وزارت صمت، دوباره بی وزیر ماند؛ «حسین مدرس خیابانی» که بود؟

وزارت صمت، دوباره بی وزیر ماند؛ «حسین مدرس خیابانی» که بود؟

حسین مدرس خیابانی کاندید تصدی پست وزارت صنعت، معدن و تجارت، چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۹ با ۱۴۰ رای مخالف از مجلس یازدهم روبرو شد و شانس وزارت صمت را از دست داد تا دوباره وزارت مهم صنعت، معدن و تجارت، در سال کرونایی اقتصاد ایران برای چندماه دیگر بی وزیر بماند.

وزارت صمت، یکی از مهم ترین وزارت خانه های ایران است که از ۳ وزارت خانه مستقل تشکیل شده و فعالیت آن، روی زندگی و معیشت مردم،‌تاثیر بسزایی دارد. اکنون چند ماه است که وزیر ندارد و بی وزیر مانده است. رای مخالف سنگین مجلس به حسین مدرس خیابانی، اولین رای منفی مجلس به دولت تدبیر و امید از زمان روی کارآمدن مجلس یازدهم است.

حاجی دلیگانی، نماینده مجلس یازدهم در جریان بررسی صلاحیت حسین مدرس خیابانی گفته بود که حسین مدرس خیابانی باید بخاطر گرانی خودرو و وضعیت بازار، مجازات می شد نه اینکه به عنوان وزیر پیشنهادی مطرح شود. حسین مدرس خیابانی توسط حسن روحانی به عنوان سرپرست وزارت صمت انتخاب شده بود اما نتوانست رای اعتماد مجلس یازدهم را دریافت کند. اکنون کمتر از ۱۱ ماه به پایان کار دولت تدبیر و امید، یکی از مهم ترین وزارت خانه های ایران، وزیر ندارد.

انتقاد شدید حسین علی حاجی دلیگانی به حسین مدرس خیابانی، بازتاب های زیادی داشت. او گفته بود که حسین مدرس خیابانی ، از نسل قدیم بازرگانان ایران است. نسلی که دنبال چرتکه و مامور تعزیرات در مغازه ها است و نسلی که نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا را هدایت می کند.

مسائلی که در دنیای رقابت و فناوری اطلاعات، جایگاهی ندارد. برخی از مخالفان وزارت حسین مدرس خیابانی، رزومه ۱۰ سال اخیر او در وزارت صمت را دلیل مخالفت اعلام کردند و مسائلی نظیر مجوز صنفی در کتاب اصناف و قاچاق کالا و ترس از مردم در بازار را از دلایل عدم رای اعتماد اعلام کردند.

حسین مدرس خیابانی اولین دولت مرد است که با غضب مجلس یازدهم مواجه شد و در روزهای پایانی دولت تدبیر وامید، همراه این دولت نیست. او سال ۱۳۴۷ در تهران متولد شده است. زمانی که رضا رحمانی با حکم رئیس جمهوری از وزارت صمت برکنار شد، سرپرست وزارت خانه شد. ۱۷ سال در وزارت بازرگانی مسئولیت داشته و دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت است.

حسین مدرس خیابانی را در جایگاه هایی چون: معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت، مدیرکل برنامه ریزی، مدیرکل تامین و توزیع کالا، ۱۰ عضو هیات مدیره واحدهای صنعتی چون سیمان غرب، سیمان مازندران، تراکتورسازی ایران و سیمان فیروزکوه مشاهده کردیم. این دانش اموخته رشته متالوژی و صنایع، قبلا عضو هیات مدیره شرکت هلدینگ سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایرانیان بود.

حسین مدرس خیابانی
تصویر آگهی تغییرات چندین شرکت سهامی عام و سهامی خاص در روزنامه رسمی که شاهد حضور حسین مدرس خیابانی هستیم
حسین مدرس خیابانی
آگهی روزنامه رسمی قوه قضاییه که نشان از مدیرعاملی حسین مدرس خیابانی در شرکت توسعه صادرات صنعت سیمان دارد

رزومه ای از فعالیت های حسین مدرس خیابانی در شرکت های دولتی و سهامی عام بورس ایران را در سایت روزنامه رسمی قوه قضاییه ایران دنبال کنید.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۱۳۸۹ مورخ بیست و هفتم مرداد ۱۳۹۷که جدید ترین اطلاعیه روزنامه رسمی درباره حسین مدرس خیابانی است، ایشان به نمایندگی از شرکت سیمان صوفیان، جایگزین حسین کاظمی کلشتری ، عضو هیات مدیره شرکت توسعه صادرات صنعت سیمان (سهامی خاص) به شماره ثبت ۳۵۸۶۶۱ شده است. به نظر می رسد آقای حسین مدرس خیابانی در شرکت های غیر بورسی نیز سهامدار و عضو هیات مدیره است.

حسین مدرس خیابانی در صنعت سیمان حضور فعالی داشت و احتمالا پس از رای عدم اعتماد مجلس به ایشان، به صنعت سیمان باز می گردد. این صنعت، صنعت ارزشمندی برای سهامداری بلند مدت سهامداران صبور بازار بورس ایران در دهه نخست ایران عصر ۱۴۰۰ است. اگر سهامدار سهام سیمانی بورس هستید، حداقل تا سال ۱۴۰۲ شمسی، به فکر فروش نباشید.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود