سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
به جرات میتوان گفت در حال حاضر خانهای نیست که در آن تلویزیونی روشن نباشد.
تلویزیون های قدیمی اغلب رخت بر بسته اند و سری های جدید تلویزیون ال سی دی، ال ای دی و OLED جای آنها را گرفته اند و روز به روز بر کیفیت و امکانات آنها افزوده می شود.
امروزه تلویزیون به عنوان یک رسانه به صورت روزمره در زندگی اغلب خانواده ها تاثیر گذار است این تاثیر هم به لحاظ رفتاری و هم به لحاظ نگرشی مشهود است.
تلویزیون های جدید با توجه به اینکه دارای امکانات بیشتر و بروز تر می باشند صرف نظر از ماهیت کلی آنها می توانند تاثیری مثبت و یا منفی در خانواده ها داشته باشند که این بررسی در حیطه این مقاله نمی گنجد.
راهنمای خرید تلویزیون
شاید در نگاه اول خرید یک تلویزیون به ظاهر ساده باشد اما زمانی که تصمیم به خرید تلویزیون میگیریم و راهی بازار و مراکز فروش میشویم با انبوهی از مدلهای متفاوت و مارکهای مختلف مواجه خواهیم شد که هرکدام دارای امکانات و قابلیت هایی متفاوت می باشند به علاوه انتخاب تلویزیون به لحاظ سایز نیز محدوده این انتخاب را گسترده تر می نماید.
یکی از از مولفه هایی که در خرید تلویزیون خیلی تاثیرگذار میباشد بحث قیمتی آن است.
افزایش بی سابقه قیمت ارز در چند ماه گذشته و همچنین قطع همکاری چندین شرکت معروف با بازار ایران باعث شده است که قیمت این کالا به سرعت افزایش یابد و حتی کمبود موجودی آن در بازار داخلی به وضوح احساس شود.
در گفتگو با یک فعال بازار لوازم خانگی به این موضوع اشاره میکند که نوسانات ارز به صورت مستقیم در خرید تلویزیون تاثیرگذار است به خصوص زمانی که شرکت ها کالاهای خود را در بازار عرضه نمی کنند و یا واردات کاهش می یابد.
این فعال بازار لوازم خانگی اضافه میکند که به خاطر نوسانات ارزی کمتر شرکت و یا شخصی هست که در این بازار فعال بوده باشد و در چند سال گذشته متحمل ضرر های ناشی از نوسانات ارزی نشده باشد زیرا مصرف بازار داخل اغلب برندهای خارجی می باشد که در کشورهایی همچون کره ، مصر و چین تولید می شوند و این محصولات از زمان ثبت سفارش تا واردات آنها حدوداً یک الی دو ماه زمان نیاز دارند که از مبداء وارد بازار مصرف شوند ، که در این مدت زمان قیمت ارز با نوسانی که ایجاد میکند سود واردکننده و حتی فروشنده را از بین میبرد و در نتیجه در چندین نوبت قیمت کالا افزایش می یابد.
یکی دیگر از از دلایلی که تمایل مصرف کننده به خرید تلویزیون های خارجی را افزایش داده است نبود برند با کیفیت و قابل اعتماد داخلی می باشد.
در حال حاضر اغلب برندهایی که در داخل تولید می شوند در آنها از قطعات چینی و یا با کیفیت پایین استفاده می شود که در مقایسه با مشابه خارجی از کیفیت قابل قبول و مطلوبی برای مصرف کننده برخوردار نیست ، در نتیجه مصرف کننده به این باور تمایل پیدا میکند که مبلغ بیشتری را بپردازد و آنچه را که برای وی محرز شده که دارای کیفیت و کارایی بهتری است تهیه نمایند.
ایجاد تعادل نسبی در قیمت ها با خرید تلویزیون از شهرهای مرزی
در چند سال اخیر و با شدت گرفتن تحریم ها و بسته شدن تدریجی مبادی واردات رسمی کم کم شهرهای مرزی نسبت به واردات محصولات خارجی فعال تر شدند که این واردات بیشتر به صورت کولبری و ته لنجی صورت میگیرد.
