کشف بزرگ ترین شب پره دنیا در استرالیا

کشف بزرگ ترین شب پره دنیا در استرالیا

شب پره ی غول پیکری که طول بال های آن به ۲۵ سانتیمتر می رسد در مدرسه ای در ایالت کوئینزلند استرالیا، در نزدیکی یک جنگل، کشف شده است.

کارگران ساختمانی، این شب پره ی غول پیکر را که سنگین وزن ترین شب پره ی دنیا محسوب می شود، هنگام ساخت کلاس های جدید این مدرسه کشف کردند.

به گفته ی موزه ی کوئینزلند، این شب پره های عظیم الجثه در سرتاسر این ایالت دیده شده اند. وزن ماده های آن ها می تواند به ۳۰ گرم و طول بال هایشان به ۲۵ سانتیمتر می رسد. اما اندازه ی جثه ی نرها نصف ماده ها است.

این شب پره ها عمر بسیار کوتاهی دارند، به طوری که بالغ های آن ها بیشتر از چند روز عمر نمی کنند. بعد از جفتگیری و تخم گذاری عمر آن ها به پایان می رسد.

مدیر مدرسه ی مذکور می گوید با توجه به محل قرارگیری این مدرسه مواجهه با حیوانات مختلف امر غیر عادی ای برای آن ها نیست اما اولین باری بود که یک شب پره ی غول پیکر می دیدند.

به گفته ی کارشناسان حوزه ی حشره شناسی موزه ی کوئینزلند، شب پره های غول پیکر یا اندوکسیلا سینرا (Endoxyla Cinera) در سرتاسر ایالت کوئینزلند یافت می شوند و گرچه کمیاب نیستند اما انسان ها به ندرت آن ها را می بینند.

کارشناسان علت احتمالی این مسأله را عوامل مختلفی از جمله کوتاه بودن عمر شب پره های بالغ و این نکته می دانند که عمده ی مردم در مناطق شهری زندگی می کنند که این حشرات در آنجا وجود ندارند.

شب پره های غول پیکر ماده به دلیل وزن زیاد به خوبی قادر به پرواز نیستند. به همین دلیل بیشتر مردم زمانی آن ها را می بینند که بالغ شده اند و از تنه ی یک درخت یا یک حصار به بالا می خزند و منتظر بازگشت جفت شان هستند. این شب پره ها معمولاً با بال های باز دیده نمی شوند به همین دلیل متوجه میزان بزرگی جثه شان نمی شوید مگر آنکه آن ها را بلند کنید و به سنگینی شان پی ببرید.

منبع: theguardian
مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود