فیزیوتراپی در منزل

فیزیوتراپی در منزل

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

فیزیوتراپی در منزل خدمتی است که باید فقط به واسطه یک متخصص فیزیوتراپی مجرب صورت گیرد. باید بدانید که تمرینات فیزیوتراپی به تمرینات حرکتی و روشی فیزیکی اطلاق می شود که برای کاهش درد و افزایش تحرک مفاصل بیمار استفاده می شود. کارشناسان در این رشته اغلب تمرینات فیزیوتراپی را برای درمان بیماران تجویز می کنند که این برنامه درمانی شامل مراحل : بررسی های اولیه، تشخیص، برنامه ریزی دقیق درمانی، مداخله و ارزیابی توسط متخصص مجرب و حرفه ای است.

کاربرد فیزیوتراپی در منزل تهران چیست؟

مواردی که متخصصین فیزیوتراپی می توانند به درمان بیمار کمک کنند:

  • افزایش قدرت و انعطاف پذیری در بدن
  • افزایش تحرک و آزادی حرکت کردن
  • تنفس راحت تر
  • کاهش درد
  • کمک به استقامت بیمار
  • جلوگیری از مصدومیت

نکته مهم این است که استفاده از تکنیک های فیزیوتراپی بیمار را قادر می سازد که فعالیت های عادی روزانه اش که دوست دارد و برایش اولویت دارد را دوباره از سر بگیرید.

چرا فیزیوتراپی در منزل تاثیر بیشتری دارد؟

 فیزیوتراپی در منزل تهران می تواند با برنامه ی زندگی بیمار و خانوادهایشان هماهنگ شود و نه با برنامه ی محدود مراکز کار درمانی و کلینیک ها.

بیماران اکثرا از این مسئله شکایت دارند و اذعان می کنند چیزی که مانع از دنبال کردن و پیگیری مداوم درمانهای فیزیوتراپی و کاردرمانی شان می شود، این  مشکل است که زمان جلسات فیزیوتراپی را طوری باید تنظیم کنند که هم با برنامه ی مراکز درمانی و هم با برنامه ی زندگی شخصی شان هماهنگ باشد و همین مسئله مشکلات زیادی را برای خود و اطرافیان شان بوجود می آورد .

اما شما وقتی از یک مراکز کار درمانیو یا کلینیک فیریوتراپی درخواست جلسه ی فیزوتراپی در منزل را می کنید، می توانید زمان جلسات درمانی تان را در وقت های آزاد خودتان تعیین کنید، نه در وقت هایی که مراکز برایتان تعیین می کنند.

متخصصان مجرب فیزیوتراپی میتواند با بررسی دقیقی که انجام می دهند مشخص کنند که در اصل چه مسئله ایی در به وجود آمدن مشکل  بیمار تاثیرگذار است به طور مثلا ممکن است آنها به فرد پیشنهاد دهند که برای کاهش دردشان در نحوه ی نشستن، یا سر پا ایستادن شان، و حتی خوابیدن شان و در نهایت به طور کلی انجام تمام فعالیت های روزانه شان تغییراتی بدهد.

وقتی فیزیوتراپ وارد منزل شما می شود، می تواند محیط پیرامون بیمار را به دقت ارزیابی کند تا  عواملی که موقعیت های نامناسبی را برایتان ایجاد می کند را مشخص نماید و در نهایت طبق اطلاعات به دست آمده پیشنهادهای آسانی که فیزیوتراپیست سریعا برای حل این مشکلات به شما خواهد داد، که می تواند تغییراتی را در زندگی تان به وجود آورده و  به روند بهبودی شما کمک کند.

تمرین ها توسط درمانگر دقیقا در محلی در منزل  به بیمار آموزش داده می شوند که بیمار می خواهد در آنجا بطور مرتب این تمرینات را انجام دهد .

اکثرا محیط مراکز کاردرمانی،  بطور مناسبی برای فیزیوتراپی بیماران ترتیب داده شده است. اما وقتی شما به خانه برمی گردید و مجبورید این تمرین های مهم را در خانه تکرار کنید، قطعا به مشکل بر خواهید خورد. تعداد کمی از ما جایی مناسب در منزلشان داریم که شبیه محیط یک کلینیک درمانی است .

فیزیوتراپ که به منزلتان می آید می تواند از آنچه در دسترس شماست استفاده کند و به شما آموزش دهد که چگونه تمرینات خود را در محیطی که باید آن ها را انجام دهید، اجرا کنید .

یک متخصص حرفه ای و  با تجربه که بیماران را در منزل ویزیت می کند، می تواند دکوراسیون، مبلمان و محیط منزل بیمار را طوری تغییر دهد که دنبال کردن برنامه ی تمرینی درمانی، برای  فرد بیمار آسان تر شود.

