تصاویری از آگوری ها؛ فرقه‌ مذهبی آدمخوار هند که گوشت انسان، مدفوع و سم می‌خورند

تصاویری از آگوری ها؛ فرقه‌ مذهبی آدمخوار هند که گوشت انسان، مدفوع و سم می‌خورند

تصاویر باورنکردنی زندگی اعضای یک فرقه مذهبی آدمخوار که در گورستان ها زندگی کرده، از جنازه های مردگان به عنوان قربانی استفاده کرده و گوشت انسان می خورند را به تصویر کشیده است. یان اسکوارا، موفق شده تصاویری از فرقه مذهبی آگوری که فرقه ای بسیار گوشه نشین و بدور از انظار عمومی است در واراناسی هند را به ثبت برساند. یکی از تصاویر مردی را نشان می دهد که سرش را به پشت خم کرده و دست هایش را بالا می برد، پیش از آنکه از دهان یک جمجمه واقعی انسان بنوشد.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

در تصویری دیگر مردی را می بینیم که جمجمه قرمز شده یک انسان را در دست دارد و نشسته است در حالی که صورتش با یک غبار سفید ترسناک پوشانده شده است. یان اسکوارا، ۳۸ ساله و اهل لهستان در حال عبور از منطقه واراناسی در هند بود که با اعضای فرقه مذهبی آگوری در گورستانی در این منطقه مواجه شد. آگوری ها به ریاضت و مرتاضی باور دارند- سبکی از زندگی که در آن پیروان تمام لذت ها را بر خود ممنوع کرده و تنها به دنبال اهداف عرفانی خود هستند.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

در طی ۴ روز، یان چیزهای زیادی در مورد مردمان آدمخوار آگوری یاد گرفت. این مردمان که بیشتر به خاطر مراسم خاصشان پس از مرگ شناخته می شوند، آدمخواری نیز می کنند. اگر چه آن ها خدای هندوی شیوا را پرستش می کنند اما آگوری ها راه و روشی مخالف سبک دوری از خشونت هندوها دارند.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

اسکوارا درباره این مردمان آدمخوار می گوید: «گفته می شود که آگوری در فضایی بین مرگ و زندگی است. آن ها معمولاً نزدیک به گورستان ها زندگی کرده و از جنازه ها روغن انسانی می گیرند. مراسمات پس از مرگ نیز در مذهب هندو ممنوع و زشت انگاشته می شود اما آگوری ها با آن مخالفند. آن ها سیستم عقاید خود را دارند که بر اساس نذر کردن برای خدایشان و خوردن چیزهای فاسد مانند گوشت انسان، مدفوع یا سموم انجام می گیرد. آگوری های بسیاری هستند که ترجیح می دهند در این سنت های باستانی شرکت نکنند».

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

این عکاس لهستانی در ادامه در مورد این فرقه مذهبی عجیب و غریب چنین می گوید: «به جای آن، آن ها در تغییرات اجتماعی مثبت شرکت می کنند، حتی یکی از روسای جمهور سابق هند نیز از مردمان آگوری بوده است. با این وجود برخی در بیرون از جامعه و در انزوا زندگی کرده و ریاضت را به نهایت حد ممکن خود می رسانند.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

آگوری ها علاقه ای به بازدید کنندگان به ویژه توریست ها ندارند زیرا زندگی آن ها بر نیایش و مدیتیشن متمرکز است. بعد از آشنایی با مرد جوانی که قبلاً آگوری بود توانستم با آن ها دیدار کنم».

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

آگوری های آدمخوار تنها گوشت انسان های مرده را می خورند و اغلب از جنازه مردگان به عنوان قربانی و نذر برای ارتباط برقرار کردن با خدایان فرقه خود استفاده می کنند. ریاضت در این فرقه از طریق خلاص شدن از دست شهوت، طمع و شرم به طور کلی بدست می آید.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

به همین دلیل مردمان آگوری لباس بسیار اندکی می پوشند تا هرگونه شرم و حیایی را که نقطه ضعف می دانند از خود دور کرده باشند. همچنین آن ها هیچ علاقه ای به شهرت یا بدنامی ندارند.

آگوری ها فرقه مذهبی آدمخوار در هند

اسکوارا در ادامه در مورد این فرقه مذهبی خاطرنشان می کند: «پیدا کردن کسی که مرا برای دیدن آن ها ببرد دشوار بود. باید اعتراف کنم که دیدن این همه جمجمه ترسناک است. آن ها رفتارهای عجیبی از خود نشان می دهند، گاهی اوقات جیغ می زنند یا دور خود می چرخند. توصیف فرقه آگوری دشوار است زیرا فلسفه بسیار پیچیده ای دارند. هیچ قانونی در مورد شیوه رفتار آن ها وجود ندارد. بسیاری راه های شخصی و خاص خود را دنبال می کنند».

بیشتر بخوانید: ۱۰ داستان واقعی آدمخواری که برای زنده ماندن رخ داده است [قسمت دوم]

منبع: mirror
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۴ نظر

ورود

  • علی خرداد ۱۸, ۱۳۹۹

    هند میشه گفت بدترین کشورای دنیاست. به جز معدود شهرهای هند بقیه شهرها خیلی خرافاتی هستن و به صورت فرقه ایی اداره میشن.
    شاید حدود ۱۰۰ میلیون نفر تو شهرایی مثل بمبئی دهلی حیدراباد زندگی کنن که یه جریان عادی زندگی توشون هست. اما بقیه خیر.
    بقیه هر کدوم دین و مذاهب خودشونو دارن که یکی از یکی بدتره. اینا خوبه مرده ها رو میخورن. اما تا همین ۵ سال پیش شکار ادم برا قربانی و خوردن تو مراسم مذهبی واقعی و قانونی بود. یعنی غیر قانونی نبود. ثاگیسم یه مذهب دیگه بود که کشتن و قتل عام رو میپرستیدن یعنی طرف میخواست به ایم مذهب ایمان بیاره باید میرفت ادم میکشت. جالب این بود مردم مخالفتی نداشتن. چون خودشون بدتر از اونا بودن. دولتشونم زیاد به این چیزا کار نداره و این مسائل رو به دولت محلی سپرده و تنها کاری که کرده اینه این قبیله نره اون قبلیه رو شکار کنه یا این مذهب یا فرقه فقط تو منطقه ایی که توش هست فعالیت داشته باشه و تو منطقه ی دیگه نره. نفهمیدم چرا بهش میگن بزرگترین دموکراسی دنیا. البته بزرگ که هست ولی دموکراسی فکر نکنم باشه.

    • داوود اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰

      با سلام من چند سالی هند زندگی کردم این داستانی که شما گفتید کاملا غلط و بی اساس،به شما توصیه میکنم یه نگاهی به زندگی ودین و دولت تو ایران داشته باشید

    • امیر کلهر فروردین ۱۷, ۱۴۰۱

      مرسی عالی گفتی

  • سجاد تیر ۲, ۱۴۰۲

    انشا الله با آمدن مهدی (عج) هدایت بشوند.