اپلیکیشن شاد فعلا نسخه اندروید دارد و نسخه ویندوز آن راه اندازی نشده است. در این گفتار به معرفی بخش هایی از محیط اپ شاد و نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد اشاره کردیم. از ۱۵ شهریور ۹۹ که زمان بازگشایی مدارس مقطع ابتدایی و هنرستان و متوسطه در ۳۱ استان کشور است و دانش آموزان بر اساس ۳ منطقه زرد و قرمز و سفید اعلامی ستاد ملی مقابله با کرونا، آموزش حضوری و مجازی میگیرند، لذا اپ شاد توسط ۱۲ میلیون دانش آموز و معلم استفاده می شود.
نسخه جدید اپ شاد از ۱۲ شهریور ۹۹ رونمایی شد. ایرادات ویرایش قبلی تا حدی بر طرف شده است. احراز هویت همه کاربران شاد باید انجام شود. نسخه جدید اپ شاد، امنیت بالا دارد. همه دانش آموزان ثبت نام شده در مدارس در شبکه شاد، نظم مدرسه ای پیدا کرده و امیدواریم با سیم کارت های دانش آموزی و رایگان شدن ترافیک شاد برای مدارس دولتی، مشکلی در سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان ایجاد نشود.
محیط اپلیکیشن شاد از قسمت های مختلف تشکیل شده است. حریم خصوصی و امنیت را جدی بگیرید. اگر قصد دارید تا شماره موبایل شما فقط برای مخاطبان شما به نمایش در آید، به قسمت مربوطه بروید. نمایش عکس پروفایل و پیام های ارسالی و پیوستن به گروه هاو کانال ها نیز توسط بخش حریم خصوصی اپلیکیشن شاد قابل تنظیم است.
برای ورود به اپ شاد پس از احراز هویت دانش آموزان متولد بعد از سال ۱۳۷۰،کد و رمز عبور دریافت می کنید که مثل تلگرام،می توانید تایید دو مرحله ای داشته باشید. اپلیکیشن شاد با پیام رسان سروش در ارتباط است.
دانش اموزان پس از احراز هویت و دریافت کد و رمز عبور و وارد کردن اطلاعات خود، از طریق معلم خود در بخش «افزودن اعضا»، به گروه های کلاسی اضافه می شوند که خدمتی است در بخش «مدیریت گروه» نرم افزار شاد.
برای استفاده از نسخه وب اپلیکیشن شاد به نشانی اینترنتی به آدرس: https://shadweb.iranlms.ir مراجعه کنید. همان طور که در عکس پایین مشاهده میکنید، باید شماره تلفن خود را وارد کنید و به مرحله بعدی بروید.
سپس از سرشماره ۹۸۴۰۷۵ یک کد ۵ رقمی به موبایلی که وارد کردید، پیامک می شود. الزامی ندارد این شماره موبایل به نام شما باشد. باید کد ۵ رقمی را ظرف ۶۰ ثانیه در کادر مربوط که در عکس پایین مشاهده می کنید وارد نمایید.
پس از ورود کد ۵ رقمی، وارد صفحه اول یا داشبورد نسخه وب اپلیکیشن شاد خواهید شد که در عکس زیر مشاهده می کنید.
اگر روی ۴ خط که در سمت راست بالا داشبورد نسخه وب اپلیکیشن شاد است کلیک کنید، منویی که تصویر آن را در عکس زیر مشاهده می کنید به نمایش در خواهد آمد. شامل بخش هایی چون: گروه جدید، کانال جدید، پیام های ذخیره شده، مخاطبان، تنظیمات، دستگاه های متصل و خروج از نسخه وب اپلیکیشن شاد است.
برای احراز هویت دانش آموزان در اپلیکیشن شاد باید به این لینک مراجعه کنید.
همانطور که در عکس بالا مشاهده می کنید، دانش آموزان برای استفاده از نسخه وب اپلیکیشن شاد بایستی احراز هویت شده و کد ملی و سال تولد و ماه و روز را وارد و روی گزینه ثبت کلیک کنید. فقط متولدین سال ۱۳۷۰ به بعد می توانند اطلاعات خود را در این قسمت وارد کنند.
بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز عضو نسخه وب اپلیکیشن شاد هستند. برای عضویت در کانال پشتیبانی شاد به این لینک بروید. جمله رئیس جمهور که گفته بود که دستور دادم تا شاد برای مدارس دولتی و دانش آموزان بدون پرداخت هزینه اینترنت باشد، در صفحه به نمایش درآمده است.
برنامه شاد در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹، به ۱۱ میلیون دانش آموز خدمات ارائه کرد. ۹۰ درصد کاربران اپ شاد طبق نظرسنجی اعلامی، خواستار ارائه خدمات رایگان ترافیک مصرفی شاد هستند که امیدوارم این امر در نیمه دوم سال ۹۹ محقق شود.
همه معلمان به دانشآموزان خود از طریق نرم افزار شاد iOS یا اندروید دسترسی دارند و میتوانند درسها و تکالیف را در گروههای ایجاد شده برای شاگردانشان قرار دهند.
نرم افزار شاد برای کامپیوتر یا ویندوز هنوز عرضه نشده است و همانطور که در این گفتار روزیاتو اشاره شد کاربران از نسخه وب آن میتوانند استفاده کنند. اگر در هنگام استفاده از اپلیکیشن شاد با مشکلی مواجه شدید یا سوالی در حین اجرا برایتان ایجاد شد، میتوانید آن را با سایت وزارت آموزش و پرورش در نشانی medu.ir در میان بگذارید.
- حتما بخوانید: مدرسه خوب و معلم خوب چه ویژگی هایی دارند؟
بدون نظر