اما باز چون خرید واردکننده در شهرهای مرزی به صورت ارزی می باشد آنان نیز از نوسانات ارزی در امان نیستند و تاثیر قیمت ارز در مناطق مرزی به سرعت بر روی کالاها اعمال می شود.
با این حال خرید از مناطق مرزی باعث شده است تا حدودی تعادل نسبی برای خانواده های کم بضاعت جهت خرید به وجود بیاید که با قیمت مناسب تر بتوانند کالای خود را تهیه نمایند هر چند که این نوع واردات درصد ناچیزی از تقاضای کشور را تشکیل میدهد ولی باز هستند کسانی که بضاعت مالی مناسبی ندارند و حاضرند به خاطر اینکه کالا را با قیمت مناسبتری تهیه نمایند صدها کیلومتر مسافرت را تحمل نمایند تا به شهرهای مرزی جهت خرید تلوزیون با قیمت مناسب سفر کنند.
بررسی انواع تلویزیون ها در بازار ایران
عمده محصولات صوتی تصویری در بازار ایران از آن سه شرکت سونی ، سامسونگ و الجی میباشد.
تلویزیون سونی
تلویزیون های سونی اغلب در کشور مالزی تولید و مونتاژ میشوند و روانه بازارهای جهانی می شوند.
قیمت محصولات سونی به مراتب بیشتر از از دو برند ال جی و سامسونگ می باشد هر چند که این افزایش قیمت دلیل افزایش کیفیت و ساخت بهتر نیز در تلویزیون های سونی شده است اما باز با وجود قیمت بالاتر تلویزیون های سونی در بازار داخل هنوز طیف مصرف کننده قابل توجهی را دارد.
تلویزیون ال جی
تلویزیون های ال جی در حال حاضر درکشور کره جنوبی و مصر مونتاژ میشوند ، مدل های متنوع تری نسبت به سونی دارند که برای بازار مصرف قدرت انتخاب بیشتری را به مصرف کننده می دهد ، به علاوه در سایز بندی نیز دارای تنوع مدل می باشد .
برای نمونه تلویزیون سونی در سایز ۴۳ اینچ محدود به یکی دو مدل می باشد اما تلویزیونهای ال جی در سایز ۴۳ اینچ چندین مدل متفاوت دارند.
در مقایسه با تلویزیون های سونی ، برند الجی در رده پایین تر از سونی به لحاظ کیفیت قرار می گیرد اما به لحاظ بازار فروش تلویزیون های ال جی بالاتر می باشند و کیفیت و امکانات قابل قبولی دارند که مصرف کننده نیز بیشتر متقاعد به خرید تلویزیون ال جی میشود.
تلویزیون سامسونگ
تلویزیون های سامسونگ تولید و مونتاژ مصر و مجارستان میباشند.
این برند تقریباً از نظر کیفیت هم رده ال جی می باشد ولی به لحاظ امکانات از الجی پایینتر است با این تفاوت که تلویزیون های سامسونگ در سایز های پایین همچون ۳۲ و ۴۳ کیفیتی به نسبت کمتر از ال جی را دارند اما در سایز های بالاتر همچون ۵۵ و ۶۵ اینچ که سری کیو ال ای دی را تولید نموده است در کیفیت قابل رقابت با تلویزیون های ال جی و حتی تلویزیون های سونی نیز می باشد.
قیمت تلویزیون های سامسونگ و الجی در بازار ایران و در مدلهای هم رده تقریباً در یک سطح میباشند.
راهنمای انتخاب تلویزیون مناسب
اگر قصد خرید تلویزیون را دارید در چند جمله به صورت ساده راهنمای خرید تلویزیون را را خدمت شما بیان می کنیم
سایز صفحه نمایش
از مهمترین فاکتورهای انتخاب تلویزیون سایز صفحه نمایش آن است انتخاب سایز صفحه نمایش بسته به فاصله شما در زمان تماشای تلویزیون با تلویزیون می باشد که در جدول زیر راهنمای آن آماده است.
