جدیدترین روایت‌ها از ترور محسن فخری زاده و سناریو متفاوت رسانه‌های خارجی

جدیدترین روایت‌ها از ترور محسن فخری زاده و سناریو متفاوت رسانه‌های خارجی

در حالی که گمانه زنی ها در مورد ترور محسن فخری زاده ، دانشمند هسته ای کشورمان ادامه دارد، سناریوهای جدیدی از چگونگی اجرای این ترور منتشر می شود. در ابتدا گفته می شد که تیم ترور مشتمل بر چندین نفر با خودرو و موتور انتظار فخری زاده را می کشیده اند که بعد از اتمام عملیات بدون تلفات محل را ترک و متواری شده اند. اما اکنون خبرگزاری فارس مدعی است در محل ترور هیچ عامل انسانی وجود نداشته و این عملیات تماماً با سلاح های خودکار و به صورت هدایت از راه دور صورت گرفته است. در گزارش خبرگزاری فارس از این حادثه چنین آمده است:

«ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسر وی، صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستمکلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت می‌کند. ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثی محل مقصد ترک می‌کند. در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخری‌زاده و متوقف کردن ماشین می‌شود. فخری‌زاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده می‌شود.

روایت های ترور محسن فخری زاده

در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیک‌های متعددی به سمت شهید صورت می‌گیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد می‌کند که منجر به قطع نخاع وی می‌گردد. در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید می‌کند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت می‌کند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر می‌شود. پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با بالگرد به بیمارستانی در تهران منتقل می‌شود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت می‌رسد.

گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار فارس در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازی‌ها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به جز محافظ شهید که مجروح می‌شود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمی‌بیند. در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است».

روایت های ترور محسن فخری زاده

این روایت جدید در حالی است که در ابتدا برخی رسانه های داخلی و از جمله فارس، از درگیری بین محافظان و تیم ترور و کشته شدن چند نفر از آن ها خبر داده بود. در این گزارش ها آمده بود که تیم ترور دستکم ۱۲ نفر بوده اند. همچنین در این گزارش ها به زخمی شدن برخی از اعضای خانواده فخری زاده اشاره شده بود که بعدها تنها به زخمی شدن محافظ ایشان تغییر یافت. در ادامه وزارت اطلاعات اعلام کرد که سرنخ هایی از عاملان این ترور بدست آمده که جزییات بیشتری در مورد آن اطلاع رسانی نشده است.

فریدون عباسی دوانی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران و از نمایندگان کنونی مجلس به نقل از محافظان فخری زاده مدعی شده که قصد تیم ترور، متوقف کردن خودرو دانشمند هسته ای در کنار خودرو نیسان و سپس کشتن ایشان با استفاده از انفجار بوده است. اما ظاهراً وی قبل از رسیدن خودرو حامل خود به نیسان آن را متوقف کرده و از ماشین پیاده می شود که ظاهراً ناشی از نگرانی وی برای سلامتی همسرش در خودرو همراه بوده است. حامد فخری زاده، فرزند محسن فخری زاده در یک برنامه تلویزیونی که دیروز پخش شد اعلام کرد که عملیات ترور یک جنگ تمام عیار بوده و مادرش در تمام مدت در داخل خودرو بوده است.

روایت های ترور محسن فخری زاده

عباسی دوانی در ادامه گفته است: «نمی‌دانم که آیا خودش (محسن فخری‌زاده) مسلح بوده و با اسلحه بیرون آمده یا نه… اما بعد از پیاده شدن تیری به کتف او اصابت می‌کند و همین باعث می‌شود محافظانی که پشت سر او در حرکت بودند پیاده شوند و او را پوشش دهند». دوانی در ادامه مدعی است که یکی از محافظان چندین بار مورد اصابت گلوله قرار گرفته و بعد از کنار رفتن از روی بدن فخری زاده، دانشمند هسته ای مورد اصابت گلوله ها قرار می گیرد. این محافظ احمد اصغری نام داشته که از قهرمانان رشته جودو به شمار می آمده است. دوانی در ادامه می گوید: «در همین فاصله نیسان را هم منفجر می‌کنند و ذهن محافظان بیشتر به سمت تله انفجاری می‌رود… که به اشتباه می‌گویند انتحاری، ولی انتحاری نبوده چون کسی نیسان را نمی‌رانده است».

روایت دیگر ماجرای ترور فخری زاده مربوط به جواد موگویی، نویسنده و مستندساز نزدیک به اصولگرایان است که قبلاً در روزیاتو منتشر شده است.

روایت های ترور محسن فخری زاده

روایت دیگر از ماجرای ترور محسن فخری زاده مربوط به رسانه های خارجی است. روزنامه های میرور و دیلی میل در مقاله های خود و از منبعی مشترک به روایت این ترور پرداخته اند. این دو روزنامه در ارجاع به ادعاهای روزنامه نگاری به نام محمد اهوازی، گفته اند که رییس بخش تحقیقات و نوآوری وزارت دفاع در کمین تیم تروری متشکل از ۱۲ نفر قرار گرفته و این گروه بخشی از یک تیم بزرگ تر ۶۲ نفره بوده است که ۵۰ نفر از آن ها وظیفه حمایت لجستیک از تیم اصلی ترور را داشته اند. در این گزارش ها آمده که شهید فخری زاده از ویلای خود در منطقه آبسرد بازمی گشته و مهاجمان از قبل ایشان را تحت نظر داشته اند. این رسانه ها  به نقل از اهوازی مدعی هستند که تمام تیم ترور آموزش های ویژه دیده و از خارج کمک های امنیتی و اطلاعاتی دریافت می کرده اند.

روایت های ترور محسن فخری زاده

در این گزارش آمده که تیم ترور فخری زاده از یک خودروی سانتافه هیوندای، یک نیسان و چهار موتورسیکلت استفاده کرده است. همچنین در این گزارش ادعا شده که تیم دانشمند هسته ای متشکل از ۳ خودرو ضد گلوله بوده و خودرو نیسان پس از عبور خودرو سوم همراه فخری زاده منفجر شده است. در ادامه خودرو دوم که فخری زاده سوار بر آن بوده، مورد تیراندازی عاملین ترور از جمله دو تک تیرانداز قرار می گیرد. به ادعای میرور و دیلی میل، اهوازی در توییتر خود در مورد نحوه شهادت فخری زاده چنین نوشته است: «رهبر تیم ترور، فخری زاده را از خودرو بیرون کشیده و به او شلیک کرده است و مطمئن شده که وی کشته شده است». وی مدعی شده که تیم ترور پس از اتمام عملیات متواری شده است و هیچکدام زخمی یا دستگیر نشده اند.

بیشتر بخوانید: جزییات ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته ای در آبسرد دماوند

۲۴ ترور و قتل مهمی که مسیر تاریخ را تغییر دادند؛ از «بی‌نظیر بوتو» تا «حاج قاسم سلیمانی»

منبع: mirror
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۴ نظر

ورود

  • آنتی رضا ستوده آذر ۱۰, ۱۳۹۹

    قاتل نزدیک تر اون چیزیه که فکرشو میکنید?

  • رحمان آذر ۱۰, ۱۳۹۹

    این هم از اطلاعات سپاه مقتدر

  • قلندری آذر ۱۰, ۱۳۹۹

    این شیوه ترور مربوط به کشورهای عربی است. دولت های عربی می توانستند شکاف اطلاعاتی جدیدی در سیستم اطلاعاتی ایران ایجاد کنند کار کار امارات و بحرین است. باید دبی برای فعالیت اقتصادی ناامن گردد.

    • وحید آذر ۱۱, ۱۳۹۹

      غیر از ناامن سازی منطقه کار دیگه ای هم بلدین؟ همه این سالها سیاستتون این بوده. نتیجه اش شده پیشرفت کشورهای منطقه و بدبختی و فلاکت ایران.