چرا قد بلند بودن فقط تا نقطه خاصی مفید است و بعد از آن خطرناک می شود؟

چرا قد بلند بودن فقط تا نقطه خاصی مفید است و بعد از آن خطرناک می شود؟

دانشمندان دریافته اند قد بلند می تواند خطر بیش از ۱۰۰ بیماری را افزایش دهد. قد بلند با سرطان و سکته مغزی مرتبط است. جدیدترین مطالعه که در نوع خود بزرگترین مطالعه در این زمینه است، بر روی بیش از ۲۸۰,۰۰۰ نفر شرکت کننده، انجام گرفته است. تقریباً همه شرکت کنندگان مرد و بخشی از پایگاه داده ای به نام برنامه VA Million Veteran بودند. این مطالعه افراد بالای ۱۷۵ سانت را قد بلند در نظر گرفته است.

قد بلند می تواند عامل 100 بیماری باشد!

محققان ژن‌های این شرکت کنندگان را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که برخی از انواع ژن هایی که بر قد تأثیر می‌گذارند با ۱۲۷ بیماری پزشکی مرتبط هستند. این مطالعه با تایید یافته های قبلی، خطر بیشتری برای فیبریلاسیون دهلیزی (ضربان قلب نامنظم) و واریس ساق پا را در این افراد نشان داد.

قد بلند می تواند عامل 100 بیماری باشد!
نتایج به دست آمده، احتمال ابتلا بیشتر به بیماری هایی از جمله نوروپاتی محیطی را نیز نشان می دهد. این بیماری که منجر به ضعف و درد در اندام ها و ضعف عضلانی می شود، نتیجه آسیب عصبی است. محققان قد بلند ژنتیکی را با شرایطی مانند اختلال نعوظ و احتباس ادرار مرتبط دانستند که هر دو با نوروپاتی مرتبط هستند. شرایطی مانند عفونت‌های پوستی و آبسه‌ها، زخم‌های مزمن پا، لخته شدن خون در رگ‌ها و عفونت‌های استخوانی نیز به‌ عنوان موارد خطرناک‌تر شناخته شدند. با این حال، افرادی که قد بلند در نظر گرفته می‌شوند عموماً از مشکلات قلبی عروقی مانند کلسترول بالا یا فشار خون بالا در امان هستند.

قد بلند می تواند عامل 100 بیماری باشد!

این محققان معتقدند قد بلند، فارق از زمینه ژنتیکی، ممکن است به خودی خود یک عامل خطر آفرین باشد. هنوز بررسی های دقیقی در مورد چگونگی تاثیر گذاری قد بلند در ابتلا به برخی بیماری ها فارق از زمینه ژنتیکی بررسی نشده است. اما برخی از تئوری ها می گویند فاصله بیشتر بین اندام های افراد قد بلندتر ممکن است، دلیل مشکلات سلامتی در اندام آنها باشد. خون باید بیشتر در سراسر بدن حرکت کند و این شرایط عروق را تحت تأثیر قرار می دهد. همچنین دلیل دیگر می تواند میزان وزنی باشد که روی پاهای خود تحمل می کنند. افراد قد بلند بیشتر مستعد ناهنجاری های انگشتان پا هستند. قد بلند، فقط حاصل ساختار ژنتیکی نیست، بلکه می تواند به دلیل رژیم غذایی یا محیطی باشد که فرد در آن رشد می کند.

بیشتر بخوانید:

۸ علامت هشداردهنده که بدنتان به شما نشان می‌دهد و نباید نادیده بگیرید

پسر جوان مبتلا به یک بیماری نادر هویتی که ۱۰ شخصیت مختلف در بدن خود دارد

منبع: The Sun
۲ نظر

ورود