دفترچه خاطرات مایکل جکسون رازهای او را برملا کرده، تا حدی که نشان میدهد این خوانندهی پرآوزه علاقهی بسیاری به شهرت ابدی داشته و اینکه دلش میخواسته نخستین مولتیمیلیاردری باشد که هم بازیگری میکند و هم کارگردانی.
دیلن هاوارد، روزنامهنگار تحقیقی، از این دفترچه خاطرات تازهکشفشده پرده برداشت. هاوارد در کتابش با عنوان «بد: اکتشافاتی بیسابقه از زندگی مخفی مایکل جکسون» که هفتهی گذشته و در تاریخ دوم ژوئن ۲۰۲۰ منتشر شد به دستنوشتههایی از سلطان موسیقی پاپ اشاره میکند که دلش میخواسته همچون چارلی چاپلین و والت دیزنی به شهرتی ابدی دست یابد. او همچنین در کتابش مینویسد مایکل جکسون ۵۰ ساله پیش از مرگش در ژوئن ۲۰۰۹ رویای بازیگری در سر میپرورانده. از دیگر علایقی که در دفترچه خاطرات مایکل جکسون منتشر شده این است که او میخواسته نخستین مولتیمیلیاردری باشد که هم بازیگری میکند و هم کارگردانی. او در همین دفترچه خاطراتش نوشته اگر هفتهای بیست میلیون دلار درآمد داشته باشد به خواستهاش میرسد و از فرصتهای سرمایهگذاریاش نوشته، از جمله برگزاری کنسرت برای سرک آفتاب و قراردادهای تجاری با برندهای ورزشی همچون نایک یا همینطور با کمپانیهای فیلمسازی هالیوود.
از دیگر آروزهایی که در دفترچه خاطرات مایکل جکسون کشف شده این بوده که او میخواست دو فیلم «بیست هزار فرسنگ زیر دریا» و «هفتمین سفر سنباد» را دوباره بسازد و دوست داشته بازرگانی را استخدام کند. هاوارد در کتابش جملهایرار را مستقیماً از دفترچه خاطرات مایکل جکسون نقل کرده: «اگر فیلم نسازم به شهرت ابدی نمیرسم.»
از دیگر مسائلی که دفترچه خاطرات مایکل جکسون فاش کرده این است که او میخواسته کنترل سرمایهاش را خودش به دست بگیرد و از سودجویی مشاورانش نگران بوده. او نوشته: «الان یه چک ۵۰۰۰ دلاری مینویسم. میخوام یه حسابدار مطمئن و یه وکیل استخدام کنم. باید وکیل بگیرم.» مایکل جکسون در آن زمان نسبت به مدیر برنامههایش مشکوک شده بود و در مورد او نیز نوشته بود: «نه تو هواپیما نه تو خونهم نمیخوام ببینمش.»
هاوارد در کتاب تازهمنتشرشدهاش نوشته آنگونه که از دفترچه خاطرات مایکل جکسون برمیآید او به شدت میترسیده که کسی او را به قتل برساند و مدام حس میکرده کسی نقشهی نابودی او را میکشد. او نوشته: «نگرانم کسی ممکنه بخواد منو بکشه. آدمهای بد همهجا هستن. میخوان منو بکشن و شرکتمو ازم بگیرن . . . نمیفروشمش.»
آنگونه که هاوارد در کتابش نوشته «این کتاب مسائلی خصوصی از زندگی این سوپراستار را فاش میکند و نشان میدهد که قصد داشته کسبوکارش را دوباره سرپا کند و بدهیهایش را بپردازد.»
هاوارد در جای دیگری از کتابش اشاره میکند «مرگ مایکل قطعاً خودکشی نبود اما مسأله را طوری نشان دادند که مردی ملول خودش را به تدریج با داروهایش کشته. اطرافیان او هم از این ناتوانی او سوءاستفاده کردند.»
مایکل جکسون پنجاه سال بیشتر نداشت که در سال ۲۰۰۹ درگذشت. او در آن زمان آماده میشد که مقدمات تور کنسرتش را فراهم کند اما بر اثر تزریق بیش از حد داروی قوی بیهوشی پروپوفول توسط دکترش درگذشت. پس از گذشت ۲ سال از مرگ جکسون، دکتر او «کانرَد موری» به ۴ سال حبس در زندان به علت قتل غیرعمد جکسون محکوم شد. مایکل جکسون پیش و حتی پس از درگذشتش درگیر پروندههای کودکآزاری بود و جدیدترین موردی که به او اتهام میزد مربوط به سال ۲۰۱۹ میشد.
دیگر مطالب خواندنی:
افشاگری های تکان دهنده و باورنکردنی جانی دپ در اولین روز دادگاه شکایتش از امبر هرد
در گذشت «انیو موریکونه» خالق موسیقی فیلم «خوب، بد، زشت» در سن ۹۱ سالگی
هر آنچه که در مورد گروه موسیقی راک Rolling Stones باید بدانید
اهالی صنعت موسیقی که به خاطر ابتلا به کووید ۱۹ درگذشتند
بهترین و بزرگ ترین خوانندگان تاریخ موسیقی راک؛ از «آزی آزبورن» تا «رابرت پلنت»
۱۰ واقعیت جالب و شنیدنی در مورد گروه موسیقی «متالیکا» که احتمالاً از آن ها بی خبر بودید
همین الانش هم از ایشون ، اسطوره بزرگتر نداریم
پیام آور مهربانی و صلح و دوستی
یادش گرامی
کاملا موافقم
مایکل واقعا اسطوره نبوغ و خلاقیت بود و در ضمن الگوی انسانیت! خیلی دوست داشتنی و مردم دوست بود❤ حقیقتا جاش خالیه
مایکل از دیدگاه خودش داشته به دنیا نگاه میکرده یک آیکان، یک افسانه، یک نسخه اصل، یک نابغه، یک اسطوره زنده مسلمأ نمیتونه و نمیبینه که دقیقا خودش شده رویا !! پس ایشون به ارزوش رسیده بوده! اینو دنیا داره میگه