های حاوی قرص در سطح کشور سبب بروز نگرانی در بین خانواده‌ها شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: تاکنون هیچ موردی از این کیک‌ها در استان قزوین مشاهده نشده و از مردم انتظار می‌رود از انتشار شایعه در این خصوص جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: به دستگاه‌های نظارتی به ویژه اداره بازرسی و بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تاکید شده است نظارت‌ها و بازرسی‌ها را در این زمینه بیشتر کنند تا مردم دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.

معاون استاندار قزوین به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه نگران نباشند ولی نسبت به موارد بهداشتی و غذایی کودکان و خردسالان کنترل بیشتری اعمال کنند.

آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده
فرماندار بهمئی گفت: کیک‌های آلوده به قرص دیروز شنبه دریکی از مدارس دخترانه راهنمایی این شهرستان در استان کهگیلویه و بویراحمد مشاهده شد. با برنامه ریزی و واکنش سریع آموزش و پرورش کیک های آلوده از بوفه مدرسه دخترانه شهر لیکک جمع آوری شد.

دیروز شنبه با مراجعه ۱۸ دانش آموز ارومیه به یکی از بیمارستانهای ارومیه در مسمومیت در اثر استفاده از کیک های آلوده به قرص اخباری از مسمومیت برخی دانش آموزان در سه شهرستان اشنویه، سردشت و پیرانشهر نیز به گوش می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص مسمومیت دانش آموزان ارومیه و بستری شدن آنها در یکی از بیمارستانهای شهربه خبرنگار مهر گفت:۱۸ نفر از دانش آموزان یکی از مدارس ارومیه با علامت تهوع و شکم درد به بیمارستان طالقانی ارومیه امروز شنبه مراجعه کرده بودند که بعد از چند ساعت تحت نظر و انجام مراقبت ها و آزمایشات پزشکی همه آنها از بیمارستان مرخص شدند.

جواد آقازاده با بیان اینکه پس از اعلام گزارش جلسه ای مبنی بر اینکه این وضعیت به چه علت رخ داده است تنها علایمی که در بین این دانش آموزان مشاهده شده بود دل پیچه و دل درد بود که با بررسی های انجام شده مشخص شد در بین خوراکی ها و فروشگاه مدرسه مورد نظر یک مورد قرص در داخل کیک مشاهده شده است.

وی با بیان اینکه این قرص عواقب خطرناکی ندارد عنوان کرد: از این موارد مشابه در سه شهرستان اشنویه، سردشت وپیرانشهر نیز گزارشاتی داشته ایم که مورد از سوی نهادهای ذیربط در دست بررسی است.

رئیس دانشگاه ارومیه اظهارداشت: این اتفاقات با برنامه ریزی خاصی صورت می گیرد که به دنبال تشویش اذهان عمومی صورت گرفته تا در شرایط فعلی اقتصادی و تحریم ها مردم را نسبت به تولیدات داخلی بدبین کنند.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود