بر اساس یک گزارش نظامی منتشر شده در ایالات متحده، کره شمالی بیش از ۶۰ بمب هسته ای و ۵,۰۰۰ تن سلاح های شیمیایی در اختیار دارد. در این گزارش که با عنوان «تاکتیک های کره شمالی» ماه گذشته منتشر شده، ارتش ایالات متحده مدعی شده که بعید است این کشور دست از این زرادخانه های هسته ای و شیمیایی خود برداشته و از آن ها به عنوان یک عامل بازدارنده در تلاش ها برای تغییر رژیم استفاده می کند.
در این گزارش چنین آمده است: «برآوردها در مورد سلاح های هسته ای کره شمالی بین ۲۰ تا ۶۰ بمب است، با ظرفیت تولید ۶ بمب جدید در هر سال» و در ادامه تصریح شده که بر اساس دیگر برآوردها، تعداد بمب های هسته ای کره شمالی در پایان سال ۲۰۲۰ از ۱۰۰ عدد نیز فراتر خواهد رفت. بر اساس این گزارش «کره شمالی به دنبال سلاح های هسته ای است زیرا رهبران آن فکر می کنند که تهدید حمله هسته ای دیگر کشورها را از فکر کردن به تغییر رژیم بازخواهد داشت». ارتش ایالات متحده برآورد می کند که کره شمالی سومین زرادخانه سلاح های شیمیایی بزرگ جهان را در اختیار دارد که بین ۲,۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ برآورد می شود.
نهادهای نظامی ایالات متحده بر این باورند که در صورت درگیری نظامی، کره شمالی از گلوله های توپخانه ای شیمیایی استفاده نماید. دولت ایالات متحده، همچنین، از این بیم دارد که رژیم کیم جونگ اون باکتری های سیاه زخم و آبله را در قالب سلاح توسعه داده و در صورت لزوم به کار خواهد گرفت. بر اساس برآوردها، در صورت استفاده از موشک های آغشته به تنها یک کیلوگرم باکتری سیاه زخم در حمله به سئول، دستکم ۵۰,۰۰۰ نفر از مردم این شهر جانشان را از دست خواهند داد.
همچنین این گزارش مدعی است که رژیم کره شمالی توانمندی های جنگ سایبری خود را تقویت کرده و بیش از ۶,۰۰۰ هکر را مدیریت می کند که تعداد زیادی از آن ها در خارج از خاک آن فعال هستند و به کامپیوترهای هدف خود در سراسر نقاط جهان دسترسی دارد. بر اساس گزارش درز کرده سازمان ملل در اوایل ماه جاری، به احتمال فراوان کره شمالی توانسته کلاهک های هسته ای کوچک برای قرار گرفتن روی موشک های بالستیک را توسعه دهد که یکی از مهم ترین گام ها در توسعه سلاح های هسته ای دوربرد است. رژیم کیم جونگ اون از سال ۲۰۱۷ تاکنون هیچ سلاح هسته ای یا موشک دوربردی را آزمایش نکرده است، بعد از آنکه ادعا کرد تلاشش برای توسعه بمب هسته ای را با موفقیت به پایان رسانده است.
در سال ۲۰۱۷ کیم جونگ اون نظاره گر پرتاب ظاهراً موفق موشک بالستیک قاره پیمای Hwasong-15 بود که توانای هدف قرار دادن سرزمین اصلی ایالات متحده را دارد. همچنین کارشناسان نظامی و امنیتی بر این باورند که کره شمالی یک بمب گرما هسته ای را در سایت های زیرزمینی خود آزمایش کرده که به دلیل قدرت فراون باعث ویران شدن کوه های بالای سایت زیرزمینی شده است. کارشناسان آن زمان هشدار داده بودند که کیم تنها نیازمند این است که تکنولوژی کوچک کردن کلاهک هسته ای برای قرار دادن آن روی موشک های بالستیک قاره پیما را بدست آورد و در صورت تحقق این هدف تنها نیازمند توسعه تکنولوژی هدف گیری دقیق و فرود آوردن موشک های دارای کلاهک هسته ای بر سر اهدافی خاص در ایالات متحده خواهد بود.
بیشتر بخوانید: B61-12: قوی ترین و خطرناک ترین بمب هسته ای که تاکنون ایالات متحده ساخته است
۹ کشوری که سلاح هسته ای در اختیار داشته و قوانین بین المللی را نقض می کنند
انشالله که حداقل دو سه تاش رو فروخته باشند . برای روز مبادا به درد بعضی کشورها می خوره … انشالله که نیاز نباشه . ولی اگر یه ترامپ دیونه شد و یا اشتباهی حواسش نبود دستش رفت رو دکمه قرمز حداقل دو تا هم بخوره که بفهمه مزه هیروشیما شدن چطوریه . جنایتی رقم زدند که بعد ۷۰ سال هنوز معذرت هم نمیخواهند و مدام ترامپ همه رو تهدید میکنه که بلای سرتون میاریم که سر هیچ کشوری نیومده… انشالله که آقای کیم جون اون چندتاش رو به معرض فروش گذاشته باشه