تصاویری از صحنه قتل طی قرن گذشته که دوربین خبرنگاران ثبت کرده‌اند

هشدار: عکس‌های این مطلب برگرفته از جنایت‌های حقیقی و هولناک است.

تصاویری از صحنه قتل طی قرن گذشته که دوربین خبرنگاران ثبت کرده‌اند

صحنه قتل از هر نوعش که باشد در چشم مخاطبان عذاب‌آور است. اما جالب اینجاست ثبت عکس‌های صحنه‌ی جرم نقشی بسیار مهم در مستندسازی تاریخی دارند، امری که قطعاً از نظر افراد بسیاری بعید به نظر می‌رسد. این عکس‌ها و اسناد (که در این مطلب به صورت دیجیتالی رنگی شده‌اند) گرچه خون‌آلود و حتی حال‌به‌هم‌زن هستند، روزنه‌ای به سبک زندگی در برهه‌ای خاص می‌گشایند که اغلب کسی به آن‌ها توجهی نمی‌کرده.

مثلاً طی مدت مدیدی از قرن بیستم جرم‌های سازمان‌یافته حاکم محله‌های نیویورک بود. اما حوادث وحشتناکی که قاتلان رقم می‌زدند شکل زندگی در خیابان‌های جرم‌خیز را نشان می‌دهد و عکس‌هایشان نیز گذشته را برایمان زنده می‌کند. در این میان آرتور فِلیگ، ملقب به ویگی شاید تنها فردی بوده که عکس‌های استادانه‌ای از این حوادث را به ثبت رسانده. او که زاده‌ی اکراین بود و از ده‌سالگی به آمریکا مهاجرت کرد و در چهارده‌سالگی هم عکاس مستقل شد، مشهورترین عکاس صحنه‌ی جرم در نیویورک نام گرفت.

فلیگ انگار حس ششمی داشت که زمان و مکان وقوع جرم را بو می‌کشید و اولی نفری بود که در آن مکان‌ها حاضر می‌شد. اما بعدها مشخص شد که حس ششمی در کار نبوده و ‌فقط به بیسیم پلیس دسترسی داشته. در هر حال عکاسی‌های او از صحنه‌های قتل، خودکشی، آتش‌سوزی‌ها و بسیاری دیگر از این قبیل رخدادها تا همین امروز هم خارق‌العاده و خاص محسوب می‌شده.

همچنین شوخ‌طبعی‌اش نیز به او در ثبت این لحظات کمک می‌کرد. مثلاً اینکه سال ۱۹۳۶ او سر صحنه‌ی قتلی (مورد ۱۷) حاضر شد که بدن مردی را داخل صندوقی گذاشته بودند. قطعاً ممکن نبود که بتواند این تصویر را در روزنامه‌ها چاپ کند. بنابراین خودش هم جلوی دوربین ایستاد و عکس را در حالی گرفت که خودش خیره‌ی صندوق شده. بدین‌ترتیب تمرکز عکس از مقتول به او منتقل می‌شد و مخاطب احساس می‌کرد خودش پشت دوربین ایستاده و از فلیگ و آن صندوق عکس گرفته است.

سیزدهم سپتامبر سال ۱۹۳۶ در بروکلین، جوزف روزِن در مغازه‌اش به ضرب گلوله کشته شد (مورد ۱۵). در این صحنه قتل همه‌جا را خون فرا گرفته. پس از این خون‌ریزی بود که پلیس توانست این جنایت را با فعالیت‌های گروه جنایتکار لوئیس (لِپکی) بوکالتِر مرتبط کند و در پی آن نیز این گروه را که یکی از کثیف‌ترین حلقه‌های آدم‌کشی در تاریخ نیویورک نام گرفته منهدم کرد.

با اینکه این تصاویر بسیار خشن و زننده به حساب می‌آیند اما به طور کلی تصاویر به‌جامانده از صحنه‌های جرم و جنایت همچون پنجره‌ای رو به گذشته هستند و یادآورمان می‌شوند خیابان‌های شهر چه وقایع تلخ و هولناکی را پشت سر گذاشته‌اند.

هشدار: در ادامه تصاویری را خواهید دید که برگرفته از صحنه‌ی جنایات حقیقی و هولناک هستند.

 

 

 

 

۱ ) جو ماسِریا – ۱۵ آوریل ۱۹۳۱ – محل قتل: رستورانی در جزیره‌ی کُنی

صحنه قتل

کارتی که در دست جو ماسریا،‌ سردسته‌ی مافیا، می‌بینید «نشان مرگ» نام دارد و دستور قتلش را نیز یکی از گانگسترهای بدنام به اسم چارلز «لاکی» لوچیانو صادر کرد.

۲ ) رابرت گرین و جیکوب جاگِندورف– نیویورک – ۱۹۱۵

صحنه قتل

دو جسدی که در تصویر می‌بینید مربوط به دو دزد به نام‌های رابرت گرین و جیکوب جاگِندورف است. آن‌ها برای دزدی وارد ساختمانی شدند اما پیش از دزدی کاملاً اتفاقی از چاله‌ی آسانسور سقوط می‌کنند.

۳ ) صحنه قتل نامشخص – نیویورک – ۱۹۱۶

صحنه قتل

۴ ) افسر پلیس در حال بررسی جسدی است که با روزنامه پوشانده شده – ۱۹۴۳

صحنه قتل

۵ ) دیوید بیدِل – منهتن – ۱۹۳۹

صحنه قتل

دیوید بیدِل، گانگستری معروف به «دیود بیتِل»، جلوی کافه‌ای به قتل رسید.

۶ ) جسدی زیر تاکسی – ۱۹۴۳

صحنه قتل

در این تصویر پلیسی را می‌بینید که زیر یک تاکسی خم شده تا جسد را بررسی کند. این تاکسی که مردی را زیر گرفته با صندوق و سطل زباله بلند کرده‌اند.

۷ ) جوزف گالیچیو – نیویورک – ۱۹۴۱

صحنه قتل

در این تصویر نیز کارآگاهان جنایی را می‌بینید که مشغول ثبت اثر انگشت قاتل هستند. مقتول نیز فردی به نام جوزف گالیچیو، مغازه‌داری است که در اینجا روی سقف و کنار کبوترهای مسابقه‌ایش افتاده.

آنتونیو پمیر در تخت خوابش به قتل رسید.

۸ ) صحنه‌ی قتل-خودکشی – نیویورک – ۱۹۵۲

صحنه قتل

۹ ) جسدی در راه‌پله‌های خانه – نیویورک – ۱۹۵۷

صحنه قتل

۱۰ ) آرتور «داچ اسکالتز» فلیگهایمِر – نیوجرسی – ۱۹۳۵

صحنه قتل

در این تصویر صحنه قتل آرتور «داچ اسکالتز» فلیگهایمر را می‌بینید. او یکی از قدرتمندترین گانگسترهای نیویورک در دهه‌ی ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی بود و در شهر نیوآرک واقع در نیوجرسی به دست قاتل اجیرشده‌ای از گروه مافیایی کمیسیون کشته شد. فلیگهایمر از این گروه درخواست کرده بود دادستانی که او را هدف گرفته بود با حمایت آن‌ها به قتل برساند اما کمیسیون مخالفت کرد. فلیگهایمر مخالفت آن‌ها را نادیده گرفت و دادستان را به قتل رساند و در پی همین نافرمانی بود که کمیسیون دستور قتلش را صادر کرد.

۱۱ ) هومِر فان مِتِر – سن پائول واقع در مینه‌سوتا – ۲۳ آگوست ۱۹۳۴

صحنه قتل

این تصویر مربوط به جسد هومر فان مِتِر، از همدستان جان دیلینجِر است. دیلینجر یکی از بدنامترین افرادی بود که به دزدی از بانک شهرت داشت. فان مِتِر پس از فرار از دست پلیس کشته شد.

۱۲ ) زنی جوان که در تختش به قتل رسیده – ۱۹۳۰

صحنه قتل

۱۳ ) چارلز گوی – ۱۸ آگوست ۱۹۵۴

صحنه قتل

چارلز گوی ملقب به «چِری نوز» از همدستان آل کاپون بود. لحظه‌ی وقوع قتل، ژوزف گلیمکو سردسته‌ی گروهی مافیایی با فردی دیگر در حال مشاجره بود که گوی ناخواسته در این میان قرار می‌گیرد و به ضرب گلوله‌ی یکی از قاتلان اجیرشده‌ی گلیمکو کشته می‌شود.

۱۴ ) فرانکی یِیل – نیویورک – ۱۹۲۸

صحنه قتل

این تصویر مربوط به جسد فرانکی یِیل، یکی از اعضای گروه‌های گانگستری است. یکی از افراد گم‌نام گروه‌های رقیبش پس از تعقیب و گریزی او را قتل رساند.

۱۵ ) ژوزف روزِن – بروکلین – ۱۹۳۶

صحنه قتل

این تصویر مربوط به قتل ژوزف روزن است. او مغازه‌دار بود و رهبر گروه مافیایی «شرکت آدم‌کشی» یعنی لوئیس (لِپکی) بوکالتر او را در مغازه‌اش در بروکلین به قتل رساند.

۱۶ ) الیزابت شُرت – لس‌آنجلس – ۱۹۴۷

صحنه قتل

الیزابت شرت با نام هنری «دالیای سیاه» یکی از بازیگران مشهور آمریکا بود که قربانی قتلی مرموز شد.

۱۷ ) جسدی در صندوق – نیویورک – ۱۹۴۵

صحنه قتل

آرتور فلیگ،‌ عکاس روزنامه و ملقب به ویگی، در این عکس به صندوقی خیره شده که جسدی را در انداخته‌اند.

۱۸ ) مقتولی ناشناس در نیویورک – وقوع قتل در قرن بیستم

صحنه قتل

 

به دلیل دلخراش بودن تصاویر امکان انتشار همه آنها وجود ندارد. لطفا جهت مشاهده همه عکس ها به وبسایت منبع مراجعه نمایید.

دیگر مطالب خواندنی:

کارمند کنسولگری عربستان: پیش از قتل خاشقجی گفتند فر را روشن کنم

ناگفته های خواهر ریحانه عامری از قتل خواهرش: ریحانه از پدرم آتو داشت

 

مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود