نروژ یکی از مقصدهای عالی برای تحصیل ایرانیان در منطقه اسکاندیناوی است. شمال اروپا، اگر چه منطقه سرد و خشنی است اما به دلیل کیفیت عالی تحصیلی و وضعیت رفاهی مطلوب، یکی از مقصدهای هیجان انگیز و رویایی ایرانیان در نیم قرن اخیر بوده و هم چنان، یکی از بهترین مقصدهای تحصیلی و تحقیقاتی ایرانیان در قاره سبز محسوب می شود.
تحصیل در کلیه رشته ها کلیه مقاطع به زبان انگلیسی در بسیاری از دانشگاه های نروژ، رایگان است و مهم نیست شما از چه کشوری آمده اید. مدرک آیلتس داشته باشید کفایت می کند. بیشترین حقوق ماهانه دانشجویان دکترا توسط دانشگاه های نروژ پرداخت می شود. سخاوتمندی کشور پادشاهی نروژ در پرداخت بورس به دانشجویان مستعد سبب شده تا از ۵ قاره جهان برای تحصیل، رهسپار دانشگاه های نروژ از اسلو تا استاوانگر شوند.
هزاران ایرانی از فرصت تحصیل رایگان در دانشگاه های نروژ در ۲ دهه اخیر قرن بیست و یکم استفاده کرده و در سال ۲۰۲۰ میلادی نیز شاهد حضور صدها ایرانی مشتاق به تحصیل در مقاطع مختلف دردانشگاه های نروژی هستیم که دانستن زبان نروژی، الزام آور نیست.
بورس های تحصیلی نروژ در سال ۲۰۲۰ میلادی از روزهای پایانی دسامبر ۲۰۱۹ میلادی آغاز شده و اگر قصد دریافت ویزای شنگن و تحصیل رایگان دارید، از فرصت های بورسیه دانشگاه های نروژ که به معرفی شماری از آن ها پرداختیم، توجه کنید.
خوشحالیم که معرفی فرصت های تحصیلی و بورسیه نقاط مختلف جهان در روزیاتو، توانسته پاسخگوی بخشی از پرسش های مشتاقان تحصیل در آنسوی آب ها بوده و آن ها را از مراجعه به مراکز رسمی و غیر رسمی اعزام دانشجو به اروپا، بی نیاز کند.
نیازمندی های اپلای بورس های تحصیلی ۲۰۲۰
- حتما باید آیلتس ۶.۵ از ۹ آکادمیک یا تافل اینترنتی (TOEFL ibt) با نمره ۹۰ از ۱۲۰ داشته باشید.
- حتما باید در بازه زمانی هر بورس معرفی شده، اپلای کنید.
- حتما بایستی رزومه آکادمیک خوبی آماده کنید.
- رزومه آکادمیک با رزومه شغلی فرق دارد.
- حتما بایستی با اساتید و مسئول هماهنگی برنامه بورس (program coordinator) رایزنی کرده و اطلاعات تکمیلی بدست آورید.
- کلیه مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه رسمی کنید.
- حتما بیانیه هدف (sop) خوب آماده کنید.
- هر اندازه مقالات isi شما بیش تر باشد شانس قبولی شما بیشتر است. اما این نه شرط لازم است و نه شرط کافی.
- حتما به سایت دانشگاه ها و شرکت های صنعتی و بازرگانی و خدماتی بزرگ نروژی مراجعه کنید و در جریان حمایت های بورسیه آنها از دانشجویان مستعد قرار بگیرید.
بورسهای دانشگاه اسلو
به این لینک بروید.
سایت بورسهای دانشگاه های نروژ
به این لینک بروید.
بورسیه های دانشگاه استاوانگر نروژ
به این لینک بروید.
بورس های دکتری دانشگاه برگن
به این لینک بروید.
فهرست ده ها بورسیه دکتری سال ۲۰۲۰ دانشگاه برگن را در عکس زیر مشاهده می کنید. حتما باید در این سایت ثبت نام کنید.
اگر متقاضی دریافت بورس در مقطع ارشد و دکتری و پسا دکتری هستید و با سوالی روبرو شدید با ذکر رزومه خود، پرسش خود را در بخش کامنت وارد کنید. با دارندگان بورس های ارشد و دکتری این کشور در رشته های مهندسی وعلوم انسانی و پزشکی در linkedin آشنا شده و تعامل کرده و ترفند ها و نکته های حرفه ای را از آن ها فرا بگیرید.
حتما بخوانید: همه چیز درباره بورسیه دکترا نروژ در سال ۲۰۲۰ میلادی
بدون نظر