آنجا رینگرن لوون موسس بنیاد خیریه DINNødhjæl در سال ۲۰۱۶ با پیدا کردن پسربچه ای در یکی از خیابان های نیجریه یکی از تکان دهنده ترین، تاثیرگذارترین و ماندگارترین تصاویر تاریخ عکاسی را خلق کرد. این پسربچه نیجریه ای که بعدها Hope (به معنای امید) نام گرفت توسط والدینش رها شده بود زیرا او را جادوگر می دانستند. تصاویر دلخراش این کودک که به شدت از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می برد موجی از وحشت و اندوه را در میان مردم جهان ایجاد کرده بود. این تصاویر کودکی به شدت لاغراندام و ریزچثه را نشان می داد که زنی با بدن خالکوبی شده به نامآنجا رینگرن لوون (Anja Ringgren Lovén) به او آب می داد. هوپ در خیابان های شهر اکت، نیجریه به دلیل اینکه گمان می رفت جادوگر باشد به حال خود رها شده بود.
آنجا از تجربیات آن روز تاریخ ساز چنین می گوید: «وقتی او را نجات دادیم هوپ در شرایط بسیار وحشتناکی قرار داشت. او به شدت دچار سوء تغذیه بوده و از چندین بیماری رنج می برد. در دو هفته اولی که در بیمارستان بستری شد در شرایط بسیار وخیمی به سر می برد. نمی دانستیم که زنده می ماند یا نه». هوپ اما در خیابان های نیجریه با دیدار آنجا به سعادت رسید و این فعال حقوق بشر دانمارکی که در ۸ سال گذشت جان صدها کودک رها شده را نجات داده بود پذیرفته شد. از سال ۲۰۱۶، بنیاد خیریه DINNødhjæl از این پسربچه نیجریه ای حمایت کرده و توانسته به مدرسه برود، به طوری که نمی توان باور کرد پسربچه سرحال امروزی همان کودک در حال مرگ ۴ سال پیش در خیابان های نیجریه است.
آنجا می گوید: «هوپ بسیار سالم است و مدرسه رفتن را دوست دارد. او بسیار باهوش است و به هنر علاقه دارد و می خواهد خلاق باشد. او در نقاشی بسیار با استعداد است و بسیاری از نقاشی هایش به فروش رفته اند. ما او را پیکاسو کوچک خودمان صدا می زنیم». هوپ هرگز با پدر و مادر واقعی خود روبرو نشده و تلاش های بنیاد خیریه دانمارکی برای پیدا کردن آن ها بی نتیجه بوده است.
این فعال مدنی دانمارکی که سفیر فدراسیون بین المللی صلح جهانی نیز هست می گوید هوپ اکنون از ماجرای آن عکس مشهور خبر دارد: « او همیشه به عکس اشاره کرده و لبخند می زند انگار که به خود افتخار می کند. اما می دانم که ربطی به غرور ندارد. کودکان با قابلیت بخشش متولد می شوند. کودکان بدون قضاوت به دنیا می آیند. وقتی کودکان آموزش می بینند به چه چیزی باور داشته باشند و نه اینکه چگونه فکر کنند، به عنوان یک جامعه در وظیفه خود شکست می خوریم. آیا ما هوپ را طوری بزرگ می کنیم که از والدینی که رهایش کردند، او را متهم به جادوگری کردند و او را تنها در خیابان رها کردند تا بمیرد، متنفر باشد؟ خیر به هیچ وجه. خرافات در اثر نداشتن آموزش ساختارمدن، فقر شدید، تعصب مذهبی و فساد ایجاد می شود».
آنجا و تیمش بیش از ۳۰۰ کودک را که در شرایطی مشابه قرار داشتند نجات داده و اکنون در بزرگ ترین مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست در غرب آفریقا از بسیاری از آن ها مراقبت می کند. در میان ۷۶ کودکی که در این مرکز نگهداری می شوند دخترانی کم سن و سال در حد ۹ ساله دیده می شوند که شکنجه شده، مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و حتی زنده به گور شده اند تا اینکه در اتفاقاتی معجزه آسا نجات یافته اند.
بیشتر بخوانید: Ocean Bay قربانی گرسنگی؛ اسب مسابقهای مشهور و محبوب ونزوئلا کشته و خورده شد
سانسور، بدن تتو دار!!! هنوز هم نمیفهمید.
خاک بر سرت که به جای این متن زیبا چشمای کثیفت دنبال چی هست!!!!
یابو همین بدن تتو دار انسانیت و شرفش از تو امثال تو هزاران بار بیشتره
معلوم نیست چی به خورد شما میدن که سوراخ پیریز برق هم رحم نمی کنید دیگه!
انسان واقعی،اشرف مخلوقات که میگن اینا هستند نه ما مسلمانان مدعی بظاهر انسان.