ویژگی های عجیب و غریبی که مختص باهوش ها است

ویژگی های عجیب و غریبی که مختص باهوش ها است

شاید باورتان نشود اما این یک حقیقت علمی است: کسانی که گهگاه در حرف های خود از فحش و ناسزا استفاده می کنند از بقیه باهوش ترند. این مسأله در مورد کسانی که عاشق گربه ها هستند هم صدق می کند و آن ها هم باهوش تر از بقیه هستند. اما مشخصه های غیر منتظره و حتی عجیب و غریب دیگری هم وجود دارد که از بالا بودن هوش حکایت دارند.

در ادامه درباره ی ویژگی های عجیبی صحبت خواهیم کرد که تحقیقات نشان داده منحصر به باهوش ترها هستند.

۱- خیلی سریع راه می روند

ویژگی های عجیب مختص باهوش ها

یک رابطه ی مسقیم میان میزان هوش افراد و سرعت راه رفتن آن ها وجود دارد؛ در واقع بالا بودن سرعت راه رفتن تأثیر مثبتی روی توانایی های شناختی دارد. تحقیقات نشان داده کسانی که سریع راه می روند، در مقایسه با آن هایی که کُند راه می روند، در تست های ضریب هوشی حدود ۱۶ نمره امتیاز بالاتری کسب می کنند.

خبرهای بهتری هم برای کسانی که سریع راه می روند داریم، و آن این است که آن ها با سرعت کمتری پیر می شوند. این مسأله هم در مورد نشانه های بیرونی پیری صدق می کند و هم نشانه های درونی آن. هر چه سریع تر راه بروید، مغز شما مدت بیشتری فعال خواهد ماند.

۲- از حمام داغ خوش شان نمی آید

گرفتن یک حمام داغ و آرامش بخش ایرادی ندارد اما دوش آب سرد و کوتاه برای مغز مفید تر است. گرفتن دوش متضاد به طور منظم می تواند حافظه و عملکرد مغزتان را بهبود ببخشد، حال روحی شما را بهتر کند و انرژی بیشتری در طول روز به شما دهد. دوش متضاد یعنی اول ۳ دقیقه با آب داغ دوش بگیرید و بعد یک دقیقه با آب سرد. این چرخه باید ۲ تا ۳ بار انجام شود.

۳- دوقطبی هستند

فقط ۲/۵ درصد از جمعیت دنیا به این اختلال مبتلا هستند. علیرغم اینکه اختلال دوقطبی تأثیر منفی ای برای فعالیت مغز دارد، افراد مبتلا به آن هوش بالاتری دارند. مثلاً ونسان ون گوگ و ارنست همینگوی به اختلال دوقطبی دچار بودند اما این مسأله مانع از آن نشد که به هنرمندان بزرگی تبدیل شوند. کودکانی که به اختلال دوقطبی مبتلا هستند و به موسیقی، هنر و زبان های خارجی علاقه مندند، معمولاً بهترین نتیجه را در این حوزه ها می گیرند.

 ۴- نسبت به احساسات دیگران بسیار حساسند

ضریب هوشی تنها ملاک باهوش بودن نیست، بلکه هوش هیجانی هم بسیار مهم است. این هوش هیجانی بالا است که به افراد اجازه می دهد بهتر از پس اضطراب بربیایند و دیگران را بدون صحبت کردن با آن ها درک کنند. البته هوش هیجانی بالا تأثیر منفی ای هم دارد؛ اینکه می توانید احساسات دیگران را تقریباً به صورت فیزیکی احساس کنید و اغلب واکنش بسیار شدیدی به خشم دیگران دارید.

کسانی که آماده ی صحبت با آدم های جدید و یادگیری چیزهای جدید هستند، اطلاعات مفیدتری در طول زندگی شان کسب می کنند.

۵- صدای غذا خوردن دیگران آن ها را دیوانه می کند

تحقیقات جدید نشان داده بعضی افراد نمی توانند صداهای ناخوشایند را فیلتر کنند و عکس العمل بسیار منفی ای به این صداها دارند. این صداها می توانند بلند نفس کشیدن، شکستن قولنج یا بازی با یک خودکار باشند. به این برخورد عجیب با صداها میسوفونیا یا صدا بیزاری گفته می شود و واقعاً یک اختلال روانی است که نشان دهنده ی بالا بودن هوش هیجانی و توانایی های خلاقانه است.

۶- از فرستادن پیام متنی خوش شان نمی آید

دانشمندان پی برده اند استفاده از پیام متنی و ایمیل می تواند ضریب هوشی را تا حداقل ۱۰ نمره کاهش دهد. نکته اینجا است که تأثیر منفی پیام های متنی از بعضی مواد مخدر به مراتب بیشتر است. کسانی که آنچنان به دادن پیام متنی اعتیاد دارند که زندگی بدون آن برایشان غیرممکن است، سخت می توانند روی یک کار مشخص تمرکز کنند، چون مغز آن ها به جای اینکه واقعاً مشغول آن کار باشد، همیشه آماده ی جواب دادن به پیام ها است.

به علاوه، افراط در فرستادن پیام متنی پیامد منفی دیگری هم دارد. این کار سواد و املای شما را تحلیل می برد چون همه ی گوشی های جدید قابلیت اصلاح خودکار دارند، یعنی برای اینکه املای درست کلمات را به خاطر آوریم نیازی به استفاده از حافظه ی خود نداریم.

