خرید و فروش اطلاعات دانش آموزان ثروتمند و لاکچری گرد، اقتصاد زیر زمینی جدید و جذاب و پر سودی برای مافیای جدید در اقتصاد روزهای پایانی سده سیزدهم هجری شمسی است. ۵۰ مدرسه از ۱۷۰۰۰ مدرسه غیر دولتی، درسطح لاکچری و ویژه ارائه خدمات می دهند که برخی از مسئولان دارای مدرسه غیرانتفاعی، اکثرا در مناطق شمال شهر تهران سکونت دارند.
این مافیای جدید، از دل مافیای کنکور برخواسته است. مافیای کنکور چه می خواهد؟ کتاب ها را تبدیل به تست و دانش آموزان را ماشین تست زنی کند تا در کنار مافیای پزشکی، صدها هزار نفر را شیفته ورود به پزشکی کند و تنها درصد اندکی، از غول کنکور پزشکی به سلامت عبور کنند و اقتصاد میلیاردی بدون مالیاتی را تجربه کند.
مافیای کنکور، امروزه چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشته است که صرفا مربوط به میکروطبقه بندی ها و آزمون های هفتگی و مشاوره تلفنی و اردودهای تست زنی داخلی نمی شود.
اخیرا به گوش می رسد که برخی از مدیران مدارس غیر دولتی در نقاط مختلف، اطلاعات والدین و وضعیت دانش آموزان مقطع پایین را به مدیران مدارس غیر دولتی در مقاطع بالا تر می فروشند تا سریع تر نسبت به جذب و ثبت نام دانش آموزانی که والدین ثروتمند دارند، اقدام کنند.
به هفته های پایانی سال تحصیلی پر فراز و نشیب ۹۸-۹۹ نزدیک می شویم و رقابت در جذب دانش اموزان موفق پولدار، از اواخر فروردین به اوج می رسد. دانش آموزی که مقطعی را در یک مدرسه غیر دولتی گذرانده و باید مدرسه را به سمت مدرسه غیر دولتی در مقطع بالا تر ترک کند، اکنون با ترفند مافیای جدید، اطلاعاتش ناخواسته به فروش می رسد تا مدیر مدرسه جدید نسبت به ترغیب و تشویق والدین نسبت به ثبت نام دانش آموز در بنگاه خود اقدام کند.
حتما ببینید: شهریههای نجومی مدارس لاکچری تهران
در اینجا، پورسانت فروشنده اطلاعات محفوظ است. به هر حال، هر دم از این باغ بری می رسد.
بعد از برگزاری تورهای لاکچری خارج از کشور و ارائه خدمات ویژه به دانش آموزان مناطق مرفه نشین مدارس غیر دولتی استان تهران، این بار، حرف و حدیث ها درباره فروش اطلاعات والدین ثروتمند دانش آموزان توسط مدارس غیر دولتی، جای شگفتی دارد و پرونده جدیدی را می گشاید که خبر از اقتصاد پر سود مافیای مدارس غیر انتفاعی دارد.
گفته شده که قیمت خرید و فروش اطلاعات دانش آموزان گاها به ۴۰ میلیون ریال هم رسیده است. مدیر مدرسه در مقطع بالاتر، اگر از لیست هایی که خریداری کرده است، ۲۰ دانش آموز هم جذب کند وقتی در عدد n میلیون تومان ضرب شود، گاها به میلیارد می رسد. فراموش نکنیم که مقطع بالاتر الزاما به یک سال تحصیلی خلاصه نمی شود و هر دانش اموز ثروتمند را باید معادل ۳ سال درآمد تضیمن شده بدانیم.
در این مافیای جدید در مدارس غیر دولتی، هم مدیر مدرسه که اطلاعات دانش اموز خود را فروخته و کارش با او تمام شده است، به نان می رسد و بابت خروجش از مدرسه، جشنی دیگر می گیرد! و هم مدیر مدرسه غیر انتفاعی جدید، بابت توسعه صندلی و کارآفرینی در عرصه آموزشی! صندلی مدرسه را به بالاترین قیمت به صورت تضمینی ۳ ساله واگذار کرده است.
شخص تماس گیرنده تلفنی، اطلاعات کامل دانشآموز از اسم، سن، پایه تحصیلی، نقاط قوت و ضعف تحصیلی، آدرس محل زندگی و شغل پدر و مادر را بهطور کامل در اختیار دارد و طی تماس یا پیامکهای تلفنی به این موارد صمیمانه اشاره میکند.
این موضوع در ابتدا ذهن خانواده را به سمت این موضوع میبرد که این تماسها از طرف مدرسه یا آموزش و پرورش منطقه است و قصد کمک تحصیلی به فرزندشان را دارند، بنابراین از آن استقبال کرده و حتی برای جلسه حضوری قراری هم میگذارند، اما وقتی به آدرس ارائه شده میروند، تازه متوجه کار تبلیغاتی از سوی مدرسه غیردولتی، آموزشگاه کنکور یا کلاسهای تقویتی میشوند.
خرید و فروش اطلاعات دانشآموزان ممتاز در مدارس دولتی که برای ورود به مقطع بالاتر در آزمون مدارس سمپاد شرکت کردهاند، یکی دیگر از منابع کسب درآمد مسئولان مدارس غیردولتی است که ظاهرا در برخی مناطق شهر تهران آن را دنبال میکنند.
حتما بخوانید: علت حذف انتگرال از کتب ریاضی مدارس ایران
این ها جاب تعجب ندارد. طبق قانون اساسی، قرار بود آموزش و پرورش برای ایرانیان مجانی باشد. اما اکنون انواع و اقسام مدارس دولتی و غیر دولتی داریم. اکثر قبول شدگان رشته های ممتاز مهندسی و پزشکی و انسانی در کنکور سال های اخیر، دانش آموز مدارس غیر دولتی بودند و نقش مدارس دولتی ۳۱ استان کشور در شکار رتبه های برتر، سال به سال کاهش می یابد.
همه چیز در کشور تبدیل به بیزینس شده است و این یعنی ترویج بی سوادی مدرن. اکنون پیامک هایی در آستانه کنکور ارسال می شود که قبولی فلان رشته در فلان دانشگاه را با قرارداد مکتوب، تضمین می کند! امیدواریم بازرسی وزارت آموزش و پرورش، حضور فعال تری در رصد فعالیت مافیای کنکور و مافیای مدارس غیر دولتی ایفا کند.
تعجب کردم آخرش به سرمایه گذاری در بورس ختم نشد!!?