تمرینات  درمانی شما به امور خانوادگی تبدیل می شود؟

یکی از معضلاتی که اکثرا بیماران و خانواده هایشان با آن درگیر هستند این است که بیماران باید دقت داشته باشند که اگر برای اجرای تمرینات خود نیاز به کمک دارند، اینکه باید پس از بازگشت به منزل به خانواده هایتان توضیح دهید که چه تمریناتی را باید  برایتان انجام دهند، قطعا یرای شما مشکل خواهد بود.

هنگامی که درمانگر شما به منزلتان می آید، می توانید به راحتی آن افرادی از خانواده تان را که می توانند در منزل به شما کمک کنند را همراه کنید و مطمئن باشید که آنها توسط متخصص به طور صحیح  آموزش می بینند.

اگر فیزیوتراپی در منزل تهران را انتخاب کردید، دیگر نیازی به رفت و آمد نخواهد داشت و می توانید پس از  هر جلسه ی درمانی استراحت کنید و به بدن تان فرصت ریکاوری بدهید.

فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل

سکته مغزی، در اثر عدم خون رسانی به مغز در فرد ایجاد می شود. این قطع خونرسانی میتواند در نتیجه، گرفتگی (سکته نو  ایسکمی) و یا در اثر خونریزی (سکته نوع هموراژیک) بوجود بیاید .هدف فیزیوتراپی و بازتوانی به دنبال سکته ی مغزی کمک کردن به بیمار برای باز آموزی مهارت هایی است که بیمار  به دنبال سکته از دست داده است

متخصصین فیزیوتراپی در برطرف کردن ناتوانایی های مربوط به نواقص حسی و حرکتی تخصص کاملی دارند . آن ها تمام جنبه ها ی آناتومی و فیزیولوژی مربوط به عملکرد طبیعی را می دانند. آنها قدرت، استقامت، دامنه ی حرکتی، اشکالات راه رفتن و نواقص حسی این بیماران را ارزیابی می کنند و در نهایت  برنامه ی توان بخشی مخصوص خود فرد را با هدف ایجاد کنترل روی عملکرد های حرکتی، طراحی دقیق  می کنند .

شدت عوارض سکته و توانایی افراد برای بهبودی بسیار متفاوت است .بر طبق تحقیقات بیمارانی که در یک برنامه ی توانبخشی متمرکز و اختصاصی شرکت می کنند نسبت به افرادی که به دنبال سکته توان بخشی نشده اند، عملکرد بهتری دارند.

بهبودی از سکته ی مغزی امکان دارد تجربه ای طولانی و بسیار خسته کننده باشد. طبیعی است که در میان راه با مشکلات رو به رو شوید ؛ با این حال، داشتن تعهد و انگیزه و تلاش برای پیشرفت ، بیشترین فایده را به فرد می رساند.

تمرین درمانی  و یا فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل

بیماری که دچار سکته مغزی شده است، پس از ترخیص از بیمارستان با مشکلات جدید و بسیاری  از جمله :

  • ناتوانی در راه رفتن و حرکت اندام های یک سمت بدن
  • بی حسی یک سمت صورت و گاه عدم توانایی در غذا خوردن
  • مشکلات دفعی
  • مشکل در تکلم
  • مشکلات حافظه

درد در اندام ها خشکی عضلات و… رو به رو خواهند شد. به همین علت است که از تمرین درمانی و فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل برای بهبود وضعیت جسمانی افراد استفاده می شود. تمرین درمانی در راستای توان بخشی بیمار انجام می شود و شامل ورزش ها و تمریناتی است که به تحت کنترل در آوردن عضلات فلج بدن بیمار سکته مغزی کمک می کنند.

باید اشاره کرد که نیمی از بدن فرد مبتلا به سکته مغزی مانند بدن یک نوزاد می ماند و حرکت اندام ها در اختیار خود بیمار نبوده و انجام هیچ حرکت ظریفی مانند: حتی تکان دادن انگشتان دست هم ممکن است به سختی صورت گیرد. بنابراین متخصص فیزوتراپ برای بهبود بیمار مبتلا به سکته مغزی تمرینات فیزیکی ساده ای را در درمان به روش فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل به بیمار آموزش می دهند.

برای مثال: از بیمار می خواهد که در ست های ده  تایی، با کمک دست سالمش، دست دیگرش را تا بالای سرش برده و  تا چند ثانیه نگه دارد و یا با پای آسیب دیده خود، وزنه بسیار سبکی را حرکت دهد. این تمرینات باعث تقویت عضلات می شوند. همچنین بیمار با تمرکز روی حرکت دادن اندامهای خود، مجددا شیوه کنترل کردن آنها را آموزش میدهد. نکته اصلی اثر بخشی این تمرینات، تداوم در انجام آنها است.

بدون نظر

ورود