۷- بدون شکلات نمی توانند زندگی کنند

شکلاتی که از دانه های کاکائوی واقعی تهیه شده باشد، نه تنها حال روحی ما را بهبود می بخشد، بلکه به عملکرد دستگاه قلبی عروقی بدن کمک می کند. شکلات طبیعی می تواند روی سرعت پردازش اطلاعات هم تأثیر مثبتی داشته باشد، حافظه را تقویت می کند و به ما کمک می کند دقت و توجه بیشتری داشته باشیم.

خوردن شکلات با کیفیت از سرعت پیری مغز هم می کاهد و به این ترتیب ریسک ابتلا به زوال عقل را در سنین بالا کاهش می دهد. اما نباید در خوردن شکلات زیاده روی کنید چون اضافه وزن تأثیر منفی ای بر توانایی های شناختی دارد. اما اگر شکلات با کیفیت بخورید و تعادل را هم در مصرف آن رعایت کنید، این کار می تواند به افزایش هوش و راندمان شما کمک کند.

۸- فکر می کنند هیچ کس از آن ها خوش شان نمی آید

میان نظر دیگران درباره ی شما و میزان هوش آن ها ارتباطی مستقیم وجود دارد، چرا که آدم ها با کسانی که از نظر هوش با آن ها در یک سطح هستند بسیار راحت تر ارتباط برقرار می کنند. به عبارت دیگر، ما دوست داریم با کسانی معاشرت داشته باشیم که هوش آن ها به اندازه ی خودمان است و اختلاف در ضریب هوشی نباید بیشتر از ۱۵ نمره باشد.

ضریب هوشی متوسط ۱۰۰ نمره است که ۸۵ درصد از جمعیت دنیا در این سطح هستند. سعی کنید در یک تست ضریب هوشی شرکت کنید: اگر نمره ی تست تان بالاتر از ۱۱۵ باشد، واضح است که چرا بیشتر آدم ها شما را درک نمی کنند و چرا برقراری ارتباط با دیگران برای شما سخت است.

۹- دائماً به مسائل دشوار و پیچیده فکر می کنند

این مسأله فقط در مورد معنای زندگی صدق نمی کند؛ هر گونه فکری درباره مسائل جهانی و عمیق مثل وسعت جهان، به معنای بالا بودن میزان هوش است. افراد باهوش نمی توانند جلوی فکر کردن خود را بگیرند و واقعاً به دنبال جوابی برای بیشتر سؤالات مهم هستند.

برخلاف کسانی که ضریب هوشی متوسطی دارند، افراد باهوش تر نگرانی بیشتری در مورد مسائل مختلف مثل آینده ی خود و سیاره ی زمین دارند، در حالی که بقیه ی آدم ها بیشتر به مشکلات روزمره اهمیت می دهند.

منبع: brightside
مطالب مرتبط
دیجیاتو
۱۰ نظر

ورود

  • jemz اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

    چه ربطی داشت؟! نه چه ربطی داشت!؟ نـــــــــــه چه ربطی داشت!؟

  • ماجد اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

    به عنوان یه آدم باهوش اعلام می‌کنم که مطلب مسخره‌ای بود.

  • اثمم اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

    بنظرم یه سایت در این حد نباید هر موضوع بدون پایه و اساس علمی رو انتشار بده . متاسفم برای نویسنده این مقاله

  • آترین اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

    چه جالب. قبلا یه مقاله هم خونده بودم که نصف اینهایی رو که شما گفتید برعکسش میشد باهوش.
    کلا خودتون رو درگیر این جور چیزها نکنید. آخر میبینید همین هایی که توصیه شده برای باهوش بودن در اصل باعث پخمه شدن میشه

  • . اسفند ۲۲, ۱۳۹۸

    چرا چرت پرت تحویل مردم میدین جدی چه ربطی داشت؟ نه چه ربطی داشت ؟ نــــــــــــــــــــــــــــــــــــه چه ربطی داشت؟

  • مهدی اسفند ۲۳, ۱۳۹۸

    به عنوان یک ادم معمولی عقیده دارم که به طور میانگین کاملا درست هست

  • بیتا بهمن ۲۵, ۱۳۹۹

    بعضی از مقاله ها واسه هر شخصی مناسب نیست. اون هایی که فکر میکنن این مقاله درست نیست هیچ کدوم یا خیلی کم این ویژگی هارو دارن

  • حنا اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰

    کی‌گفته اعتماد بنفس ندارن؟ کی گفته کدوم دانشمند اشکی برگشته اینو گفته اصلا اینطور نیست اتفاقا خیلیم پرو اعتماد بنفس و احساس میکنیم همه مارو دوس دارن و همینطور هم هست

  • Rose فروردین ۹, ۱۴۰۲

    جدا از مسخره بودن کل مطلب ، چیزی که بیشتر اذیتم کرد این سوال بود که فرستادن پیام متنی واقعا چه ربطی به هوش داره ؟؟ درمورد تیپای شخصیتی میدونین؟ اگه آره باید اینو بدونین که درونگرا ها اصلا از پیام صوتی یا تماس گرفتن خوششون نمیاد و بیشتر با پیام متنی اوکی هستن. اگه اینطوریه کل درونگرا ها خنگن!

  • ارغوان جونز تیر ۱۱, ۱۴۰۲

    دوستان یکی از نشانه های آدم باهوش اینه که اصلا خودشون رو باهوش نمیدونن و متواضعند اصلا دنبال اثبات این موضوع به خودشون و دیگران نیستند برعکس مدام فک میکنن باید ی چیزی یادبگیرند حالا تو هی کامنت بذار من این نشونه رو داشتم من این نشونه رو داشتم 🤣🤣🤣🤣