عادت هایی که رازهای زیادی را درباره ما آشکار می کنند

عادت هایی که رازهای زیادی را درباره ما آشکار می کنند

محققان پس از آزمایشات و تحقیقات بسیار پی بردند میان عادت ها و ویژگی های شخصیتی ما ارتباطاتی وجود دارد. وقت شناسی، نحوه ی حمل کیف یا نحوه ی نصب دستمال توالت، همگی مواردی هستند که بیشتر از آنچه تصور می شود می توانند از شخصیت ما بگویند.

در ادامه به این عادت ها و یافته های جالب توجهی که در رابطه با آن ها وجود دارد خواهیم پرداخت.

۱- نحوه ی حمل کیف

کارشناسان زبان بدن می گویند روشی که معمولاً برای حمل کیف تان دارید می تواند نکات جالبی را درباره ی شما آشکار کند.

۱- اگر دست تان را خم و کیف تان را از آرنج آویزان می کنید: این حالت را معمولاً زنان شاغل دارند. این حالت اعتماد به نفس شما را نشان می دهد و اعضای خاندان های سلطنتی اغلب کیف خود را به این شکل می گیرند.

۲- اگر کیف تان را مانند یک کلاچ زیر بغل نگه می دارید: این بدان معنی است که شما معمولاً فرد راحتی هستید و خیلی درگیر ظاهرتان نیستید.

۳- اگر کیف را از شانه آویزان می کنید: یعنی شما نیازی به پنهان کردن هیچ چیز نمی بینید. این حالت روش مناسبی هم برای حمل کیف هست.

۴- اگر کیف را از دسته هایش، پایین نگه می دارید: این حالت ممکن است از ناامنی های روانی شما حکایت داشته باشد چون روش مناسبی برای حمل کیف نیست.

کارشناسان زبان بدن همچنین می گویند این نشانه ها لزوماً در مورد همه صدق نمی کنند و همیشه درست نیستند. با این حال، اگر زنی کیف خود را بر حسب عادت اغلب به شکل خاصی حمل می کند، معنایش آن است که این عادت ساده نیست و حرف هایی در خود دارد.

۲-نحوه ی نصب دستمال توالت

روشی که برای قرار دادن دستمال توالت دارید هم چیزهایی را درباره ی شما آشکار می کند. در حقیقت این موضوع نشان می دهد که شما شخصیت کنترل گری دارید یا آرام و راحت. محققان با آزمایش بر روی ۲ هزار زن و مرد پی بردند آن هایی که دستمال کاغذی را از «رو» می گذارند افراد سلطه گرتری هستند. اما کسانی که دستمال را از زیر می کشند افراد سلطه پذیرتری هستند.

۳- نحوه ی گرفتن سلفی

محققان به الگوهای رفتاری ای در نحوه ی سلفی گرفتن افراد رسیده اند. آن ها متوجه شدند احتمال گرفتن عکس از پایین، در افرادی که خونگرم ترند بیشتر است. در عین حال، در افرادی که وظیفه شناس ترند احتمال اینکه در پس زمینه ی عکس خود، فضای خصوصی ای را به نمایش گذارند کمتر است.

در کسانی که از تجارب جدید استقبال می کنند احتمال اینکه در سلفی خود احساسات مثبتی را به نمایش گذارند که مشهودتر باشند، بیشتر است. به گفته ی محققان افراد مضطرب اغلب لب های خود را جمع می کنند.

۴- نحوه ی راه رفتن

کارشناسان زبان بدن متوجه وجود رابطه ای میان نحوه ی راه رفتن افراد و شخصیت آن ها شده اند. کسانی که قوز می کنند اغلب غمگین اند. بر عکس، وقتی شاد هستیم جست و خیز می کنیم. اگر نحوه ی راه رفتن مان را تغییر دهیم، می توانیم روحیه ی خود را تغییر دهیم.

علاوه بر این، طرز راه رفتن ما می تواند همچون نشانه ای دال بر آسیب پذیری ما باشد. محققان می گویند شما می توانید یک شخص آسیب پذیر را از روی نحوه ی راه رفتنش تشخیص دهید. خم کردن سر هنگام راه رفتن ممکن است نشان دهنده ی حساس و ضعیف بودن شما در آن لحظه باشد.

۵- نحوه ی دست دادن

تحقیقات نشان داده نحوه ی دست دادن افراد هم می تواند به ابعادی از شخصیت آن ها مرتبط باشد. کسانی که محکم دست می دهند افراد برونگراتری هستند، به همین دلیل بیشتر پذیرای تجارب جدید هستند. این افراد در مقایسه با آن هایی که شل دست می دهند کمتر روان رنجور و خجالتی اند.

۶- مدت زمانی که صرف تلفن همراه تان می کنید

دانشمندان متوجه شده اند میان اعتیاد افراد به تلفن همراه شان و ثبات عاطفی آن ها ارتباط وجود دارد. در تحقیقی از شرکت کنندگان خواسته شد به یکی از این دو عبارت امتیاز دهند: بیشتر از آنچه باید برای تلفن همراهم وقت می گذارم و وقتی تلفن همراهم جلوی چشمم نیست مضطرب می شوم.

محققان به این نتیجه رسیدند که کسانی که به تلفن همراه خود اعتیاد داشتند و زمان زیادی را صرف آن می کردند اغلب بیشتر مضطرب و روان رنجور بودند.

۷- وقت شناسی

وقت شناسی خصوصیتی است که در محیط کار ارزش زیادی دارد. تحقیقات نشان داده کسانی که دیر به سر کار خود می رسند یا محل کار خود را زود ترک می کنند، ممکن است انگیزه ی کمتری داشته باشند. این مسأله در مورد عکس آن هم صدق کند – اگر همیشه سر وقت حاضر باشید، یعنی فرد با انگیزه ای هستید. اما با پایان ساعت کاری حتماً باید محل کار را ترک کنید چون ادامه ی کار تا دیر وقت می تواند باعث فرسودگی شود.

۸- تیک های عصبی

دانشمندان در موقعیت های مختلف از افراد فیلم گرفتند و واکنش های آن ها را تماشا کردند. نتایج نشان داد آن هایی که تمایلات کمال گرایانه ی زیادی داشتند احتمال بروز نشانه های اضطراب، خستگی و کسل شدن در آن ها بیشتر بود.

علت این مسأله ممکن است آن باشد که در افراد کمال گرا احتمال اینکه در ازای هیچ کاری را انجام دهند بیشتر است.

منبع: brightside
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود