تفریح و سرگرمی اعضای طالبان در شهربازی کودکان پس از سقوط کابل + ویدیو

تفریح و سرگرمی اعضای طالبان در شهربازی کودکان پس از سقوط کابل + ویدیو

فیلمی از مبارزان طالبان منتشر شده که آن‌ها را در یک شهربازی و در حال تفریح نشان می‌دهد. طبق برخی گزارش‌ها جنگجویان طالبان در پایتخت افغانستان در جستجوی مترجم خانه به خانه می‌روند. در همین حال اتهاماتی متوجه آن‌هاست مبنی بر این‌که گروه‌هایشان در خیابان‌های شهرهای دیگر در حال گشت‌زنی به دنبال دختران جوان به منظور بهره‌کشی جنسی از آن‌ها هستند.

بنا بر گزارشات واصله، فرماندهان مجاهد به روحانی‌های شهرهایی که تسخیر شده، دستور داده‌اند که فهرست دخترهای مجرد بین ۱۲ تا ۴۵ سال را برایشان بیاورند تا بتوان آن‌ها را به عقد سربازان درآورد چرا که آن‌ها را «غنیمتی» تصور می‌کنند که باید بین فاتحان تقسیم شوند.

در یک ویدیو مبارزان طالبان در حال گشت و گذار در خانه‌های پر زرق و برق فرماندهان مغلوب هستند و در ویدیویی دیگر سوار بر ماشیق برقی در شهربازی. فرماندهان طالبان همچنین در حال جستجو برای یافتن افرادی دیده شده‌اند که پس از اشغال افغانستان با نیروهای غربی همکاری کرده‌اند.

با این وجود زنان افغان در معرض بیشترین تهدید تحت دولت جدید طالبان هستند. وقتی طالبان در سال ۱۹۹۶ پس از یک جنگ داخلی هولناک روی کار آمدند، به زنان ظلم و با آنان وحشیانه رفتار کردند. وال استریت جورنال گزارش کرده بود که شهروندان و سربازان دستگیر شده توسط طالبان به قتل رسیده بودند، هرچند مقامات طالبان این اتهامات را تکذیب کرده بودند.

حالا گزارش‌هایی دریافت شده از این‌که طالبان اجازه‌ی خروج زنان از منزل بدون همراهی یک مرد را به آنان نمی‌دهد. گزارش‌های دیگر حاکی از آن است که زنان مجبور به پوشیدن برقع شده‌اند.

گزارش‌های رسیده، بیم رفتار خشونت‌آمیز با زنان افغان را تحت حکومت طالبان به دنبال داشته است. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، در خصوص نقض حقوق بشر در رابطه با زنان و دختران افغانی که نگران بازگشت به دهه‌ی ۱۹۹۰ هستند، ابراز نگرانی کرده است.

طالبان

طبق قانون شریعت سختگیرانه‌ای که طالبان بار قبلی که حکوت را به دست گرفت به مردم تحمیل کرد، زنان و دختران از تحصیل و کار منع می‌شدند. پوشاندن بدن و صورت در انظار عمومی اجباری شده بود و زنان بدون همراهی مرد محرم حق خروج از خانه را نداشتند. شلاق و اعدام در ملأ عام در میدان‌ها و استادیوم‌های شهر انجام می‌شد.

از ترس اعدام، زنان بعد از ۸ سالگی تحصیل را رها می‌کردند و آن‌هایی که مشتاق به ادامه‌ی تحصیل بودند، در مدارس سِری این کار را می‌کردند. البته برکناری طالبان در سال ۲۰۰۱ به معنی پایان این بدرفتاری‌ها نبود. زنان همچنان به حاشیه رانده می‌شدند، به‌خصوص در مناطق روستایی.

طالبان
صاحب یک سالن زیبایی، در حال پوشاندن عکس مدل‌ زن با رنگ

اما ظرف دو دهه‌ی گذشته پیشرفت‌های چشمگیری به وقوع پیوست و پای زنان به دانشگاه و عرصه‌هایی همچون رسانه، سیاست، دیوان عالی، و حتی نیروهای امنیتی باز شد.

طی ۲۴ ساعت گذشته، زنان برجسته‌ی افغان و فعالان حقوق زنان در منطقه به شبکه‌های اجتماعی رو آورده و در خصوص کشور و شیوه‌ی زندگی جدید تحت حکومت طالبان ابراز ناراحتی کرده‌اند.

در حالی که به نظر می‌رسد چین، روسیه، پاکستان و ترکیه آماده‌ی به رسمیت شناختن طالبان هستند، نخست وزیر انگلیس، بوریس جانسون اعلام کرده که دولتش، حکومت جدید را به رسمیت نخواهد شناخت.

بیشتر بخوانید:

تاریخچه، چگونگی شکل گیری و خواسته های گروه طالبان در افغانستان

منبع: Dailymail
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • محسن مهر ۱۰, ۱۴۰۰

    اینا طفلی ها کودکی نکردند توی یک همچی جامعه خشنی برای همین عقده کشایی می کنند