آداب جالب و عجیب دستشویی رفتن در کشورهای مختلف دنیا

آداب جالب و عجیب دستشویی رفتن در کشورهای مختلف دنیا

استفاده از دستشویی در کشورهای مختلف می تواند با آداب متفاوتی همراه باشد، مثلاً اگر به کره جنوبی بروید چیزهایی در آنجا می بینید که احتمالاً متعجب یا حتی شوکه تان خواهد کرد. حتی روش شستن دست ها هم می تواند متفاوت باشد و ممکن است در دستشویی های عمومی در عوض جا مایع دستشویی یک وسیله ی عجیب و غریب ببینید.

در ادامه از آداب جالب و عجیب دستشویی رفتن در کشورهای مختلف دنیا خواهیم گفت.

۱- در دستشویی های عمومی کره جنوبی صابون های مخصوصی وجود دارد

ما در دستشویی های عمومی همیشه یا جا مایعی دیده ایم یا مایع ریزهای خودکار. اما در کره جنوبی چیز دیگری برای دست شستن وجود دارد. در بسیاری از دستشویی های عمومی این کشور یک قالب صابون وجود دارد که به یک میله وصل شده و برای استفاده از آن باید دست هایتان را به صابون بکشید.

۲- دستشویی های عمومی ژاپن کلید اضطراری دارند

بعضی دستشویی های عمومی در ژاپن یک قابلیت بسیار مفید دارند که یک کلید اضطراری است. بعضی گردشگران خارجی آن را با کلید سیفون اشتباه می گیرند. اما این کلید اضطراری با ارسال پیام هشدار به بخش حراست مجموعه از آن ها می خواهد تا سری به دستشویی بزنند. این وسیله به ویژه برای افراد سالمند مفید است که ممکن است نیاز به کمک داشته باشند.

۳-  در ژاپن سیستمی به نام «پرنسس صدا» وجود دارد

بعضی زنان ژاپنی از صداهایی که هنگام استفاده از دستشویی ممکن است تولید شود خجالت می کشند. برای آنکه هم آن ها اضطراب کمتری داشته باشند هم دیگر صدایی به گوش دیگران نرسد، مهندسین ژاپنی دستگاهی ساخته اند که صدای سیفون را تولید می کند، بدون آنکه لازم باشد واقعاً سیفون را بکشید. بنابراین آبی هم به هدر نمی رود.

۴- در بسیاری از نقاط چین هنوز از توالت های زمینی استفاده می شود

در بسیاری از مکان ها در چین، به ویژه دستشویی های عمومی، از توالت های سنتی زمینی استفاده می شود. البته توالت های فرنگی هم در چین رایج هستند.

۵- دستشویی های کامبوج به شلنگ مجهزند

دستشویی های کامبوج ویژگی های مختلفی دارند. اول اینکه دستشویی عمومی در کامبوج سخت پیدا می شود. دوم اینکه، برخلاف آنچه در بعضی کشورها وجود دارد، دستمال های توالت از سیستم فاضلاب کامبوج رد نمی شوند، به همین دلیل دستمال خود را بعد از استفاده باید در سطل آشغال بیاندازید. سوم اینکه در دستشویی های کامبوج یک شلنگ برای تمیز کردن خود و دستشویی هم وجود دارد.

۶- در آمریکا، کانادا، ژاپن و تایلند دستشویی های مختلط وجود دارد

این دستشویی های عمومی برای طیف گسترده ای از مردم، با یا بدون نیازهای خاص هستند، از جمله افراد معلول، سالخورده و ترنس. این دستشویی ها همچنین برای پدر و مادرهایی مناسب است که کودک شان برای دستشویی رفتن نیاز به کمک دارد.

۷- مردم قطب جنوب از توالت های سیار استفاده می کنند

در قطب جنوب چادرهایی وجود دارد که مخصوص استفاده از دستشویی هستند. در آنجا ممکن است به توالت های خاصی برخورید. این توالت ها سیار هستند و مدفوع را با کیسه های پلاستیکی بسته بندی می کنند.

این توالت های سیار که ساخت ژاپن هستند بسیار جالب اند. بعد از تمام شدن کارتان، دکمه ای را فشار می دهید تا کیسه را مهر و موم کند. فرآیند بسته بندی ۲ دقیقه ای طول می کشد. بعد از آن می توانید کیسه ی مدفوع را در سطل آشغال بیاندازید.

۸- در اندونزی از دست چپ برای دستشویی رفتن استفاده می کنند و از دست راست برای غذا خوردن

در بعضی کشورها یک دست مخصوص بهداشت شخصی است و دست دیگر مخصوص غذا. اندونزی یکی از آن ها است. اگر چیزی را با دست چپ به اندونزی ها دهید ممکن است کارتان بی ادبی تلقی شود چون آن ها دست چپ را «دست دستشویی رفتن» می دانند و از آن برای تمیز کردن خودشان استفاده می کنند. دست راست اما برای رد و بدل کردن و غذا خوردن است.

منبع: brightside
مطالب مرتبط
دیجیاتو
۲ نظر

ورود

  • ناشناس خرداد ۲۱, ۱۴۰۰

    جالب بود. فقط اون دستشویی مختلطه رو درک نکردم

  • سیامک خرداد ۲۲, ۱۴۰۰

    این دست چپ و راست یادش بخیر. چقدر کتک خوردم.