کتب درسی انگلیس علیه کلیشه های جنسیتی؛ زنان مکانیک و مردان کیک پز می شوند

کتب درسی انگلیس علیه کلیشه های جنسیتی؛ زنان مکانیک و مردان کیک پز می شوند

یکی از بزرگ ترین ناشران آموزشی انگلیس از برنامه های خود برای برهم زدن کلیشه های جنسیتی خبر داده و گفته به زودی در کتب درسی دانش آموزان این کشور دختران در کسوت آتش نشان و پسران در حال آبیاری گل ها و گیاهان به تصویر کشیده خواهند شد.

انتشارات پیرسون که یکی از تولید کنندگان منابع آموزشی مدارس انگلیس است دستورالعمل جدید خود به منظور برهم زدن کلیشه های جنسیتی و خودداری از سوگیری های ناخودآگاه اعلام کرد.

بر این اساس، دختران در کسوت آتش نشان، فضانورد و مکانیک و پسران در حال آبیاری گل و گیاه، پختن کیک، خاله بازی و شرکت در مسابقه ی رقص نمایش داده خواهند شد.

این انتشارات می گوید مراقب است از محتوای مطابق با کلیشه های جنسیتی دوری کند و از باورهای مضری که در مورد یک جنسیت خاص وجود دارد یا مناسب برای آن محسوب می شود خودداری کند.

تحقیقات نشان می دهد سوگیری های جنسیتی در دوران کودکی می تواند آثار منفی بلند مدتی بر زندگی افراد داشته باشد.

انتشارات پیرسون در دستورالعمل جدید خود از کارکنانش خواسته هنگام خلق محتوای آموزشی برای کودکان از سوگیری های ناخودآگاه در خصوص رفتارهای منتسب به یک جنسیت خودداری کنند – مثل حساس بودن زنان و جسور بودن مردان.

در این دستور العمل همچنین خواسته شده زنان و دختران به برعهده گرفتن نقش هایی که به طور سنتی مردانه محسوب می شوند تشویق شوند و عکس این موضوع نیز در خصوص مردان و پسران صورت گیرد.

انتشارات پیرسون در دستور العمل جدید خود همچنین افزود: «زنان را در نقش صاحبان کسب و کار، در حال رنگ زدن خانه، با لباس آزمایشگاه و در حال تعمیر خودرو و مردان را در حال بردن کودکان به مدرسه، پخت کیک تولد برای همکاران و تدریس برای دانش آموزان ابتدایی نشان دهید.»

به کارکنان این انتشارات توصیه شده ربات ها، دایناسورها و حیوانات حتماً نوع مؤنث هم داشته باشند اما از لحاظ کردن ویژگی های زنانه و مردانه ی کلیشه ای خودداری شود، مثل افزودن مژه های بلند به حیوانات برای نشان دادن ماده بودن آن ها یا استفاده از پاپیون برای نشان دادن جنسیت نر.

یکی دیگر از موارد این دستورالعمل جدید حذف سوگیری های ناخودآگاه در نمودارها/ آمارها/ اطلاعات ساختگی است، مثل آمار و ارقام درباره ی حقوق کار تمام وقت که در آن دستمزد مردان بیشتر از زنان عنوان شده است.

این انتشارات که آثار منفی بلند مدت کلیشه های جنسیتی بر کودکان را مورد توجه دارد، این دستورالعمل جدید را در تمامی کتب درسی و منابع دیجیتال آتی خود لحاظ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

مبارزه برند گوچی با کلیشه های جنسیتی با طراحی پیراهن های بلند برای آقایان!

سایه تبعیض جنسی بر هالیوود؛ نمونه هایی بارز از اختلاف دستمزد ستاره های زن و مرد هالیوودی

۱۰ کشوری که تعریف مردانگی و زیبایی مردانه در آن ها کاملاً متفاوت است

آیا جنسیت‌زدگی و ضدیت با زنان یک بیماری اجتماعی است؟

تعریف در حال تغییر «مردانگی»؛ جنبش دفاع از حقوق مردان در برابر فمنیسم؟!

مردان چگونه می توانند در برقراری عدالت جنسیتی در محیط کار به زنان کمک کنند؟

تجاوز زنان به مردان ؛ خشونت جنسی که کمتر مورد بررسی قرار گرفته است

کدام کشورها به زنان مرخصی پریود می دهند؟

 

تماشای این ویدئو را به شما پیشنهاد می کنیم:

منبع: dailymail
دیجیاتو
۴ نظر

ورود

  • بهنام آذر ۵, ۱۳۹۹

    واقعا جای تعجب داره که در قرن ۲۱ هنوز اینقدر احمق وجود دارد.کلیشه!!!! زن ها از نظر قوای جسمانی یک هزارم مرد هم نیستن اونوقت برن کارهای مردانه که قدرت وعقل سالم میخواد رو انجام بدن.و با شیرین عقلیشون کارها رو نابود کنن.خلقت زن برای انجام کارهای خانه هست.شستن ظرف ها و پخت پز و نظافت ولی مرد از نظر جسمی برای انجام کارهای سخت و طاقت فرسا خلق شده.واقعا نفهمیدن این موضوع سخت نیست ولی عده ای با انجام رفتارهای جنس مخالف فقط به خودشون آسیب جسمی و روانی میرسونن.زن ها باید زن بودن رو یاد بگیرن تا همیشه در آرامش باشند.

    • امید آذر ۵, ۱۳۹۹

      شما با این کامنتت نمونه نقض مرد با عقل سالمی داداش 😐
      غربی های کافر که مثه ما نیستند ، اونجا هرکس بر اساس توانایی هاش وارد شغلش میشه … وقتی یه کاری رو نتونه انجام بده چه زن باشه چه مرد تعرف ندارن باهاش که…اگه چشاتو باز کنی میبینی در هر شغلی زن و مردشون دارن به نحو احسنت کارشونو انجام میدن و واسه همینه ما داریم باخیال اسوده از علم و تکنولوژیشون استفاده میکنیم و تو قرن ۲۱ معلومه کدوم جوامع احمق و وابسته هستن 😐

    • امیر آذر ۵, ۱۳۹۹

      ???

  • آنتی رضا ستوده آذر ۵, ۱۳۹۹

    مردا باید لوله کش و زنا هم باید پرستار باشند…