![نگاهی به آثار منتخب مسابقه عکاسی مینیمال ۲۰۲۰](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/Ulana-Switucha.jpg)
برندگان و فینالیست های مسابقه عکاسی مینیمال ۲۰۲۰ رسماً اعلام شدند و آثار برگزیده بسیار تماشایی هستند. این دومین دوره از مسابقه ی سالانه ی نشریه B&W Minimalism است و بیشتر از ۴،۲۰۰ عکاس از ۴۱ کشور دنیا در این رقابت شرکت کردند.
این دور از مسابقه عکاسی مینیمال در ۱۲ بخش برگزار شد، از جمله خیابان، دستکاری عکس، شب، مناظر، هوایی و غیره.
عنوان عکاس مینیمالیست سال این دوره را جورج بایرن، عکاس استرالیایی، به خاطر مجموعه عکسش به نام «منظره خروج» دریافت کرد، گرچه دو تصویر از مجموعه ی او مقام دوم را در بخش های انتزاعی و فاین آرت بایرن به دست آوردند. یک جایزه ی نقدی ۲ هزار دلاری به او تعلق گرفت.
آثار نفرات اول تا سوم هر بخش در نمایشگاه بهترین آثار مسابقه در گالری مینیمال برلین به نمایش در خواهند آمد و در کتاب سالانه ی مسابقه عکاسی مینیمال هم به چاپ خواهند رسید.
میلاد صفابخش، پایه گذار و رئیس این مسابقه گفته: «عکاسان می توانند مینیمالیسم یا عکاسی مینیمال را در همه ی ژانرها به عنوان شیوه ای از عکاسی به کار بگیرند. فرقی نمی کند عکاس پرتره باشید یا معماری یا منظره، اگر نگاه مینیمالی به اطراف خودتان داشته باشید، عکس های مینیمال همیشه یکی از گزینه های پیش روی شما هستند.»
تمامی آثار راه یافته به مسابقه را می توانید از طریق این لینک در وبسایت رسمی مسابقه عکاسی مینمیال مشاهده کنید.
![مسابقه عکاسی مینیمال 2020](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/6-Stanislas-Augris.jpeg)
مقام اول، عکاس سال بخش انتزاعی
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/7-George-Byrne.jpeg)
مقام دوم بخش فاین آرت
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/8-John-Andreas-Godwin.jpeg)
شایسته تقدیر در بخش موضوع آزاد
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/9-Kevin-Krautgartner.jpeg)
مقام سوم بخش هوایی
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/10-Geffrard-Bourke.jpeg)
شایسته تقدیر در بخش منظره
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/1-George-Byrne.jpeg)
مقام اول، عکاس سال بخش دستکاری عکس
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/2-John-Kosmopoulos.jpeg)
مقام دوم بخش معماری
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/3-Ulana-Switucha.jpeg)
شایسته تقدیر در بخش نوردهی طولانی
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/4-Mehrdad-Fathi.jpeg)
مقام سوم در بخش مفهومی
![](https://rooziato.com/wp-content/uploads/2020/08/5-Rachel-Warne.jpeg)
مقام اول، عکاس سال بخش شب
بدون نظر