آمار قربانیان ویروس کرونا در دنیا از مرز نیم میلیون نفر گذشت.
روز گذشته منابع رسمی از رسیدن شمار کشته شدگان بیماری کووید-۱۹ به ۵۰۰،۱۰۸ تن خبر دادند.
این در حالی است که کارشناسان معتقدند رقم واقعی می تواند بسیار بیشتر باشد.
از زمان آغاز شیوع جهانی ویروس کرونا در سال گذشته، نهادهای بهداشتی سرتاسر دنیا در تلاش برای کنترل ویروس مرگبار کرونا بوده اند که تا به امروز بیشتر از ۱۰ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده است.
بریتانیا یکی از کشورهایی است که وخیم ترین شرایط را از نظر شیوع ویروس کرونا دارند. دولت این کشور به دلیل نداشتن اطلاع رسانی شفاف و عدم اقدام به موقع در آغاز بحران، مورد شدیدترین انتقادات قرار گرفته.
ایالات متحده آمریکا بالاترین آمار مرگ و میر بر اثر بیماری کووید-۱۹ در دنیا را دارد، به طوری که طبق آمارهای اعلام شده، شمار کشته های آن به ۱۲۸،۱۵۲ نفر رسیده. بعد از آمریکا، برزیل با ۵۷،۱۰۳ کشته، بیشترین آمار مرگ و میر بر اثر این ویروس در دنیا را دارد.
بریتانیا که آمار رسمی اعلام شده توسط آن به ۴۳،۵۱۴ کشته رسیده، مقام سوم را از نظر آمار مرگ و میر بر اثر کووید-۱۹ در دنیا دارد.
با این حال، تصور می شود رقم واقعی قربانیان کرونا در بریتانیا حدود ۱۰ هزار نفر بیشتر از آمار اعلام شده باشد. این تخمین بر اساس آمار مرگ های ثبت شده در این کشور زده شده.
منشأ این بیماری را یک بازار فروش مواد غذایی در شهر ووهان چین، در سال گذشته می دانند و طبق ادعاهای مطرح شده اولین مورد ابتلا به این بیماری در اروپا به ماه ژانویه ی سال جاری میلادی برمی گردد.
از آن زمان دولت ها دست به اقدامات محدود کننده برای جلوگیری از گسترش بیماری زده اند، اما دانشمندان نسبت به احتمال شروع موج دوم بیماری به دنبال کاهش آمار مبتلایان هشدار می دهند.
ایتالیا که اولین کشور اروپایی بود که دست به قرنطینه و اجرای محدودیت زد، تا به امروز ۳۴،۷۱۵ کشته بر اثر ویروس کرونا داشته.
آمار کشته های اسپانیا ۲۸،۳۴۱ تن اعلام شده که بعد از فرانسه با ۲۹،۷۷۸ کشته، در مقام بعدی قرار می گیرد.
آلمان از ماه گذشته شروع تست گیری گسترده کرد، امری که سبب شد این کشور بتواند آمار مرگ و میر خود را زیر ۱۰ هزار تن نگه دارد.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، به تازگی هشدار داده هنوز راه زیادی تا پایان بیماری کووید-۱۹ باقی مانده و از مردم کشورش خواست فاصله گذاری اجتماعی را سفت و سخت رعایت کنند.
نخست وزیر بریتانیا که به خاطر رفع سریع محدودیت های کرونایی مورد انتقاد قرار گرفته، اخیراً در مصاحبه ای گفته: «شاید فکر کنید که خودتان جاودانه هستید و چیزی تان نخواهد شد، اما ویروسی که با خود حمل می کنید می تواند خانواده و دوستان تان را به کشتن دهد.»
«من دنبال تعطیلی دوباره نیستم اما هر زمان که در منطقه ای شاهد شیوع بیماری باشیم، این اختیار را به مقامات محلی می دهیم که هر کسی که مبتلا شده را قرنطینه کنند، آزمایش بگیرند و هر تعطیلی ای که لازم باشد را اعمال کنند.»
بدون نظر