میزان فاصله از تلویزیون به متر | سایز صفحه نمایش |
١ تا ٢ متر | ٢٨ تا ٣٢ اینچ |
٢ تا ٣ متر | ۴٠ تا ۴٣ اینچ |
٣ تا ۴ متر | ۴٩ تا ۵٠ اینچ |
۴ تا ۴.۵ متر | ۵۵ تا ۶٠ اینچ |
۴.۵ تز ۵ متر | ۶۵ اینچ |
۵ تا ۶ متر | ٧٠ اینچ |
کیفیت تصویر تلویزیون
رزولوشن تصویر یکی از مولفه های مهم و تاثیرگذار در کیفیت تلویزیون می باشد .
رزولوشن از نظر سختافزار تلوزیونی، به تعداد پیکسلهایی برمیگردد که تصویر را در تلوزیون تشکیل میدهد.
به صورت کلی در تلویزیون ها ی موجود فعلی به لحاظ کیفیت تصویر به ( HD – FULL HD – ۴K )تقسیم میشوند.
برای مثال : Full HD یک رزولوشن عمودی است که از تعداد ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل پشتیبانی می کند .
امکانات تلویزیون
مردم معمولا هر ١٠ سال یک بار تلویزیون جدید خریداری میکنند، پس اگر در انتخاب خود دقت نکنید مجبور میشوید، یک کالا نامناسب را برای ١٠ سال تحمل کنید ، یا اینکه مجبور به خرید زود هنگام تلویزیون بعدی خود شوید. از طرفی قیمت تلویزیون ارزان نیست و با افزایش نرخ ارز قیمت تلویزیونها نیز مانند دیگر کالاهای الکترونیکی به شدت افزایش یافته است. پس بهتر است، در انتخاب خود نهایت دقت را داشته باشید.
هوشمند بودن تلویزیون ( دارای پورت شبکه و یا وای فای باشد)
طراحی ظآهری ( ضخامت قاب دور تلویزیون ، قطر تلویزیون ، شکل پایه ها و ظاهر کلی )
مشخصات فنی ( کیفیت تصویر ،کیفیت صدا ، امکاناتی همچون تیونر دیجیتال و کارت های مهم )
درگاههای ورودی و خروجی ( تعداد درگاههای ارتباطی یو اس بی و اچ دی ام ای و اتصالات )
جمع بندی
شاید در قدم اول خرید یک تلویزیون کار ساده ای به نظر بیاید اما در واقع و عمل فاکتورهای زیادی در انتخاب آن دخیل هستند که میتوانند در انتخاب تلویزیون و قیمت نهایی آن تاثیر گذار باشند امیدوارم با این مقاله توانسته باشیم شما را در جهت آشنایی با خرید تلویزیون مناسب یاری کرده باشیم .
جهت آشنایی و راهنمایی خونندگان و همراهان گرامی روزیاتو ، فروشگاه بانه شاپ به آدرس banehshop.com با بیش از ١٠ سال سابقه فعالیت در زمینه فروش تلویزیون و خرید از بانه آماده ارائه مشاوره تخصصی ( شماره تماس ٠٨٧٣۶٣۴۵١٠٠) در زمینه انتخاب تلویزیون مناسب به هموطنان عزیز میباشد.
تلویزیون فقط سونی ، یگبار بخر تا آخر عمر استفاده کن .
کیفیتش خداشاهده خیلی عالی تر از رقباست خیلیییییی
سونی مثل هیچکداااااااام
من هم سونی گرفتم کیفیتش عالی هست
درسته یک کم قیمتش نسبت به برندهای ال و سامسونگ بالاتر ولی واقعا ارزش خرید هم داره
یکبار بخر یک عمر استفاده کن.